Nie b?jcie si?, komenarze s? - s? zdj?cia.
Komenatrzy nie ma - nie ma zdj?? (wypluj? to zdanie...).
Tak wi?c, ?wie?e zdj?cia z dzisiaj!
Na pocz?tek...Wybra?em si? na podr??, po nieznanym kontynencie... Znalaz?em wielk?, opanowan? przez ma?e zielone stworki jaskini?... By?o w niej wiele kr?tych korytarzy, byli tak?e magowie i mistrzowie w walce wr?cz... Po kilkugodzinnym zwiedzaniu labiryntu, uzbiera?em troch? kamieni, aby odnie?? je do miasta i spr?bowa? sprzeda?...
Po jednej godzinie nieustannego handlowania, znalaz? si? kupiec na kamienie... Zap?aci? do?? sporo, dzi?ki temu mia?em wiele z?ota, aby wyruszy? w poszukiwaniu dalszych przyg?d...
Z?oto to, wyda?em u kr?la w mie?cie piramid, kr?l ten w zamian za przyniesione dla niego monety, zaoferowa? mi "awans". Dzi?ki temu jestem teraz elitarnym rycerzem, podobno lepiej p?ac? ;d
Funduszy jednak mi nie brakowa?o, kupi?em mikstury leczenia i poszli?my z Fernalfem Hellscreamem na lekkie polowanie. Na pocz?tku wykonali?my Test, kt?ry zlecili nam Barbarzy?cy (bez niego nie wolno podr??owa? statkiem!). P??niej pop?ywali?my po lodowych wyspach... Na razie tylko jedno zdj?cie, gdy? polowanie toczy si? dalej ^.^ (przedtem byli?my na Ma?ych Lodowych Smokach, a teraz na Barbarzy?cach... Uda?o mi si? blokowa? 3 Lodowe Smoki na raz! Loot niestety kiepski, za to Barbarzy?cy du?o pieni?dzy daj?).
Pozdrawiam,
Baar Eterlan
Ps. ?em si? rozpisa? ;O