-Tibia 8.60 UnionOTS.pl - Powrot Legendy Evo 8.6

Status
Zamknięty.
Odp: UnionOTS.pl - Powrot Legendy Evo 8.6

I znowu ja ; ) Nie polecam tego g?wna ;] bez is nie wbijesz si? w topk? ; /
NIE POLECAM

I znowu ja ; ) Nie polecam tego g?wna ;] bez is nie wbijesz si? w topk? ; /
NIE POLECAM

Szkoda mi dzieci twojego pokroju, zapewne nawet nie wszedles na server a zobaczylbys ze wszystkie itemki sa dostepne na questach.

Ostatnia edycja:

Szkoda mi dzieci twojego pokroju, zapewne nawet nie wszedles na server a zobaczyl bys ze wszystkie itemki sa dostepne na questach.

zobaczy?by?* Piszmy poprawnie kolego ; ) Gra?em na nieca?ych twoich dw?ch edycjach. Ultera, bestevo, takie tam ?cierwa ; ) Nic kurwa nie zmieni?e? zerowcu opr?cz nazwy i lekko edytowa?e? mapk?. Nie b?d? nawet wchodzi? na to g?wno.

NIE POLECAM

A ja tam polecam. Serwerek fajny . Gra sie przyjemnie.

zobaczy?by?* Piszmy poprawnie kolego ; ) Gra?em na nieca?ych twoich dw?ch edycjach. Ultera, bestevo, takie tam ?cierwa ; ) Nic kurwa nie zmieni?e? zerowcu opr?cz nazwy i lekko edytowa?e? mapk?. Nie b?d? nawet wchodzi? na to g?wno.

NIE POLECAM

Je?li nie gra?e? to nie oceniaj bo a? mnie krew zalewa jak widz? ?e kto? ocenia serwer bez grania na nim.
Co do jego starych ots?w to mo?e i prawda ale nie ka?demu od razu wychodzi, liczy si? to ?e pr?buje ca?y czas co? dobrego zrobi?.

Je?li nie gra?e? to nie oceniaj bo a? mnie krew zalewa jak widz? ?e kto? ocenia serwer bez grania na nim.
Co do jego starych ots?w to mo?e i prawda ale nie ka?demu od razu wychodzi, liczy si? to ?e pr?buje ca?y czas co? dobrego zrobi?.

Nic nie pr?buje zrobi? dobrego, po prostu stawia serwer dla hajsu; ) HAJS, HAJS I DZIWKI.

Nie chc? pisa?, ?e mia?em racj?, ale zrobi? to...
Currently 18 players are online - 5 are active and 13 are AFK on World.

Gra?em na nim od samego pocz?tku. By? to najlepszy serwer jaki powsta? do TEJ PORY. Ale po restarcie kt?ry by? rok temu w maju to szkoda gada?.

Beta testy zakonczone, start piatek 19.00

Jaki hejt hah
mi tam sie gralo przyjemnie ;) moj nick w grze Mow mi Bogus, moze ktos kojarzy, latwo sie gra, exp stage mi odpowiada, gracze sobie pomagaja, i to prawda, ze wszystko co w is mozna wygrac/zdobyc w grze, bo z loterii tez loota sporo itemkow, ale tez na wiekszosc (albo i na wszystko) sa questy ;)

Polecam dobry serwer, tylko szkoda ze jest reset bo juz mialem 7k lv \o/
pozdro.

Gra?em na tym serwerze i by?o nawet w porz?dku, czekam na start by? mo?e zawitam je?eli si? oka?e ca?kiem dobry :)

Omg. Znow ten ots... Ty nie umisz zrobic normalnego otsa? Ten ots sie trzyma max 4 dni. Ludzie wbijaja 10 k lvle i spierdalaja, bo nudno i niema co robic... Dodalbys jakies eventy, itemy, questy, zmienil bys mape. NIE POLECAM !

hah, zhejtowales 50 tematow i myslisz ze jestes fajny? ;)

Ots jest niczego sobie,ale te cz?ste resety odrzucaj?,a tego Masakratora nie s?uchajcie to paj*c,kt?ry ma z 12 lat i kupuje pozycje w supporcie na r??nych otsach.

start juz dzisiaj 19.00

Mefisto, dalej robisz OTSy z Urbanem, kt?rych nie potraficie zabezpieczy? i ludzie Wam kradn? baz??
Dalej dajecie uprawnienia dla ludzi, kt?rzy Wam utrudniaj? prowadzenie OTSa, zamiast pomaga?, kt?rzy wykradaj? i niszcz? TOPk? lvli (tak jak to by?o kiedy? z Ptyssonem)?
Dalej zamykacie server po tygodniu - dw?ch i robicie kolejny OTS, pod inn? nazw??
Dalej banujecie ludzi, kt?rzy powiedz? prawd?, nie koniecznie dla Was dobr??

My?l?, ?e to starczy, aby ostrzec ludzi przed Twoj? osob?.

Nie znam zadnego urbana i nigdy nikt mi nie ukradl bazy ;] A komu i co daje to moja sprawa nie chcesz to nie graj.

Tylko brak rozreklamowania, mia? by przysz?o?? bo na prawde dobry

Dobry server, wspolpracowalem kiedys z Mefisto, dobry host,
Pozdrawiam,

Hendeho

Nie ma to jak na stronie g??wnej oszuka? "GRACZY" Moim oczom ukazuje si? 121 Os?b Online, wi?c wbijam na serwa a tu zgon m?wi? kurwa gdzie s? ci ludzie -.- Komenda "!online" nie dzia?a, na trainerach ich nie ma wi?c wszed?em jeszcze raz na accmaker ale tym razem w zak?adke "Kto jest Online?" A tak Napisane 11 os?b online + 9 AFk. PFFFFF.

Je?li kto? b?dzie gra? to Pami?taj!!! Komenda "!bless" Nie dzia?a, zabierze ci kase lecz gdy padniesz nie maj?c na sobie aol to wszystko stracisz.

Pozdrawiam.

Gdy jeszcze by?o co robi? to bym pogra?....

Status
Zamknięty.
Back
Do góry