-Tibia 8.54 unitedOTS

Status
Zamknięty.
Odp: unitedOTS

Jak dla mnie ots jest spoko a nawet jeszcze lepiej jak dla mnie 10/10 :lol:
Serdecznie Zaprasza Lords :lol:

Polecam,gram na nim 5 miesi?cy :)
Jeszcze mi si? nie znudzi?,a wr?cz przeciwnie :D
11/10 I jeszcze raz polecam!

Pozdrowionka Od Jack Daniels ;)

?wietny ots ma?o bot?w mi?a administracja Gra si? nie nudzi

pozdr od KUCEK Xd

nie radze tam grac....ludzie crashuja sobie itemki ktore daja expa i wbijaja reby...a ja jestem osoba ktora juz tam nie gra poniewaz expiac tam 24/7 nie moglem dobic nastepnego reba. a koles 2/3 reby wiecej wbija go w 2/3 dni nie majac na[przyklad zamku....wiec gdzie go wbija????na slimakach?? naprawde nie polecam tego otsa...

mila administracja??chyba zartujecie...pozdro dla Mista a Uniego to ja jebie w sraczke-.-bo jest pedalem klamca przekupny itd....nie grajcie na tym gownie...

wystarczy zobaczyc na pierwsze 100 osob ktore graly od poczatku praktycznie i zobaczcie all odeszli praktycznie bo tam faforyzacja jest...znajomi God?w maja zajebiscie^^

Mi si? ca?kowicie podoba 10/10 . Nie kt?rzy potrafi? pomaga? i sam te? pomagam. Inni to tylko by si? popisa? np. przed gildi?. Ogar :D

mila administracja??chyba zartujecie...pozdro dla Mista a Uniego to ja jebie w sraczke-.-bo jest pedalem klamca przekupny itd....nie grajcie na tym gownie...
Hahah widac od razu ze jakis neo co nie ogarnia podstawowych czynnnosci.

Pozdro dla normalnych!

jeden z Lepszych na jakim gra?em ;)
Spoko atmosfera, du?o event?w i w og?le.....

The Cena

Ots fajny , mozna si? orac dla zabawy i jak padniesz odrabiasz lvl w kilka min. :):ops:

spoko serwer ale na 30k level bez broni z item shopa nie da si? gra? spoko serw ale zmieniam je?li kto? ma zamiar na nim gra? niech wy?le smsa tak ?eby mia? bro? z item shop(oczywi?cie dla swojej profesji i typu broni jaki skillujemy)

Powiem Jedno^^
OTs jest do kitu ;s supoort niemily ;s pozatym Antybot Artur daje bana odrazu za nci ^^

Chc? powiedzie? jedno ten ots jest SUPER i tyle ten ots wed?ug mnie jest najlepszy na ?WIIECIE! To m?j pierwszy ots kt?ry mi si? bardzo spodoba? . POZDRAWIAM United Ots

Chujowy OTS. Dzieciaki w administracji etc..

Witam chcia?em zaprosic was na OTS...OTS jest zajebisty fajnie i szybko sie exspi Nic Dodac Nic Uj??.. Co dziennie cos nowego xD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry