• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Inne [Unreal 2D] Beta Global Server START - 14.03.2016 H: 20 [FREE POINTS] [OWN TEXTURES] [MUSIC INGAME]

Status
Zamknięty.
Odp: [Unreal 2D] Beta Global Server START - 14.03.2016 H: 20 [FREE POINTS] [OWN TEXTURES] [MUSIC INGA

Refresh! Zapraszamy na Unreal2D po updacie!

Our partners and their custom servers:

Odp: [Unreal 2D] Beta Global Server START - 14.03.2016 H: 20 [FREE POINTS] [OWN TEXTURES] [MUSIC INGA

Przeczyta?em, obejrza?em trailery, ?ci?gn??em i pomy?la?em.
Pomy?la?em ile czasu pracy Ci to mog?o zaj??, a jaki jest efekt. I nie chodzi mi o ilo?? os?b na serwerze.

Zmie? dealer'a :D
Naprawd?, podziwiam ch?ci. Ogrom ch?ci ale efekt jest przera?aj?cy.
Je?eli sprawia Ci to rado??.. Keep it up! Je?eli liczysz na graczy i/albo hajsy. Odstaw to co bierzesz!
Pozdrowienia.

Przeczyta?em, obejrza?em trailery, ?ci?gn??em i pomy?la?em.
Pomy?la?em ile czasu pracy Ci to mog?o zaj??, a jaki jest efekt. I nie chodzi mi o ilo?? os?b na serwerze.

Zmie? dealer'a :D
Naprawd?, podziwiam ch?ci. Ogrom ch?ci ale efekt jest przera?aj?cy.
Je?eli sprawia Ci to rado??.. Keep it up! Je?eli liczysz na graczy i/albo hajsy. Odstaw to co bierzesz!
Pozdrowienia.

W dupie mam opini? jednego cz?owieka, patrz? na opini? na torg.pl. a nie na forum upadaj?cym, gdzie nie ma ani jednego na plus uzytkownika dziennie, a tygodniowo. Wa?ne ?e na torgu/otladzie mnie szanuj?.
A teraz spytam: Ile ci zap?aci?a ci upad?a ekipa NLO za ten komentarz? Bo tylko oni charakteryzuj? si? takim stylem pisania: "co bierzesz", "zmien dilera", typowa forma hejtowania ekipy NLO. Ich Naruto ju? upad?o, i nie dlatego ?e im zhackowali projekt, bo mi te? w 2014 zawin?li alph? 0.1 u2d i kto? j? hostowa?, tylko po prostu s? jebanymi nierobami... I gdyby byli m?drzy bym im pom?g?, i nauczy?, a tak z patologi? nie ma o czym gada?.

Nie zaj??o mi to du?o czasu, ots jest na etapie wczesnej bety, dlatego przyjm? do serca to co napisa?e?, po zamianie grafik p?? roku po 3h dziennie roboty. Nie chc? z tego trzepa? kasy, jaak b?de chcia? co? zarobi? to odpal? evolution podhalanskiego, lubuskiego albo inne ?cierwo. Niekt?re grafiki nie s? zbytnio izometryczne, ale w DB, NARUTO itp. nikomu izometria prostych grafik nie przeszkadza.

Dla tego ?cierwa hejterskiego z NLO, byle jaki ots bym zrobi? i tak maj? odmienne zdanie, dlatego nie przejmuj? si? tu hejtami, robi? co mi si? chce, i takie nooby nie spowoduj? ?e ten ots upadnie.

Pozdrawiam.

Powiem szczerze, ?e nie s?ysza?em o czym? takim jak NLO nawet.
Co do komentarza to widz?, ?e wszystko odbierasz jako atak. Nic dziwnego.

G??wnie nie chodzi o brak izometrii bo sam lubi? p?askie grafiki jak i izo.
Chodzi raczej o te "re-colory". Bij? po oczach. Zrobienie grafiki to nie zmienienie jej koloru w gimpie suwakiem.
Ju? tak te du?e potworki wyci?te nie wiem z czego nie s? tak straszne jak te jasno niebieskie s?upy czy jasno zielone kana?y.

Keep it up!

Powiem szczerze, ?e nie s?ysza?em o czym? takim jak NLO nawet.
Co do komentarza to widz?, ?e wszystko odbierasz jako atak. Nic dziwnego.

G??wnie nie chodzi o brak izometrii bo sam lubi? p?askie grafiki jak i izo.
Chodzi raczej o te "re-colory". Bij? po oczach. Zrobienie grafiki to nie zmienienie jej koloru w gimpie suwakiem.
Ju? tak te du?e potworki wyci?te nie wiem z czego nie s? tak straszne jak te jasno niebieskie s?upy czy jasno zielone kana?y.

Keep it up!

No jak uwa?asz, ?e kratka kana?owa nie jest zielona, bo nie ma tam syfu, to widz? ?e mieszkasz w czystym mie?cie, mo?e Dubaj nie wnikam xD, tibia specjalnie zrobi?a szare kratki, bo nie chcia?o im si? jeba? w szczeg??ach, poszli po prostocie. Ja taki nie jestem i lubi? wszystko zmienia? i ozdabia?, jak co? robi? to ci??ko pracuj?c po 3h dziennie, bo tyle mam wolnego i sie do tego przyk?adam.

Nic nie odbieram jako atak, nawet ciebie nie urazi?em moim postem czy nie odpowiedzia?em na twoja niekorzy??.

Potworki nie s? wyci?te, a zosta?a pobrana pr?bka izometrii z grafiki, kwestia wyregulowania w edytorze. Na pr?b? zrobi?em tak stare grafiki skaarji i kralli, jednak te grafiki nie s? u?ywane, widz? ?e si? domy?lasz tylko otwieraj?c unreal.spr sprite editorem, to ci? uciesz? - wi?kszo?? grafik ze stron: 34000-37500 nie jest ju? od dawna u?ywana. Pozosta?y grafiki: wszystkich brute, slitha i tytan?w, reszta zosta?a wyprodukowana samodzielnie.

Tak czy siak nie jest to juz ten sam unreal 2d co za edycji listopadowej. Wiele si? bardzo zmieni?o, a wiele rzeczy tak?e zobrazowali?my w innym ?wietle. Tak czy inaczej jest to wersja beta, i jeste?my na poziomie jeszcze s?abych zmian. Tak czy inaczej po lipcu jedziemy z kolejnymi upgradami, nie chc? na tym zarabia?, po prostu ju? dawno bym to zrobi? ?eby tu gra?o z 50 os?b, jednak na wersji gdzie wszystko jest testowane, nie bede kupywac reklamy.

Refresh! Zapraszamy na Unreala 2D!

Refresh!
Zapraszamy!

Refresh! Zapraszamy do gry!

Dzi? w nocy mikroupdaty looty u NPC i Actions. O 5.30 rano restart!

Refresh! Zapraszam na U2D!

Ps. Byli?cie ju? w Unreal'owym Kasynie?
s1ovhl.png

refresh! zapraszam serdecznie na serwer!

BUMP! Zapraszam na serwer RPG! Wkr?tce ju? V edycja Podhalanskiego OTS!

GO ON TOP! Wbija?!

REFRESH! No, Logujemy si?, do??czamy, potrzebujemy graj?cych.

f5, Zapraszamy! Wbija? na serwer!

Zapraszamy Kultowy RPGiek w wersji DEMO Beta!

Refresh! Zapraszam na U2D!

bump! wbija?!

Refresh! Zapraszam do gry na RPGku

Refreshing! Nowy upgrade na horyzoncie!

A w nim:
-- nowe grafiki
-- nowe mapy
-- nowe questy
-- nowe itemy
-- nowe bronie dla poszczeg?lnych profesji
-- potiony stackable
-- naprawa niewykorzystanych/nieuzywanych itemkow
-- nowe potwory i wiele wi?cej
-- reklama Unreal 2D - v. Bety 2.0
-- nowe efekty

Czas: do wrze?nia 2016!

Zrobione: aktualnie 1%!

F5! Zapraszam na OTSa, kultowy RPG, nie po?alujesz __PLAYER__.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom