-Inne Unreal 2D Nowa Ods?ona - zapowied? III

Unreal 2D Nowa Ods?ona - zapowied? III

• Bardzo dobre

Votes: 0 0,0%
  • Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Bardzo dobre

• Dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• Mo?e by?

• S?abo

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Total voters
    40
Status
Zamknięty.
Odp: Unreal 2D Nowa Ods?ona - zapowied? III

Ja bym proponowa? ugod?, ludzie nie pisz?, moderator usuwa/zamyka temat, bo z projektu i tak nic nie b?dzie. Jest paskudny, nie da si? zrobi? strzelanki z tibii. Ps. Kenor jakby? si? nie zgodzi? to i tak b?dzie tu spam, poniewa? projekt jest ****owy.

Pozdrawiam Tayan

Ja bym proponowa? ugod?, ludzie nie pisz?, moderator usuwa/zamyka temat, bo z projektu i tak nic nie b?dzie. Jest paskudny, nie da si? zrobi? strzelanki z tibii. Ps. Kenor jakby? si? nie zgodzi? to i tak b?dzie tu spam, poniewa? projekt jest ****owy.

Pozdrawiam Tayan

Wszystko si? da zrobi? na Tibii, ale trzeba umie?, a Kenor jest g?wnem, kt?re nic nie umie pr?cz wciskania kit?w, w sumie nie, tego te? nie umie, nie wiem komu on chce wkr?ci?, ?e jest Informatykiem z zawodu, btw ostatni pisa?, ?e si? jeszcze uczy, dziwneeeee.

@Tayan
ma racje kole?
powsta?o 9 stron na, kt?rych ludzie tylko ?achaj? z autora tematu
a mu tylko to odbiera ch?ci, bo przecie? kiedy? dzi?ki temu mo?e si? nauczy? czego? lepszego i zrobi? co? fajnego

Pozdrawiam Zipox

@upx3-1
E tam, reklamowanie ma sens, ludzie na otlandzie to polubili, nie wiem czemu tu jest taki charmider, i nie da si? nic napisa? bo jaki? niedorozwini?ty je?op ca?y czas spammuje, ju? wbi? przez to 50 post?w (ma?owarto?ciowych). Ja uwa?am ?e moderator nie powinien zamyka? tematu, zapowied? by?a zrobiona przeze mnie i nale?y to uszanowac przynajmniej, zdaj? sobie spraw?, ze projekt jest g?wniany i wymaga poprawek, ale no lito?ci, nikt na tym serwerze nie gra?, jeszcze przez d?ugi czas nie b?dzie gra?, wypowiadaj? si? te same osoby, dochodza nowe konta co maj? po 3 posty, i co ja mamm o tym my?le? , czekam na opini? kogo? z zewn?trz, ogarni?tego, co sie bardziej zna na takich rzeczach jak ots (co? nowego co wpada w oko)...
Decyzja nale?y do tego co posiada za to odpowiedzialno??, i to on zadecyduje czy zamkn?? temat. Ja narazie m?wi? nie,

@anastazjo, proponuj? zabrac mi wykszta?cenie, bo ci zale?y widze, zg?o? to do s?du najlepiej :)

Ostatnia edycja:

@upx3-1
E tam, reklamowanie ma sens, ludzie na otlandzie to polubili, nie wiem czemu tu jest taki charmider, i nie da si? nic napisa? bo jaki? niedorozwini?ty je?op ca?y czas spammuje, ju? wbi? przez to 50 post?w (ma?owarto?ciowych). Ja uwa?am ?e moderator nie powinien zamyka? tematu, zapowied? by?a zrobiona przeze mnie i nale?y to uszanowac przynajmniej, zdaj? sobie spraw?, ze projekt jest g?wniany i wymaga poprawek, ale no lito?ci, nikt na tym serwerze nie gra?, jeszcze przez d?ugi czas nie b?dzie gra?, wypowiadaj? si? te same osoby, dochodza nowe konta co maj? po 3 posty, i co ja mamm o tym my?le? , czekam na opini? kogo? z zewn?trz, ogarni?tego, co sie bardziej zna na takich rzeczach jak ots (co? nowego co wpada w oko)...
Decyzja nale?y do tego co posiada za to odpowiedzialno??, i to on zadecyduje czy zamkn?? temat. Ja narazie m?wi? nie,

@anastazjo, proponuj? zabrac mi wykszta?cenie, bo ci zale?y widze, zg?o? to do s?du najlepiej :)

Wykszta?cenie podstawowe?
Ok :). ?mie? :*

Wykszta?cenie podstawowe?
Ok :). ?mie? :*

Jasne, chyba ty masz takie... Widz? ?e chcia?by? zarobi? 5z?, albo po?yczy? i nie odda?.

Zreszt? co ja b?d? mu odpisywa?, jeste? 13 letnim szczylem co sprzedaje ka?dego na policj? i nie ma nawet sko?czonej podstaw?wki. Daj sobie spok?j.

Unreal subject b?dzie kontynuowany, i lepiej ?eby by?, bo ju? nied?ugo stanie tutaj porz?dny serwer, w kt?rym ludzie na 100% nie b?d? zwraca? uwagi na grafiki, bo ich to ***** obchodzi, ja sobie wyznaczy?em kolejny cel, ca?kowita zmiana grafik, ale p?ki co to jeszcze pozbieram do kupy map?...

Pozdrawiam Zipox

Skopiujcie to jeszcze 444x z sygnaturk? tedunia.

Ostatnia edycja:

I znowu to zrobiles.
Dojebales do posta cos wogole bez sensu.
Zreszt? co ja b?d? mu odpisywa?, jeste? 13 letnim szczylem co sprzedaje ka?dego na policj? i nie ma nawet sko?czonej podstaw?wki. Daj sobie spok?j.

Znow pokazujesz swoj poziom.

Kenor pograzasz sie tylko najlepiej usun konto i zmien ip

Jasne, chyba ty masz takie... Widz? ?e chcia?by? zarobi? 5z?, albo po?yczy? i nie odda?.

Unreal subject b?dzie kontynuowany, i lepiej ?eby by?, bo ju? nied?ugo stanie tutaj porz?dny serwer, w kt?rym ludzie na 100% nie b?d? zwraca? uwagi na grafiki, bo ich to ***** obchodzi, ja sobie wyznaczy?em kolejny cel, ca?kowita zmiana grafik, ale p?ki co to jeszcze pozbieram do kupy map?...

Skopiujcie to jeszcze 444x z sygnaturk? tedunia.

Powt?rz? to po raz enty - Jeste? DEBILEM.
Nie potrafisz si? wys?owi? z sensem w ojczystym j?zyku.
Naucz si? pisa? z sensem, debilu, cofam co m?wi?em, w?tpi? aby? sko?czy? podstaw?wk?.
Zabawna jest dyskusja z niedorozwini?tym ?mieciem, kt?rego marzeniem jest postawi? OTS'a by zarobi? na bilet na koncert tego ****a Peji ?eby potem zrobi? mu lask?.

Pozdrawiam :*
Piotr Fronczewski, Kapitan Hejterskiej Gwardii.

Kenor pograzasz sie tylko najlepiej usun konto i zmien ip

To ty zmien ip, bo ci? zaraz wielki informayk anastazjo hacknie...

Naucz si? pisa? z sensem, debilu, cofam co m?wi?em, w?tpi? aby? sko?czy? podstaw?wk?.
Zabawna jest dyskusja z niedorozwini?tym ?mieciem, kt?rego marzeniem jest postawi? OTS'a by zarobi? na bilet na koncert tego ****a Peji ?eby potem zrobi? mu lask?.

Pojebem to mo?esz ty by?, id? pos?uchaj "bezele kochana", albo "drin za drinem", to zm?drzejesz, bo narazie tw?j poziom jest na poziomie myszy. Ko?cze gadk? z t? policyjn? szmat?.

Ostatnia edycja:

Pojebem to mo?esz ty by?, id? pos?uchaj "bezele kochana", albo "drin za drinem", to zm?drzejesz, bo narazie tw?j poziom jest na poziomie myszy. Ko?cze gadk? z t? policyjn? szmat?.

Kenor zastanawiam sie CZEMU TY JESZCZE TU JESTES? skoro wszyscy zgodnie twierdza ze jestes zwyklym gownem bez przyszlosci co ty tu chcesz osiagnac skoro nikt Cie tu nie chce?

Multikonto OP!
****** ?mie? x2 :)
Te teksty zachowaj dla swoich kumpli z meliny, z kt?rymi ?ebrzecie o 5 z? na jabola pod biedronk?, bo ja ich niestety nie rozumiem.

Pozdrawiam.

Ojczko, Ojczko, Ojczko!\

Niesamowite u?ycie chusteczek higienicznych, cymbale. Kozio? ( z 'Jak Pozna?em Wasz? Matk?') poradzi?by sobie lepiej, dupo. Nie pokazuj si? tu wi?cej, je?li nie chcesz sko?czy? jak on:

896aa5162f45cbe0fef873db8230b78c_original.jpg

Wiecie, ?e pracuj? w oglobacie? Bo Prapradziadek Juliana Brzechy tego nie wiedzia?. A to ci heca!

Christoper Lee - genialny operowy ?piewak

Trudno w ?yciu jest, Tam pan b?g daje

To forum stacza si? na samo dno, moderatorzy/administratorzy nie reaguj?.
Po tym co tu przeczyta?em mog? stwierdzi? ?e wi?kszo?? z was to pro elo hejterzy, kt?rzy sami nic nie potrafi? zrobi?, a sapi? na innych.
Tyle ode mnie, nie znam Kenora - nie bronie go. M?wi? tylko to co my?l?.

@up ostatni post mnie rozwali?, ja nie wiem gdzie tu s? moderatorzy i administracja, ale to szczeg??. Taki spam w prawie ka?dym po?cie, bo ja przynajmniej wypowiadam si? na temat, a tamci to co? Obrazki jakie? - co to w og?le jest?
W stu procentach popieram to powinno by? wszystko pokasowane, jak administracja cos z tym zrobi to i ja pokasuj? swoje posty.

No coz kenor.
Wypowiadasz sie normalnie?
Zacytowac to o glosowaniu na po, placeniu rachunkow 500 zlotych za prad i sprzedawaniu na policje przez 13 latkow z gimbazy,
czy moze sam wyciagniesz wnioski...

Tak kenor niech Cie moderatorzy skasuja A KYSZ MARO NIE CZYSTA!

Dla ciekawych, przedstawiam Kenora, Unixa i ich ekip? w codziennej pracy, a kt?rej o dziwo sprawuj? si? o niebo lepiej ni? w robieniu OTS, szacun.
[video=youtube;16_Z-0vk6OI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=16_Z-0vk6OI[/video]

Le Kenor: Pomara?czowa czapeczka (uznanie za prac? r?k, perfekcja sama w sobie)
Le Unix: Support Kenora
Le Reszta teamu: za nimi

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry