- Liczba reakcji
- 5
Odp: [Unreal 2D OTS] Beta Global Server START - 14.03.2016 [FREE POINTS] [OWN TEXTURES] [TIBIA WITH M
Po pierwsze, og?lny ca?okszta?t tego serwera to jedne wielkie g?wno. Po drugie, nigdy w ?yciu nie widzia?em by kto? tak spierdoli? sprite, a po 3 mapka wygl?da tak chujowo, ?e lepsze ju? s? mapy na evo 999x.
---------- Tre?? dodana o 14:33 ----------
Po pierwsze, og?lny ca?okszta?t tego serwera to jedne wielkie g?wno. Po drugie, nigdy w ?yciu nie widzia?em by kto? tak spierdoli? sprite, a po 3 mapka wygl?da tak chujowo, ?e lepsze ju? s? mapy na evo 999x.
---------- Tre?? dodana o 14:33 ----------
. Wiem ?e nie ma co si? z czego cieszy?, lecz jak m?wi? - jeszcze przez te 5 dni dopracujemy tego otsa na medal, i wtedy poka?? screeny jak si? posuwa robota. W og?le to b?d? wrzuca? aktualizacje niekt?rych miejsc, w celu oceny, zabieram si? za to na serio i my?l? ?e mi si? uda. Nie jestem pewny siebie ?e ten serwer odniesie sukces po 7 dniach, na pewno go po tygodniu nie wy??cz?. My?l? ?e minie oko?o p?? roku zanim aktualizacja Bety b?dzie na tyle dobra, ?e mo?na b?dzie postawi? tego otsa na solidnym dedyku za jaki? lepszy kapita? i oczywi?cie lepszy sprz?t. Pozdrawiam. I zabieram si? za robot?.
Beka w chuuj ;d