[unsword] Galeryja.

Status
Zamknięty.
Odp: [unsword] Galeryja.

Pieprzy? ten sklep alchemika i martw? nature lol
Ta jaskina jest boska :D
Du?o fajnych pomys?ow i wykonanie te? super.

Prac? , kt?re tutaj pokaza?e? s? wed?ug mnie bardzo staranne , du?o szczeg???w i urozmaice? , bardzo mi si? podoba szczeg?lnie praca : "turniejowa jaskina grincha" .
Wszystkie te prace s? robione na wysokim do?? poziomie , wida? , ?e jeste? dobry w tym co robisz wi?c nie przestawaj tylko dalej r?b =).

Bardzo dobre wykonanie, a? si? wzruszy?em(serio) . Szczeg?lnie podoba mi si? pa?ac i jaskinia. 9/10 za te 2 obrazy

Sklep Alchemika:
Genialny pomys?, zajebiste wykonanie, drzewko bananowe rz?dzi, og??em praca zas?uguje na najwy?sze noty. 10/10 Bordery te? ?adne na dole.
Jaskinia Grincha:
Twoje pomys?y s? najlepsze, przepi?kna niszczarka prezent?w, ?wi?ty spada do lawy, mamut ci?gnie kolejne zabawki, kt?re s? przeznaczone do kasacji, a Grinch si? opierdala na tronie ;) 9/10
Natura:
Gorsza, ni? inne prace, kt?re tutaj pokaza?e?, ale jest ?adna i schludna, jedyne co mnie odrzuca ?eby da? Ci 9/10 za t? prac? to ten niedoko?czony g?rski border, na lewym dolnym rogu pracy. 8/10
Pustynia:
Troch? za bardzo najebane jak na pustynie, ale jest ?adna, bardzo du?o szczeg???w i dobre wyko?czenia. 7/10
Zamek Kr?lowej ?niegu:
To jest epicka praca, wida?, ?e w?o?y?e? w ni? bardzo du?o serca i pracy, jedyne co mog? powiedzie? to to, ?e jeste? zajebisty mapperem, a ta praca jest Twoj? najlepsz?, jest tak dobra, ?e, a? si? wzruszy?am. Przepi?knie dobrane bordery, praca godna najwy?szej noty jak? jest 10+/10

~Ra

Status
Zamknięty.
Back
Do góry