tak wi?c, potyczka dobiega ko?ca.
temat: Bagna
Tibia: 8.54
Dodam ?e Ankieta jest tylko i wy??cznie Dodatkowa, g?osy warto?ciowe s? tylko jako posty.
Gramy do 10 punkt?w.
G?osuje na prace 2,dlaczego ot?? jest w niej bardzo du?o detali zwi?zanych z tematem "Bagna" bardziej praca nr 2 przypad?a mi do gustu i bardziej pasuje do tematu "Bagna".Natomiast w pracy nr 1 nie podoba mi sie ten wodospad bagna i wodospad moim zdaniem nie id? w parze,po za tym mniej detali jest wszystko nie ladnie narzucanie "na syfione".G?os na prace nr 2
Co do pierwszej pracy. Myslalem ze kwadraty sko?czy?y sie w Tibii 7.6. Myli?em sie.
Glos na drug?. Dopracowana, a ten efekt nak?adania sie na siebie ziemi mi sie bardzo podoba. =) jak najbardziej godna zwyci?stwa.
Chcia?bym powiedzie?, ?e walka dosz?a przez to, ?e si? pok??cili?my i ... Jak dla mnie to nie jest wa?ne czy "wygra?e?" czy "przegra?e?" wa?ne jest to, ?e uczestniczysz w walce. Nie wiem czy tylko ja tak my?l?, ale inni pewnie te?.
@topic
a tak do tematu, wiem, ?e przegram walke lecz si? tym nie przejmuje bo ka?dy zaczyna jako? od mappingu, a, ?e un... wyzywa?em to inna rzecz
G?os na prac? numer 2.Bardziej pasuje ona do tematu o "Bagnach", jest w niej du?o detali i jako? tak przypad?a mi do gustu.Co do pracy numer 1 jest ona bardzo kwadratowa kwadrat pogania kwadratem, moim zdaniem troch? za du?o tam nawalone G?os na prac? nr. 2
Oddaj? g?os na prac? numer 2, poniewa? na pracy nr. 1 bagna s? z boku i najbardziej wyr??nia si? woda...
W dodatku na pierwszej pracy widac du?? pomoc AutoBordera.
Co do pracy nr.2 to nie podoba mi si? w niej tylko to ?e podwodne ro?linki s? na powietrzu i w dodatku na bagnach...Tak pozatym to praca jest bardzo dobra i du?o lepsza od pierwszej...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.