- Liczba reakcji
- 1
Witam !
Od dnia dzisiejszego Unusual World poszukuje za?ogi .
Jako i? musz? wszystkich poinformowa? i? UW jest firm? ma?ym przedsi?biorstwem zwanym jako small e-biznes poszukujemy pracownik?w ,co oznacza ?e nie b?dziecie pracowa? za goda czy gm na serwerze .
Firma jest zarejestrowana ,czekam tylko na dofinansowanie z ?rodk?w UE i praktycznie zaczynamy prace .
Jako i? musz? wszystkich poinformowa? i? UW jest firm? ma?ym przedsi?biorstwem zwanym jako small e-biznes poszukujemy pracownik?w ,co oznacza ?e nie b?dziecie pracowa? za goda czy gm na serwerze .
Firma jest zarejestrowana ,czekam tylko na dofinansowanie z ?rodk?w UE i praktycznie zaczynamy prace .
Jako i? m?j pomys? zosta? uznany za najlepszy a w dodatku za taki kt?ry mo?e zyska? co? pieni?dzy mam du?? mo?liwo?? pozyskania ?rodk?w z Unijnego programu Innowacyjna Gospodarka jak kto? nie zna to tu jest logo tego programu :
Pierwsze dotacje dostan? z PUP za co b?d? w stanie wyp?aci? wam pensj? oraz za?o?y? serwery .
Teraz do rzeczy kogo potrzebujemy ?
Grafik?w - 1
Webmaster?w -1
Pixelartyst?w - 3
Skrypter?w -4
Lista b?dzie aktualizowana .
Kogo ju? mamy ?
Posiadamy na razie 5 osoby czyli :
Mr.Virus - W?a?ciciel Firmy ,Mapper
Cube - Mapper
Pumba -Mapper
Krolm -Mapper
*AbC*-Mapper
Imago -Technik obs?ugi vB
Pawlik - Administrator serwer?w
Tadek - Grafik
Absy - Mapper [wynagrodzenie in game ]
Krisosw -Pixelartysta
Kiro -Skrypter/Programista
Reszta stanowisk jest wolna .
Uprzedzam ?e zatrudniam osoby tylko od 16 roku ?ycia wzwy? ,osoby nie pe?noletnie mog? te? si? zg?asza? lecz nie dostan? umowy a ich wynagrodzeniem b?dzie inna forma np.w grze .
Wszelkie informacje oraz podania mo?ecie uzyska? tu lub :
Gadu-gadu :
-12419299
Mail :
-mr.virus@o2.pl
Tel.kom :
-785224091
-785224093
. Z takiego squadu mo?e wyj?? tylko co? dobrego lecz w?tpie ?eby to si? uda?o. Na mappersguild pisa?e? ?e cz?onkowie firmy zarabiaj? ?rednio 1500-2500 z?otych, zwykli szary ludzie szukaj?cy pracy s? gotowi pracowa? ca?e dnie za takie wynagrodzenie, wi?c dlaczego ty mia?by? dawa? np. Tadkowi 2000 z?otych za pare grafik, gdzie kiedy normalnie by je sprzedawa? nie dosta?by nawet po?owy. Je?li mi p?aci?by? nawet 1000 z?otych miesi?cznie za zakodowanie wam teasera czyli layouta na strone g??wn? to po co ja mia?bym robi? strony na zam?wienie za mare 300-500 z?otych?