Usuni?to 2760 kont.

Status
Zamknięty.

diksus94

I ღ Kato
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
172
[COLOR="Sienna"]Tibia.com (18.08.2011r.)[/COLOR] napisał:
Today, 2760 Tibia accounts have been deleted for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these deletions are in vain.

[COLOR="Navy"]Przet?umaczone[/COLOR] napisał:
Dzisiaj, 2760 kont tibijskich zosta?o usuni?tych za u?ywanie nielegalnego oprogramowania do grania podczas kilku ostatnich tygodni. Te konta zosta?y wykryte przez nasze automatyczne narz?dzie. Z tego powodu, skargi na temat tych skasowa? s? bezcelowe.

Wiadomo?? kt?r? wpisa?e? jest za kr?tka. Prosz? wyd?u?y? swoj? wypowied? do przynajmniej 1 znak?w.

Odp: Usuni?to 2760 kont.

Ehh, te ich "automatyczne narz?dzia" pic na wod?.
Wszystko co posta? robi wysy?ane jest do nich, jak cz?sto si? co? powtarza to po prostu dodaj? go do Black-List a w chwili massban ta blacklista zostaje usuni?ta wraz z kontami...
Inni m?wi? ?e neobot jest nie wykrywalny, to nie prawda jest wykrywalny i ??czy si? z klientem wi?c je?eli kto? nie potrafi ustawia? bota niech si? tym nie zajmuje, mam koleg? kt?ry gra kilka lat na jednym z najgorszych bot?w "TibiaAuto" i nie dosta? do dzisiaj delete,warrninga czy co? w tym stylu :).

Ostatnia edycja:

prze?y?em :D na neosku bocilem wtedy z 3 dni i nic :D zero bansa :D

GO GO NEOBOT :D

pozdrawiam xd

Boty to dla mnie jedyne g?wno jakie mo?e by?. Na OTS rozumiem postawi? Bot'a bo to jednak OTS, ale ?eby boci? na RL Tibii... Po co wam to? Nie lepiej samemu mie? zabaw? z grania? Czy was to cieszy jak bot za was wszystko robi... Dobra nie macie czasu na gr?, to stawiacie bota... I co macie z tego przyjemno??? Postawicie bota Ok, wyeexpi?, zdoby? tam co? i nagle p?acz bo dosta?em Bana lub Delete. Bot to jeden wielki SYF. Ludzie... Grajcie sami, b?dzie wi?ksza zabawa....

Boty to dla mnie jedyne g?wno jakie mo?e by?. Na OTS rozumiem postawi? Bot'a bo to jednak OTS, ale ?eby boci? na RL Tibii... Po co wam to? Nie lepiej samemu mie? zabaw? z grania? Czy was to cieszy jak bot za was wszystko robi... Dobra nie macie czasu na gr?, to stawiacie bota... I co macie z tego przyjemno??? Postawicie bota Ok, wyeexpi?, zdoby? tam co? i nagle p?acz bo dosta?em Bana lub Delete. Bot to jeden wielki SYF. Ludzie... Grajcie sami, b?dzie wi?ksza zabawa....

Teraz to pojecha?es... Zaczyna si? rok szkolny i tym wi?cej b?dzie bot?w bo ludzie nie maj? czasu a co z tej twojej zabawy? ?e pixele na ekranie chodza i bij? potworki? ?enada... Moim zdaniem temu komu si? podoba bocenie powinien to robi? na pvp przynajmiej mo?na ujeba? takiego 60 palka i nawet niez?y loot :P
Neobot RLZ !!

Z tibia.pl:
Po dok?adnej ocenie narz?dzia do wykrywania bot?w, stwierdzono, ?e 239 graczy zosta?o b??dnie wykrytych i ukaranych w ostatniej fali usuni?? z powodu bardzo specyficznego b??du. Wszyscy dotkni?ci nim gracze zostali zidentyfikowani. Ich kary zosta?y odwo?ane oraz udzielona rekompensata za stracone dni p?atnego konta. Oczywi?cie bug, kt?ry doprowadzi? do b??dnej detekcji zosta? naprawiony. CipSoft chcia?by przekaza? najszczersze przeprosiny za powsta?e niedogodno?ci

pierdol? g?upoty zamiast liczby 4 cyfrowej naprawd? mo?e zbanuj? 20 os?b na tydzie?

ja boci?em na rl tibi od 8.0 do 9.1 i ni chuja nie mam bana a boci?em "tibiaauto"

haha uzywam bota tibia auto od prawie 2 lat , nigdy nie dosta?em nawet warringa a co dopiero o delejcie mowic ;] , a mowia ze to najbardziej przypalowy bot!

Jestem troszk? zaskoczony informacj? na temat pomy?ek systemu :p
Jednym si? uda, a drudzy wpadn?, nie ma na to regu?y, wa?ne, ?e 2x 200 lvl s? a w prawdzie teraz ju? tak cz?sto nie ma fali/du?ej ilo?ci ban?w ze wzgl?du na p?ytsz? kiesze? cipsoftu xD

Nie wiem czy to do ko?ca jest pic na wod?. Znajomy dzisiaj dosta? ostrze?enie, ?eby si? dobrowolnie podda? karze za u?ywanie nielegalnych narz?dzi :)

^

Pewnie by?a to pr?ba wy?udzenia konta przez nooby o nickach "Tibia Police" itp.

Nie wierz? w te fale ban?w, za du?o kont dostaje bany a liczba graczy co miesi?c si? nie zmienia a? tak drastycznie jak powinna.

No straci? a? tyle kont, w dodatku na r??nych poziomach to jest ?a?osne, co prawda moje konto si? nie usun??o i si? ciesz?, ?e nie musz? zak?ada? nowego. :)

No neobocik by? w??czony i bana nie ma ;) Czyli neobot jak zawsze przeszed? test ; )

Status
Zamknięty.
Back
Do góry