Usuwanie z?o?liwych reklam ze stron

Status
Zamknięty.
Odp: Usuwanie z?o?liwych reklam ze stron

Ja codziennie wchodz? na tneta i klikam w ka?d? reklam? po jednym razie, mo?e kiedy zarobi? to je zniszcz?. Oczywi?cie ?artowa?em, bo jeszcze kto? pomy?li, ?e na prawd?. xd.

Rozumiem, ?e chcecie zarobi? na reklamach ale bez przesady. Dlaczego po prostu tego nie usuniecie?

Znowu odezwa? si? kto? kto nie ma najmniejszego poj?cia o tym forum. Ja ci wszystkiego nie b?d? t?umaczy?, bo to nie ma sensu. Powiem (napisz?) tylko tyle, ?e w?a?cicielami forum jest firma Tro Media.

Administratorzy sami namawiaj? u?ytkownik?w do usuwania reklam z czego sami pozbawiaj? w?a?ciciela strony zarobk?w, pomys?owe ; >

Administratorzy sami namawiaj? u?ytkownik?w do usuwania reklam z czego sami pozbawiaj? w?a?ciciela strony zarobk?w, pomys?owe ; >

... Co? ci si? poprzestawia?o w g?owie chyba nie tak...

Dodam tylko, ?e wy nie usuwacie tych reklam, tylko je ukrywacie. Brak reklam dla nas = firma dalej zarabia, nie ma si? o co martwi?. : ]

To jest tylko ukrywanie ,, reklam ".

Mo?liwo?ci
* Szybkie usuwanie niepo??danych tre?ci z kodu stron (reklam, banner?w itp.).
* Tworzenia bia?ych list (dwa symbole @ przed filtrem).
* Blokowanie wg adresu pojedynczych oraz wielu obiekt?w (za pomoc? systemu wieloznacznik?w oraz wyra?e? regularnych).
* ?atwy import i eksport zestawu filtr?w.

?r?d?o - http://pl.wikipedia.org/wiki/Adblock

@Rews
Tak jak ci Marcin o dziwo dobrze napisa? (ah ta wikipedia) reklama jest usuwana. Zysk z reklam zale?y od tego na jakich warunkach jest wy?wietlana. Czyli stawka za dzie? wy?wietlania lub stawka za klikni?cie lub jeszcze inne cuda. Wi?c je?li jest na zasadzie klik to tro traci kase, a jak nie to nie proste.

Dzi?ki wielkie. Od razu forum wygl?da jak za dawnych lat. Do??czy?em niedawno wi?c nie s?ysza?em o tym programie ale przyda si? te? na inne stronki. :)

Je?li kto? korzysta z przegl?darki Arora aby wy??czy? reklamy nale?y przej?? do Narz?dzia nast?pnie "Adblock" i w okkienku, kt?re si? otworzy po prostu go w??czy?.

Usuwa chyba wszystkie reklamy na tej przegl?darce.

Niech se jeszcze na czo?o przyczepi? reklamy ci z tromedia.... Bez przesady z reklamami. Te forum ju? ca?e jest w reklamach i to jeszcze z?o?liwych reklamach ;d A poradnik spoko ;] Sry za tak? wypowied? ale to moje zdanie....

Notka moderatorska:
Nie tylko ty jeden tak my?lisz

No poradnik ?adny ale mi si? nie przyda bo mi nie przeszkadzaj? reklamy;]

Siema ?yse huje

Status
Zamknięty.
Back
Do góry