• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Utkn??em zapomnia?em liny

Status
Zamknięty.

palebake

New User
Witam,gra?em na globalu po d?u?szej przerwie postanowi?em wr?ci? do gry, M?j nick Melldor serwer Guardia,a wi?c mam 20 lvl i postanowi?em p?j?? poexpi? na cyce obok thais... poexpi?em troch? i postanowi?em wr?ci? i gdy ju? mia?em wychodzi? (tu? przy wyj?ciu) by?a taka dziura... Postanowi?em zobaczy? co tam jest gdy tam wszed?em okaza?o ?e to jest przej?cie do nast?pnego podci?gni?cia si? lin?... A ja ku zdziwionym oczom patrze nie mam liny... Napisa? nie mam do kogo aby mi pom?g? nie mam paczek aby si? wydosta? ani pacca ?eby mie? magic rope jakby kto? m?g?by podej?? i mi pom?c (odnale?? i da? line) by?bym bardzo wdzi?czny Jakby co to piszcie (je?eli mnie tam nie b?dzie to wyrzu?cie line i gdy wejd? do gry podnios? sobie j? i wyjd?)

Odp: Utkn??em zapomnia?em liny

Po 1 to line sie nosi zawsze.
Po 2 to masz w grze kilka kanalow publicznych typu help, adv itp, mozesz tam napisac, na pewno szybciej sie ktos znajdzie niz z forum.
Po 3 zamiast czekac mozesz zrobic nowa postac, wbicie tego jakiegos 8 poziomu to jest kwestia 20 minut? Za kase zarobiona z tego expienia kupisz ze 3 czy 5 health potow i wezmiesz line. Lecisz tam gdzie trzeba, zostawiasz line i gotowe.

Odp: Utkn??em zapomnia?em liny

Dzi?kuj? za rade :)

---------- Tre?? dodana o 18:09 ----------

Mo?na zamkn?? temat uzyska?em pomoc :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom