• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Uwaga na niebezpieczne strony. Nie chcesz mie? "hacka" ? Wejd?!

Odp: Uwaga na niebezpieczne strony. Nie chcesz mie? "hacka" ? Wejd?!

www.bischop58.com - to jak najbardziej uczciwa strona jak i u?ytkownik, prowadzi on tak?e swoje aukcje na allegro wi?c tym bardziej nie ma mowy o oszustwie, lecz wg mnie ma troche drogo.
Z poleconych stron polecam od siebie
www.shop-tibia.com
Zrobi?em tam WT na ponad 3kk :)

Jeszcze mam jedno pytanko co do tej strony je?li mo?esz to sprawd? : tibian.eu

Z tego co widz? to ta strona nadal istnieje i sobie klikn??em run ale chyba avast zablokowa? bo wyskoczy?o okienko ?e program.exe nie moze zostac uruchomiony. Mam tez nadzieje ze tak sie stalo :P Skanuje komputer ale nie wiem czy to mnie uchroni przed hackiem. Szkoda ze wczesniej nie zawitalem na ta strone bo juz raz tak zrobilem ale wtedy stracilem jakies 3kk i az do dzisiaj nie wiedzialem w jaki sposob to sie stalo hehe

Ludzie, gdzie zg?asza? nieprawid?owo?ci w stronkach tego z?odzieja? Bedziemy robi? wjazdy, a? mu si? nie odechce !

Bardzo przydatny temat, dobrze ?e przypi?ty. Niech w ko?cu naucz? si? ?e nie wchodzi si? na linki wysy?ane przez graczy w tibii...

Moim zdaniem panikujecie, nie wiem po co taki temat przyklejany jest, ka?dy kto gra w tibi? wie gdzie wchodzi?, a gdzie nie...
Wie co pobiera?, a co nie, to chyba oczywiste, ?e world trade "oszukuje pod wp?ytem dam wam jeszcze gratis 50k" Nikt by tyle kasy Ci nie da?,
nawet na allegro macie 80% pewno?ci, ?e osoba sprzedaj?ca/wymieniaj?ca/kupuj?ca nie oszuka..

Pami?tajcie, ?e mieszkamy w polsce haha :D

kolejne strony do czarnej listy: TibiaTrade.pl, Pacc50procent.pl (tekst celowo nie zamieniony na link)
Niczego stamt?d nie kupujcie ani nie pobierajcie, nie instalujcie ?adnych wtyczek (strona pr?buje wcisn?? i uruchomi? na waszym komputerze plik wykonywalny z ko?c?wk? .exe)

Ostatnia edycja:

Na tibiatrade oszukuja na allegro jak sie kupuje np cc to tez moga cie oszukac nei ma 100 % ze dostaniesz te cc , a na tibiatrade to jzu wog?le nie ma mowy ?e jest jakas szansa otrzymac dany przedmiot :)

---Aktualizacja---

Mo?emy zrobi? najazd na tibiatrade zaczac hackowac i skoncza sie oszustwa na poczatkujacych graczach :) ja chyba zaczne juz dzia?ac i powoli rozwalac skrypty strony :D

ja zosta?em oszukany na 200 cc ;/ mowi?em pakiet ale no c?z cz?owiek uczy sie na b?edach koledzy wiecej tam juz nic nie zam?wie ;/

Tibian.eu jest w 100% uczciwa. Kupi?em tam ju? 120k

Tibiator.pl - kolejna jego strona gdzie w??cza si? java i mnie tak hakli :/

Ostatnio zaryzykowa?em, bo w ko?cu raz si? ?yje i kupi?em 11cc (jak ju? mam ryzykowa? to na na maksa ;dd) za 30z? na stronce cczasms.pl. Op??nie? troch? by?o, mianowicie paczka mia?a dotrze? po dw?ch minutach, dosta?em dopiero po upomnieniu kt?re napisa?em po 15 min. czekania - ale dosz?a. Zaufana stronka, przyjazny producent wi?c jak najbardziej polecam ( ;

Odp: Uwaga na stron? Tibia-Access.pl

Odp: Uwaga na stron? Tibia-Access.pl

szkoda ?e policja nie mo?e nic z tym zrobi?

Mog?a by zrobi? tylko im si? by pewnie nie chcia?o, w sumie troch? g?upio by by?o i?? zg?asza? kradzie? 500k ale kradzie? to kradzie? nie ma wyj?tk?w

Kupi?em 13cc na stronie cczasms.pl 2 tygodnie temu i musz? powiedzie?, ?e jak na razie nic nie by?o. Czyli tak jak kto? ju? wcze?niej napisa? strona zaufana.

@up
Ta stronka jest zaufana, reklamuje j? bodaj?e jak nie tibia.pl to tibiasoft.com. Kiedy? chcia?em kupi?, ale sko?czy?em z Tibi? i..

Back
Do góry Bottom