Uzyskanie spr i dat z klienta...

adek_CRM

User
Styczeń 2, 2009
Liczba reakcji
3
Siemka :D:D

Mam taki problem :D mam fajny klient i tam s? fajne tekstury ale klient ma tylko plik exe jak uzyska? z niego spr i dat ?? prosz? pomocy.. potrzebuje tych tekstur !! :D :curse::curse::curse:

Nie wiem czy dobry dzia?... nie wiedzia?em gdzie to napisa? z g?ry sorki i thx...

//Z?y dzia?, przenosz?.

Odp: Uzyskanie spr i dat z klienta...

Niestety z?y dzia?:S
a co do twojego problemu to nie bardzo go rozumiem mo?e napisz dok?adniej i postaram si? pom?c:)

Niestety z?y dzia?:S
a co do twojego problemu to nie bardzo go rozumiem mo?e napisz dok?adniej i postaram si? pom?c:)

Dzia? mo?e i z?y, ale nie oznacza to, ?e mo?na spam robi?... Jak nie rozumiesz to po co si? odzywasz. Naprawd? tak ci??ko za?apa?, ?e gostek ma klienta, w kt?rym jest tylko plik exe?

@Topic
Jest to zapewne ochrona, przed w?a?nie takimi osobami, kt?re chc? zdoby? tekstury, grafiki (sprity). Mo?liwe, ?e plik jest umieszczony w innym folderze i z niego wczytuje tibia.dat i .spr. Poszukaj, mo?e uda Ci si? go znale??. Jest tak?e mo?liwo??, ?e plik .dat i inne jest z??czony z plikiem exe ? (nie jestem pewny czy takie co? jest mo?liwe), Albo mo?e klient wczytuje .dat etc. nie z twojego komputera, tylko z odpowiedniego ?r?d?a.
Pozdrawiam
Deaven

@down
Zrozum, je?eli masz pisa?, ?e nie rozumiesz to po prostu nie pisz... Ja koledze pokaza?em 3 mo?liwe wyj?cia, wi?c nie jest to niewarto?ciowy post.

Ostatnia edycja:

Dzia? mo?e i z?y, ale nie oznacza to, ?e mo?na spam robi?... Jak nie rozumiesz to po co si? odzywasz. Naprawd? tak ci??ko za?apa?, ?e gostek ma klienta, w kt?rym jest tylko plik exe?
@Topic
Jest to zapewne ochrona, przed w?a?nie takimi osobami, kt?re chc? zdoby? tekstury, grafiki (sprity). Mo?liwe, ?e plik jest umieszczony w innym folderze i z niego wczytuje tibia.dat i .spr. Poszukaj, mo?e uda Ci si? go znale??. Jest tak?e mo?liwo??, ?e plik .dat i inne jest z??czony z plikiem exe ? (nie jestem pewny czy takie co? jest mo?liwe), Albo mo?e klient wczytuje .dat etc. nie z twojego komputera, tylko z odpowiedniego ?r?d?a.
Pozdrawiam
Deaven
I po co si? czepiasz ja jak dostaj? za zjebanego posta bo niby by? nie warto?ciowy ostrze?enie to jest dobrze ? a innym ma to uchodzi? p?azem? na pewno nie je?li chcesz niech dadz? mi nast?pne ostrze?enie wbite mam w to. ja jestem karany to dlaczego inni nie.:curse:

Prze?lij mi tego klienta mo?e ci wyci?gn? z niego .spr i .dat
Ale wy?lij mi linka na pw bo tutaj jak zamie?cisz to ostrze?enie dostaniesz bo nie masz 30 post?w

mi je?li mo?esz te? prze?lij ale na gg:12710269

Back
Do góry