[v2] Valeria.PL - Edited Evolution !

Status
Zamknięty.
Odp: [v2] Valeria.PL - Edited Evolution !

Jakich kont kolego? Zawsze do nas wbija po 500+ typa, bo OTS jest znany oraz dopracowany, a co to Heredii czy jak to tam, nie mia?em takiego OTS:)

Sylwiaa, jeszcze raz nic nie wniesiesz do tematu to postaram si? o bana, nie o usuni?cie posta.

Ostatnia edycja:

FATUM WBIJA PIERWSZY RAZ NA EVO HUEHEUEHUEHE B?DZIE BEKA IXSDE ;) )

M?g?y? exp troch? zmniejszy? by?o by gita?nie.

pozderko.

Nie jest 500 + ludzi na otsei , tylko z 70-150 reszta to mc ...

Dreamer czemu kancie ;d piszesz z 2 kont ? :p No niestety zapraszam na ots cho? nied?ugo startuje m?j ;P Nie napisa?e? reklamy z bestevo bo by?oby wiadomo :) no ale cu? ;) Slyszalem ze texon te? mo?e nied?ugo znowu sw?j ruszy :)

Valeria to czysty hermot.pl ze zmian? temple ;) u mnie tak nie bd no ale c?? ;)

Jest to valeria chyba v8 ;p

No dobra zapraszam wszystkich na serwer ;) Fajne oro zabawa i god daje free points po kilku dniach nawet dla graczy solo ;)

Zapraszam !

Wszystko pisa?em w pozytywnym znaczeniu, aby tw?j serwer si? rozwija? do 1k persona ;d

Dreamer czemu kancie ;d piszesz z 2 kont ? :p No niestety zapraszam na ots cho? nied?ugo startuje m?j ;P Nie napisa?e? reklamy z bestevo bo by?oby wiadomo :) no ale cu? ;) Slyszalem ze texon te? mo?e nied?ugo znowu sw?j ruszy :)
Valeria to czysty hermot.pl ze zmian? temple ;) u mnie tak nie bd no ale c?? ;)
Jest to valeria chyba v8 ;p
No dobra zapraszam wszystkich na serwer ;) Fajne oro zabawa i god daje free points po kilku dniach nawet dla graczy solo ;)
Zapraszam !
Wszystko pisa?em w pozytywnym znaczeniu, aby tw?j serwer si? rozwija? do 1k persona ;d

@up,
dwa konta bo jednym podbija swoje tematy, drugim krytukuje. zreszta tez tak robie,
Materia = Legoria, inne miasto reszta to samo, mozna powiedziesz ze jeden owner bo wszystko prawie ja robie. Teraz nie mam swojego otsa, ale zaniedlugo rusazm z war otsem.
nie ma teraz otsa ktory nie daje pkt na guildie (chyba god z tyrani to wprowadzil.. zdywal caly rynek OTSow), i moim zdaniem jest to szczerze pojeba**,
poniewaz takie otsy staja max 2tyg rusza inny i gracze? Sracze, dzieciaki zwykle, ktore ida na latwizne i leca na nowe otsy bo daje te FRiiiiiiiiiii punkciki.. i mysla ze jak zrobi? guildie sami i 20 swoich postaci zaspamuja nr goda i dostana punkty? pff to kieruje do was..
Wazni sa Cij gracze ktorzy graja na otsie caly czas, STALI GRACZE, tak, tak, np. Sir Basiorek, teraz taki gracze to zadkosc. A co do pkt dla solo graczy? na otsie gdzie dajesz pkt na guild to nic nie zarobisz.. nie bedziesz duzego siana, a jak znasz gracza, grales z nim lub jest twoim realem to nie dasz mu pkt?? Ja osobiscie dam a potem mam polewke jak gracze mi placza, nagrywaja filmiki na YT zalosne..
v2, v8, v10 jutro moze v24? jaka to roznica jak serwery nie maja takiego znaczenia jak kiedys..? Proste ze nie bedzie sie hostowac otsa jak gra po 10osob - i to bd zawsze powtarzal.
tyle Collo~

@edit,
Sylwiaa? Senior tutor na hermocie, prawda? tak zawsze chwalilas dreamera? wlasnie o takich graczach jak ty wspomnialem wyzej..

Ostatnia edycja:

Ja jestem r?wnie? Hosterem Valerii wraz z Dreamerem wi?c nie s? to dwa konta, a co do Sylwii nie stawiamy Mck?w kolego/kole?anko/obojniaku, wejd? i popatrz na serwerze ?e 500 os?b to czy?ci playerzy<33

strza?eczka!

VALERIA.PL JU? W ?ROD? !

@EDIT

Je?eli by?yby to MC, to ju? dawno bym mia? bana na otservli?cie, no ale Ty wiesz lepiej kotku ; )

Ostatnia edycja:

300 os?b online z czego 200 exity na trainach. Crashe i lagi to nic nowego na twoich serwerach. BestEvo > Hermot > BestEvo > Hermot > Valeria > Hermot i teraz zn?w Valeria. By? jeszcze jaki? jeden tylko nie pami?tam nazwy. Ka?dy serwer oczywi?cie r??ni? si? przerobionym temple i ilo?ci? reset?w.

To zacznijmy od tego, ?e na trainerach nie da si? da? exita. Po 15 minutach wywala, to po 1. Po 2 HermOT, BestEvo by?y Dreamera wraz z Sexxtazym bodaj?e, a teraz ja robi? z Dreamerem Valerie wi?c jest to v2.

Wi?c nie gadaj g?upot, puki czego? nie b?dziesz wiedzia?.

<33 Strza?eczka !

@EDIT

Na v1 mieli?my jeden problem z DDoSem, kt?rego ogarneli?my i nie by?o ?adnych lagg?w etc. Valeria, a HermOT to dwie inne rzeczy.

VALERIA.PL -- JU? W ?ROD?, ZAPRASZAMY !

Ostatnia edycja:

Zapraszam juz w ?ROD? O GODZINIE 17:00 !!!!!!

?e co 500 os?b to czy?ci gracze , by?am na waszych startach , widzia?am , robi?am to samo co inni , a wi?c pisz co chcesz ...

Kole?anko, g?wno wiesz, g?wno b?dziesz wiedzia?a i szczerze m?wi?c jeste? g?wn**. Na starcie nie ma ?adnych naszych mck?w ani exit?w na trainach, nie dosta?a? ?adnej pozycji na serwerze i teraz tutaj wypisujesz g?upoty, a wiesz dlaczego nie dosta?a?? Poniewa? teraz nie tylko sam Dreamer stawia serwer, tylko ze mn?. Nie potrzebuj? jakich? obojniak?w, kt?rzy w rzeczywisto?ci s? ch?opcem 11 letnim, a podaj? si? za jak?? panienk? 16 letni?. Nie wiesz nic o tym serwerze, wi?c si? tutaj nie wypowiadaj na jego temat, bo tylko spamujesz. Je?eli to by by?y mcki, ju? dawno by?my mieli bana na otservliscie etc. ale nie! Ty wiesz lepiej ! Sko?cz pisa? te bzdury i zajmij si? mo?e czym?, czym zajmuj? si? dzieci.

A TYM CZASEM JU? Z TOB? NIE PISZ? HEJ!

VALERIA.PL -- ?roda 17:00.

No, no. Ots zapowiada si? ca?kiem ciekawie - przynajmniej po screen'ach. Zaraz za?o?? konto i si? sam przekonam :)

Nie dosta?am pozycji na serwerze bo od ostatniej edycji hermota wesz?am na 10 min i ola?am wi?c mi nie m?w ?e p?acze z tego powodu ... A ty wci?? nie pojmujesz , wy nie stawiacie mcek?w , ale dajecie pkt na pocz?tek ze pewn? liczb? graczy , i kto m?drzejszy po prostu robi 5 - 10 kont loguje si? , dostaje pkt i relog proste , dlatego po 2 tygodniach gra 100 - 30 os?b ...

Nie dosta?am pozycji na serwerze bo od ostatniej edycji hermota wesz?am na 10 min i ola?am wi?c mi nie m?w ?e p?acze z tego powodu ... A ty wci?? nie pojmujesz , wy nie stawiacie mcek?w , ale dajecie pkt na pocz?tek ze pewn? liczb? graczy , i kto m?drzejszy po prostu robi 5 - 10 kont loguje si? , dostaje pkt i relog proste , dlatego po 2 tygodniach gra 100 - 30 os?b ...
z tego co napisa?a? wynika ,?e na start ma wbi? 300 os?b, dostaj? punkty i po dw?ch tygodniach wy??czaj? mc? Chyba lognicznie wynika ?e odrazu powinno by? te 30 os?b, a nie dopiero za 2 tygodnie. Bo po co siedzie? 2 tygodnie na mc jak dosta?o si? pkt. Co? s?o?ce mijasz si? z prawd?.
pozdrawiam i Zapraszam na serwer.

Na starcie mo?esz spodziewa? si? 500-700 os?b , z tego jutro ju? b?dzie po pkt 400-300 z tego 70-120 na trainer boc? . Hmm a za dwa tygodnie jak co wersje jakie? crashe,lagi itp ... I wszystkie teamy zejd? i zostan? boterzy , przechodnie nowi itp .

O to chodzi na tych ots'ach.
Wbija gildia , bije si? i zmienia OTS'a. Kr?tka pi?ka ;)
A te twoje RPG s? tworzone przez rok a p??niej nikt o nich nie pami?ta.

Sylwiaa co za kur** nie ogar po porstu zazdrosc nie? Fajny server maj? a Tobie gulka skacze nie? Chcia?a by? tam Goda nie? Widac dziecko 10 lat.. Chce zniszczyc reputacje serverowi.. Syliwaa wiesz co to gra 4fun? Jak kolega Up.. Kr?tka pi?ka... I ma racje gildie wbijaja graja tydzien wychodza na innego i tak zawsze b?dzie. A co do lag?w na Valeri jestem pewny ,?e server nie b?dzie OFF po za Update oczywi?cie pozdro. Seba

Aha , zobaczymy w dniach po starcie .

Ps : Jak bym by?a tam godem to co , i tak bym nie mia?a ?adnego hajsu z tego (legalnie) / a w?adza w czym? nie realnym mnie nie interesuje .

Hahah jestem sir piotrek lider let them free po 1 smiac mi sie chce z cb sylwiaa bo nie wiem czy jestes chlopakiem czy dziewczyna ale zachowujesz sie jak nie dojrzaly gowniarz .. Po 2 gadasz o jaki serverach na tydzien hah ? Po to sa orshabundy expisz sie kilka h i bijesz sie kilka dni i wbijasz sie na kolejny ots .. Gm na tym nie zarobi .. ?? Juz nie gadaj bo wszedzie sa dzieci orshabundy nie zrazajcie sie tego dzieciaka ze ots jest taki sraki ...jest git 0 lagow oro jest teamy sa normalne i postacie a nie zadne mc ... A wlasnie wiesz dlaczego ludzie wchodza na mc jak gm rozdaje pkt ?? Bo to zwieksza rekord graczy = wieksza popularnosc servera .... Mysle ze all skrocilem z tych postow z 3 stron ..

Hail let them free .... My bd napewno i przypomniam tu jezeli ktos widzi to wtorek 17:00 zebranie liderow w celu rozdania pkt .. ; )) WBIJAJA TYLKO LIDERZY !

VALERIA.PL ROBCIE KONTA I SIE ORAMY .. CZEKAM NA OPOR ;P

Ostatnia edycja:

No i brawo w ko?cu par? os?b napisa?o ja?nie i wyra?nie.

ZAPRASZAMY JU? W ?ROD? NA VALERIA.PL

Status
Zamknięty.
Back
Do góry