Odp: [v2] Valeria.PL - Edited Evolution !
Dreamer czemu kancie ;d piszesz z 2 kont ?

No niestety zapraszam na ots cho? nied?ugo startuje m?j ;P Nie napisa?e? reklamy z bestevo bo by?oby wiadomo

no ale cu?

Slyszalem ze texon te? mo?e nied?ugo znowu sw?j ruszy
Valeria to czysty hermot.pl ze zmian? temple

u mnie tak nie bd no ale c??
Jest to valeria chyba v8 ;p
No dobra zapraszam wszystkich na serwer

Fajne oro zabawa i god daje free points po kilku dniach nawet dla graczy solo

Zapraszam !
Wszystko pisa?em w pozytywnym znaczeniu, aby tw?j serwer si? rozwija? do 1k persona ;d
@up,
dwa konta bo jednym podbija swoje tematy, drugim krytukuje. zreszta tez tak robie,
Materia = Legoria, inne miasto reszta to samo, mozna powiedziesz ze jeden owner bo wszystko prawie ja robie. Teraz nie mam swojego otsa, ale zaniedlugo rusazm z war otsem.
nie ma teraz otsa ktory nie daje pkt na guildie (chyba god z tyrani to wprowadzil.. zdywal caly rynek OTSow), i moim zdaniem jest to szczerze pojeba**,
poniewaz takie otsy staja max 2tyg rusza inny i gracze? Sracze, dzieciaki zwykle, ktore ida na latwizne i leca na nowe otsy bo daje te FRiiiiiiiiiii punkciki.. i mysla ze jak zrobi? guildie sami i 20 swoich postaci zaspamuja nr goda i dostana punkty? pff to kieruje do was..
Wazni sa Cij gracze ktorzy graja na otsie caly czas, STALI GRACZE, tak, tak, np. Sir Basiorek, teraz taki gracze to zadkosc. A co do pkt dla solo graczy? na otsie gdzie dajesz pkt na guild to nic nie zarobisz.. nie bedziesz duzego siana, a jak znasz gracza, grales z nim lub jest twoim realem to nie dasz mu pkt?? Ja osobiscie dam a potem mam polewke jak gracze mi placza, nagrywaja filmiki na YT zalosne..
v2, v8, v10 jutro moze v24? jaka to roznica jak serwery nie maja takiego znaczenia jak kiedys..? Proste ze nie bedzie sie hostowac otsa jak gra po 10osob - i to bd zawsze powtarzal.
tyle Collo~
@edit,
Sylwiaa? Senior tutor na hermocie, prawda? tak zawsze chwali
las dreamera? wlasnie o takich graczach jak ty wspomnialem wyzej..