-Tibia 8.60 Valenwood OTS !! RL Map. 8.6

Status
Zamknięty.

Smarki

User
Czerwiec 23, 2011
Liczba reakcji
0
Valenwood-OTS
Start 13.07.2011r!!
Kr?tki opis.
Valenwood OTS to server kt?ry ma cho? troch? przypomina? dawne czasy OTS'ow z niskim expem, gdzie wbicie du?ego lvla dawa?o jak?? satysfakcje, a dooko?a nie biega?y 400 lvle. Na Valenwood OTS znajdziecie dopracowan? RL map?, questy jak na RL i wiele innych. Miasta? poprostu takie jak na RL, bez Oken, Pyre itd. W SMS Shop, nie znajdziecie masy item?w z quest?w, addon dolli czy innych rzeczy kt?re mo?na zdoby? z quest?w. Poprostu, na serverze trzeba b?dzie po?wi?ci? troch? czasu, aby do czego? doj??. Wi?cej info ju? niebawem.
[!]Server info[!]
valenwood.hopto.org
Client: 8.60
Exp: x4
Skill: x5
Mlvl: x4
Loot: x1

Kilka zdj?? z mapy.

Odp: Valenwood OTS !! RL Map. 8.6

Wow czekam!
Kiedy jest przewidywany Start? - Prosze o szybk? odpowied?.

Jak narazie poszukuje reklamator?w, dokladnej daty startu narazie nie podaje bo jeszcze pare rzeczy jest do dopracowania, ale zapewniam ze juz niebawem.

Mam nadzieje ze bedzie gralo wiecej. Niedlugo udostepnie strone, bedzie mozna juz zakladac konta.

Most tu wbije :D

Oby to bylo jak Eloth lub Konu...

Wbije na pewno:D

Ps. Kiedy start?

Start to kwestia kilku dni na dopracowanie strony i sms shopu. Na poczatku beda testy, aby wykluczyc jakies bugi.

#Edit.
Pilnie poszukuje reklamator?w.

Ostatnia edycja:

Hmm a mo?na wiedzie? czy b?dzie na tym serwerze dedyk ? I czy mapka jest na prawd? taka sama jak na rl tibi poniewa? Cipsoft wprowadzi? wiele zmian na serwer przez te 10 lat . =/

Server stoi na oddzielnej maszynie, z laczem Internet 50Mb/s - Download; 5Mb/s - Upload
Na mapie sa takie tereny ktore byly na wersji 8.60, jezeli cos doszlo pozniej (nie wiem bo nie gram na RL i nie sledze updatow) to calkiem mozliwe ze zostanie to dodane jezeli gracze beda chcieli.

A moge wiedziec na co sms shop , do rpg -.-
Brawo...

Na to zeby ulepszyc sprzet albo przeniesc server na dobrego dedyka.... Zreszta pradu i internetu nie dostajesz za darmo :O

Ostatnia edycja:

No tak ale opanuj sie z itemami,nie jakies softy swordy dodasz dobre -.-

Nie bedzie dobrych itemow. Nie wiem czy wogole beda. Ale cos napewno bedzie.

Server ciekawy. Na pewno wbije z teamem.

Kiedy planujecie ten start??

Start planuje w najbli?szych dniach, nie bylo mnie przez weekend wiec zostalo jeszcze kilka rzeczy do poprawienia.

Dobrze si? zapowiada mam nadzieje, ?e szybko wystartujecie z serwerem. Tak d?ugo szuka?em OTS'a z expem poni?ej 15x-10x.

Pozdrawiam
~Coore

Strona serwera: Valenwood OTS - Latest News
UWAGA !! Mozna juz zakladac konta, ale radze poczekac do startu serwera, poniewa? na start kazdy dostaje 10 dni PACC. Wiec po co ma sie marnowac.
Sms shop jeszcze ulegnie zmianie wiec prosze narazie sie nie przejmowac ze za drogo, za tanio, za malo. Napewno oferta sie troche zmieni, pod wzgledem cen i ilosci ofert.

Wszystko w porz?dku ,ale wyrzuci?bym te SD z sms shopu na waszym miejscu:) .

to jest tylko na probe, poniewaz mam problem z sms shopem, ktory opisalem w Ogolnych dyskusjach o ots. :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry