• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Valey] ArtWork

Status
Zamknięty.

Valey

Advanced User
Liczba reakcji
16
HiHiO. Dawno mnie nie by?o... wi?c jako? trzeba wystartowa?. Zaczo?em wi?c od mappingu. (Jako? teraz si? zebra?o ?e w 7.6 robi? oO. Mia?o by? do projektu Tibia RGP Server, ale jako? si? w?a?ciciel nie zg?asza, a poniewa? server jest jeszcze nie stworzony mam prawo do u?ycia nazwy.)

24031355.png

24753162.png

No i Prace kt?re mia?y ukaza? m?j Talent =.=

73543348.png

92417438.png

Beeekk... :ops:

Odp: [Valey] ArtWork

o widz? ?e ja b?d? 1. wi?c zaczynam...
1 zdj, bardzo ciekawe i rozwini?te w natur?, nie widz? kwadrat?w, ?adnie doko?czone(nie mam czego si? doczepi?).
2 zdj, jest ono ma?e i niestarannie dopracowane tak jak by ci ju? si? nie chcia?o, [pododawa?e? krzak?w,ska?y,trawy,troch? ziemi,kwiat?w,] ale jest nawet nawet ;> jak m?wi?em najbardziej mi si? podoba zdj?cie numer 1.
Moja ocena twoich mapek 7,3/10....
(w regulaminie Galerie Mapperskie jest napisane ?e trzeba poda? 3 zdj?cia[prawid?owo] ty masz tylko 2. dodaj jeszcze 1 zdj?cie albo poleci warn od moderator?w.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Do por?wnania:

35490896.png

Jeszcze niesko?czone.

Japierd*le... ale z?apa?em schiza - zapomnia?em, ?e w 7.6 nie ma k?pek traw.
Mapy do?? przyzwoite je?eli chodzi o t? wersje tibii, ?adnie dobrana natura cho? wiadomo, ?e wygl?da to nieco dziwnie b?z k??bk?w traw.
Czekam na co? bardziej zaawansowanego, m?wie tutaj o jakim? mie?cie czy plac?wce godnej podziwu.
Pozdrawiam!

Taaak. Du?o os?b zapomina o tym ;/. No w?asnie ca?y czas pracuje aby by? najlepszy i opanowa? t? wersj?. Chc? w??snie stworzy? projekt pod 7.6 ;] ale dzi?kuj? za oceny i czekam na wi?cej
@Edit
80238185.png

Nadal nie skonczone
BummP :ops:
Zaczo?em miasto... ;/
17915970.png

i nie sko?czy?em...
Notka moderatorska:
Od?wie?a? mo?na dopiero po up?ywie 24 godzin, a tak zawsze mo?esz edytowa? ostatniego posta. ??cze

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mapy, ciekawe, jeste? nielicznym mapperem kt?ry pr?buje jeszcze robi? co? pod 7.6 chod? paru takich si? znajdzie. Prace nie s? z?e lecz do ko?ca te? nie s? doskona?e, wida? ?e pr?bujesz tworzy? mapy z klimatem, jednak ?adn? nie potrafisz doko?czy? do ko?ca. W tej ostatniej pracy, kszta?t g?ry po prawej zbyt dobry nie jest, wygl?da ona tak dziwnie. Tak to wi?kszych zastrze?e? nie mam. Nic tylko ?yczy? powodzenia.

Chujnia z grzybni?. Mo?e co? tam Ci z natury wychodzi chod? w wi?kszo?ci mapy s? puste, niesko?czone i nudne.

Zmieni? nam si? klient jakby? nie wiedzia?, nie mappuj pod 7.6 bo kaleczysz.

Wyjd?. M?wie ci wyjd?, zamkni za sob? drzwi i wywal klucz. A ja mo?e lubi? mappowa? w 7.6 ???. Jak taki m?drala to sam spr?buj, a zobaczysz ?e to nie takie ?atwe.

Mam wyj??? Popierdoli?o Ci?? Zostane tu ?eby wkurwia? takich jak ty ; )
To ?e lubisz mappowa? nie oznacza ?e umiesz, mapy tak czy siak s? do dupy.

Ostatnia edycja:

Chujnia z grzybni?. Mo?e co? tam Ci z natury wychodzi chod? w wi?kszo?ci mapy s? puste, niesko?czone i nudne.
Zmieni? nam si? klient jakby? nie wiedzia?, nie mappuj pod 7.6 bo kaleczysz.

Wyjd?. M?wie ci wyjd?, zamkni za sob? drzwi i wywal klucz. A ja mo?e lubi? mappowa? w 7.6 ???. Jak taki m?drala to sam spr?buj, a zobaczysz ?e to nie takie ?atwe.

Blackq - ca?y czas ?wicze i pr?buje ;]. Tak wi?c nieraz mnie jeszcze zobaczysz ;] A co do tego ?e nieko?cze map to si? mylisz. Poniewa? ca?y czas so? robie ;]

Pozdrawiam
Czekam na komentarze =]

Mam wyj??? Popierdoli?o Ci?? Zostane tu ?eby wkurwia? takich jak ty ; )
To ?e lubisz mappowa? nie oznacza ?e umiesz, mapy tak czy siak s? do dupy.

A co ja mam ci k?pki pierdoln?? cO ?. Nigdy niewidzia?em map twojego wykonania wi?c nie oceniaj mnie je?li sam nie ukaza?a? swojego (anty)talentu. Ty chyba nawet nie wiesz jak trudno si? mappuje w 7.6 =].
Chodzi mi tu dok?adnie o ukazanie czego? co jest ?adne. Tak jak w 8.54 / 8.57 to nie tak jak w 7.6

Ostatnia edycja:

20606126.png

Troje g?upio ten most wyszed? ;/
Stosowa?em si? na jednej z prac =] kazdy wie o jak? chodzi ;]

Heh masz racj? troch? g?upio ten most wyszed?

Wiem jak to jest pracowa? w 7.6 bo robi?em ots'a z kumplem pod t? tibie...
Oczywi??ie mapka nie jest perfekt :/ jako? mi tu czego? brakuje , dodawaj kamyczk?w
na trawe i ju? chyba wol? te miasto niesko?czone od tego mostu xF Ocena : 6/10 niczym si? nie popisa?e?

Status
Zamknięty.
Do góry