-Tibia 10.31 Valturia: The Legend will be back!

Status
Zamknięty.
Odp: Valturia: The Legend will be back!

+ bazuj?c na fakcie ?e to s? testy, a nie normalny serwer, nie mo?emy wpu?ci? wszystkich ch?tnych.
Dlatego p?ki b?d? wolne sloty to raczej wi?kszo?? we?miemy, p??niej jednak, to co wpiszesz w "dlaczego Ty" b?dzie mia?o znaczenie.

@Awesome Asimov:
pytasz jakie to ma znaczenie. A to ju? Ci odpowiadam. Co nam po testerze, kt?ry ma test chara a nic nie robi?

@down:
Bo ten tryb doda?em dla trolla ;)
Jak ju? normalnie serwer ruszy, to ten tryb b?dzie wy??czony, nikt nie b?dzie w stanie odczu? jego istnienia ;)

Ostatnia edycja:

@Karpio
hahahah smia? mi sie chce jak przeczytalem Tw?j post na temat cooldown?w, to jest fajne bo nie w??czesz sie tylko szybko biegasz, ale mog?bys przynajmniej zmieni? nazwe, a nie sciagac ja z lol'a :D
@topic
Fajnie sie zapowiada, zobaczymy co z tego wyjdzie
Odwiedzic to odwiedze na pewno
Powodzenia :)

PS
Kiedy przewidziany start?

Ostatnia edycja:

Witam, dzi? chcia?bym Wam zaprezentowa? co? nad czym ostatnio si? skupili?my. Na nowej wyspie kt?ra jest po??czeniem rosh+goromy, kt?ra powsta?a od 0 i nigdzie indziej TAKIEJ wyspy nie znajdziecie :)
Skelos
1.Minimapka

7.jpg

2.Ciekawe screeny kt?re pomog? mi zaprezentowa? Wam kawa?ek naszej mapy

1.jpg

5.jpg

6.jpg

3.jpg

4.jpg

8.jpg

Jest to wyspa przystosowana zar?wno pod questy fabu?? jak i high lvl exp. Tereny kt?rych nie da si? zrobi? za pomoc? autobordera wymagaj? ogromnego nak?adu czasu i wysi?ku, jednak mamy nadziej? ?e efekt jest murowany !
Zapraszamy na testy, a po eliminacji b?ed?w i dopi?cia wszystkiego na ostatni guzik na oficjalne otwarcie ;)

Ostatnia edycja:

Loki-san(brat bli?niak Kip-sana) jest jego odbiciem lustrzanym, po latach wsp?lnej braterskiej rywalizacji bracia sk??cili si? i po dzisiejszy dzie? nie odzywaj? si? ze sob?.

Alter taski jakie zleca Loki-san r?wnie? s? lustrzanym odbiciem task?w od Kip-sana. W takim razie po co to?
Jest to urozmaicenie dla starych i nowych graczy kt?rzy b?d? mie? wyb?r kt?r? ?cie?k? pod??a?. Potwory u obu NPC s? relatywnie podobne, ale nie te same ! ;)
1.jpg

Czekamy na wasze propozycje, odno?nie wszystkiego.. event?w, zabaw, quest?w, system?w i wszelakich urozmaice?, nie ma dla nas rzeczy niemo?liwych!
Planujemy wprowadzi? rookgaard, co o tym s?dzicie?
Rozbudowujemy jest war system. Pr?cz podstawowego trybu, czyli walki na fragi, wprowadzamy tryb bitewny, w ktorym nie licz? si? fragi, a wygrane bitwy - na specjalnie przygotowanych arenach, b?d? w terenie... i r?wnie? pytanie do was, jakie macie zdanie na ten temat?

Moglibyscie sprobowac zrobic ctf'a jak na ascalonie ale nie wiem czy dalibyscie rade tam bylo tak ze 50lv i 200lvl mial szanse w walce bo byl jakis balans i % dmg :D

Podoba mi si? to miejsce, u?ywajcie du?o nowych sprit?w bo s? zajebiste :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

2.jpg

1.jpg

7.jpg

8.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

1.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Ostatnia edycja:

Ju? od pocz?tku wstawienia tej zapowiedzi obserwuj? post?py w pracach nad tym serwerem i jestem pod wra?eniem. I o to chodzi, ?e na takie cude?ko jak to czeka si? miesi?cami od pierwszej oficjalnej zapowiedzi, a nie ?e inni wstawiaj? zapowied? w przeddzie? startu....

Mam tylko par? pyta? do Xaara:

-Czy serwer wystartuj? w okolicach maja, tak jak wcze?niej zapowiada?e??
-Na boty b?dziecie patrze? z przymru?eniem oka czy jednak b?d? one karane?
-Kiedy zostanie udost?pniona strona z Acc Makerem?
-Czy b?dzie sms shop? - Je?li tak to czy b?dzie on ingerowa? strasznie w rozgrywke?. Tzn itemy z sms shopu b?d? do zdobycia z questow lub z loota czy b?d? one w?asne np z: Elementar Sword(Atk: 89 Def 75)

@up
Nunu ma nadzieje, ze nie bo 89/75 to juz bedzie przesada

Gra?em, zagram i polecam wszystkim, OTS warty uwagi! ;)

-Czy serwer wystartuj? w okolicach maja, tak jak wcze?niej zapowiada?e??
-Na boty b?dziecie patrze? z przymru?eniem oka czy jednak b?d? one karane?
-Kiedy zostanie udost?pniona strona z Acc Makerem?
-Czy b?dzie sms shop? - Je?li tak to czy b?dzie on ingerowa? strasznie w rozgrywke?. Tzn itemy z sms shopu b?d? do zdobycia z questow lub z loota czy b?d? one w?asne np z: Elementar Sword(Atk: 89 Def 75)
Pozwolisz ?e odpowiem, bo zada?e? mocno ciekawe pytania :D
1. Serwer wystartuje jak b?dzie gotowy, chcemy zapi?? wszystko na ostatni guzik, ci?gle nam co? wychodzi, to z itemami dodanymi w 10.*, to z b??dami w mapie...
Wa?n? dla nas kwesti? jest r?wnie? balans profesji, nad kt?rym wci?? pracujemy, do tego dochodz? systemy kt?re chcemy mie? unikalne i ciekawe. No i eventy - aby?cie si? nie nudzili na servie ;)
Okolice pocz?tku maja by?y jedynie wst?pnym za?o?eniem, przy kt?rym wci?? zostajemy, by? mo?e wystartujemy p??niej, ale na pewno nie w tym miesi?cu.
2. Wci?? powtarzamy: boci? mo?na, nie mo?na da? si? z?apa? bo za to ban 1 dzien/3/7/14/31/perm
3. Szczerze m?wi?c nie wiem, mamy jedynie surowy zarys strony.
4. B?dzie na 100%. Nie bedzie ingerowa? straszliwie w rozgrywke, poniewa? we wst?pnym za?o?eniu maj? by? one dost?pne w grze. SMS SHOP b?dzie ustalany z wami na naszym forum, b?dziecie dawa? swoje propozycje, my swoje, bedziemy si? k??ci? itp itd :D:D

Ostatnia edycja:

Pozwolisz ?e odpowiem, bo zada?e? mocno ciekawe pytania :D
1. Serwer wystartuje jak b?dzie gotowy, chcemy zapi?? wszystko na ostatni guzik, ci?gle nam co? wychodzi, to z itemami dodanymi w 10.*, to z b??dami w mapie...
Wa?n? dla nas kwesti? jest r?wnie? balans profesji, nad kt?rym wci?? pracujemy, do tego dochodz? systemy kt?re chcemy mie? unikalne i ciekawe. No i eventy - aby?cie si? nie nudzili na servie ;)
Okolice pocz?tku maja by?y jedynie wst?pnym za?o?eniem, przy kt?rym wci?? zostajemy, by? mo?e wystartujemy p??niej, ale na pewno nie w tym miesi?cu.
2. Wci?? powtarzamy: boci? mo?na, nie mo?na da? si? z?apa? bo za to ban 1 dzien/3/7/14/31/perm
3. Szczerze m?wi?c nie wiem, mamy jedynie surowy zarys strony.
4. B?dzie na 100%. Nie bedzie integrowa? straszliwie w rozgrywke, poniewa? we wst?pnym za?o?eniu maj? by? one dost?pne w grze. SMS SHOP b?dzie ustalany z wami na naszym forum, b?dziecie dawa? swoje propozycje, my swoje, bedziemy si? k??ci? itp itd :D:D

Czyli zapowiada si? ciekawie. Jak b?d? chcia? si? jeszcze czego? dowiedzie? to zarzuc? kolejn? porcj? pyta? ;D

Generalnie Avish powiedzia? wszystko co trzeba, ja jedynie mog? rozwin?? ciut.
Nie ma opierda**** si? jakby powiedzia? Robert.
W sms shopie bd itemy typu: blue robe, crown shield, crusader helmet,10cc[wszystko dost?pne w questach], a tak?e fraq remover, unban, change nick, sex etc.

?adnych rare item?w, nawet soft?w ;) !

Co do startu, do?o?ymy wszelkich stara? by wystartowa? tak jak m?wili?my, jednak mapa jest troszk? z ty?u[od mc szukamy 3 mappera do kompletu jednak cel pali na panewce]

PS. Nasza praca jest zdeterminowana od zainteresowania was graczy, im wi?cej zainteresowania, komentarzy, opinii tym wi?ksza nasza motywacja i ch?ci !

Ostatnia edycja:

To ma by? evo czy rpg? Kilka potwor?w,takich mocnych na klate?;d. Szybko b?d? du?e levele. Dodaj troche zdj?? z quest?w,miast itd bo jestem ciekaw jak to wygl?da;p

Nie wiem, czy tak samo rozumiemy "evo" - Evolution map? Nie to nie jest evolution map ;) RPG? Tak. Nie ma teleport?w, vip kont, a przede wszystkim nie jest to komercyjny projekt. Co do zdj?? - spokojnie nie odkryje wszystkich kart na raz. Chcesz zobaczy? mapk? zapraszam na test server.
Du?o monster?w? - to Fury Gate, rozmawia?em z testerami i twierdz? ?e jest bdb. Co do szybkich high lvl, teraz testerzy maj? 300 oraz -80% cd dlatego mog? sobie pozwoli? na takie bieganie, jednak ?miem twierdzi? ?e na normalnym rate solo exp bd trudny i nie op?acalny. Za? exp duo, trio bd ju? ciekawsze i efektywne wi?c po to takie niekt?re respy !
5!

Nie wiem, czy tak samo rozumiemy "evo" - Evolution map? Nie to nie jest evolution map ;) RPG? Tak. Nie ma teleport?w, vip kont, a przede wszystkim nie jest to komercyjny projekt. Co do zdj?? - spokojnie nie odkryje wszystkich kart na raz. Chcesz zobaczy? mapk? zapraszam na test server.
Du?o monster?w? - to Fury Gate, rozmawia?em z testerami i twierdz? ?e jest bdb. Co do szybkich high lvl, teraz testerzy maj? 300 oraz -80% cd dlatego mog? sobie pozwoli? na takie bieganie, jednak ?miem twierdzi? ?e na normalnym rate solo exp bd trudny i nie op?acalny. Za? exp duo, trio bd ju? ciekawsze i efektywne wi?c po to takie niekt?re respy !
5!

Ka?dy mo?e wej?? na test serwer i czy jest on ca?y czas w??czony czy o okre?lonych godzinach?

Test serv dost?pny dla ka?dego kt?ry za?o?y sobie konto(pisz?c na forum do karpia z pro?b? o za?o?enia konta)
Wi?cej info: Valturia - test server
Godz otwarcia zale?? od ekipy kiedy ma czas, przewa?nie od 18-24 codziennie :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry