-Tibia 10.31 Valturia: The Legend will be back!

Status
Zamknięty.
Odp: Valturia: The Legend will be back!

Ch?tnie zagram ciekawie si? zapowiada

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

3.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Szukamy mappera, pw me :) !

No expy ciekawie si? prezentuj? z mil? ch?ci? pogram na tym otsie. Jeszcze jak ludzie dopisz? frekwencja na starcie to b?dzie dobrze.

Zapraszamy dzisiaj wszystkich ch?tnych na test server ko?o godziny 19 (22.04)!

Je?eli zn?w co? spierdolicie jak na 8.7, to sie po was przejade.
Mam juz dosc ciaglego czekania do wakacji az zrobicie.

Na pewno wbije i zostawie ta jebana aurore.

Ots (jezeli sie uda) zajebisty.

PS: Nie spierdolcie tego...

@Tiger66
Nie badz smieszny i zrozum ze czasami tak sie dzieje, ze cos nie wypala i tyle, a jestem pewny ze administracja postara sie o jak najlepsza gra dla nas :)

@badreaper69 Nie co? nie wychodzi, bo to mo?na zrozumie?. Ale jak kto? z teamu odpierdala i przez niego wszystko sie rozpada to, wiadomo kto i co do tego doprowadza(np. zle tworzony squad).

Prze?y?em ju? 2 edycje wi?c nadszedl czas na 3/ostatnia mam nadzieje ze nie bedzie klap?...

Ja bym za bardzo nie polega? na terminie podanym przez Xaara, za bardzo go forsuje a roboty pozosta?o za du?o :D

Poziom Waszych map jest nieciekawy, a na dodatek liczy?em na co? wi?cej. Bo systemy macie dobre.

Ostatnia edycja:

Mo?na zrobi? map? pi?kn? i bezu?yteczn?.
Brzydk? a u?yteczn?, pi?kn? i u?yteczn?. My nie skupiamy ca?ej wagi na pi?knie, a na grywalno?ci, normalno?ci i estetyce :)

A jak tam id? prac? nad Acc Makerem, zostanie on ju? oddany do u?ytku kilka dni przed oficjalnym startem serwera?

Z powodu kilku incydent?w og?aszam 2 tygodniow? przerw? w pracach nad serwerem.

Zapraszamy ponownie w nied?ugiej przysz?o?ci ;)
Na pewno si? nie zawiedziecie :)

?y? ?yjemy, jednak?e aktualnie mi si? sesja zbli?a, wi?c nie mam za bardzo czasu na Valturi?, jednak?e jest ca?kiem wysoko w priorytetach, wi?c mo?ecie mie? pewno??, ?e wystartuje ;)

To jakby? m?g? to dodawaj czasami co? nowego bo temat strasznie ucich?, z g?ry dzieki :)

No i tak jak m?wi?em/my?la?em to nie wystartuje.
tyle ode mnie a je?eli wystartuje to my?l? z 50 os?b na start a po tygodniu 15-20;)

@down
mo?e nadziej? kilku graczy zrobili,ale nie mi ja od pocz?tku wiedzia?em ?e to nie wypa?,Wszystko przemija ch?opaczki i zamiast czeka? na tego Orshabaala to znajdzie sobie co? innego je?eli ju? chcecie gra? w Tibie,moja ma?a rada:D

Ostatnia edycja:

No i tak jak m?wi?em/my?la?em to nie wystartuje.
tyle ode mnie a je?eli wystartuje to my?l? z 50 os?b na start a po tygodniu 15-20;)

Dok?adnie, najpierw rozbudzaj? nadziej?, a potem znikaj? na ponad miesi?c nie informuj?c o niczym. Powinni?cie bra? przyk?ad z projektu Karmia, gdzie a? chc? si? dyskutowa?. Codziennie jest jakie? info odno?nie projektu, a u was pora?ka a liczy?em na co? wielkiego ;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry