-Tibia 10.31 Valturia: The Legend will be back!

Status
Zamknięty.
Odp: Valturia: The Legend will be back!

Ch?opaki maj? wa?ne rzeczy na g?owie. Wydaje mi si?, ?e je?li ju? tyle zrobili, to nie odpuszcz? sobie. :-)
btw. dzi?ki za reklam?. <rotfl>

Powodzenia, konkurencjo! Of ciors, nie wrogowie!

Poczekajcie a? sko?cz? swoje rzeczy kt?re s? na pierwszym miejscu na ich li?cie.
Wy chyba te? macie swoje ?ycie prywatne, nie ?

Tak mam dlatego nie gram w Tibie,ale ja tylko uprzedzam od tego Orshabaala bo to jest g**no nie Rpg,Na bank si? powt?rzy to co by?o na 1 wersji(o ile to g?*no wystartuje).
I o jakiej Konkurencji ty tu piszesz haha!:DD Dobry Kocur z ciebie,poczytaj moj? pierwsz? posty w tym temacie i b?dziesz wiedzia? czemu tego,,PRO ELO High RPG" nie lubi?,poza tym to nie ma przysz?o?ci:)

bez spiny Kocury moje;)

Tak jak wcze?niej m?wi?em, aktualnie jest brak czasu, w ko?cu sesja si? zbli?a...
Ale po sesji wracamy do prac.
Co do Eiko... ehh... nie podoba si?? Zr?b co? lepszego, poka? innym jacy ?li jeste?my a Ty jaki wspania?y ;)
?ycz? powodzenia :D

Jakby si? spi?? to serwer jest do zrobienia w tydzie?, no mo?e 2 :D
No ale jak m?wi?em, aktualnie brak czasu.

Ale... nie martwcie si?, Valturia wystartuje ;)

34s45z4.jpg

Liczy si? tyle, ?eby wystartowa?a ZANIM (!) gimnaza/licea zaczn? wakacje.

A eiko jest jakim? smutnym ch?opczykiem, kt?ry tylko marudzi na wszystko dooko?a zamiast znale?? sobie jakie? zaj?cie w ?yciu, od zawsze taki by?. :(

Tak mam dlatego nie gram w Tibie,ale ja tylko uprzedzam od tego Orshabaala bo to jest g**no nie Rpg,Na bank si? powt?rzy to co by?o na 1 wersji(o ile to g?*no wystartuje).
I o jakiej Konkurencji ty tu piszesz haha!:DD Dobry Kocur z ciebie,poczytaj moj? pierwsz? posty w tym temacie i b?dziesz wiedzia? czemu tego,,PRO ELO High RPG" nie lubi?,poza tym to nie ma przysz?o?ci:)

bez spiny Kocury moje;)

Teraz mowisz ze to gowno a swego czasu tru?es mi dupe zebym do Karpia pisa? zeby znow to odpalil... ch?opie zdecyduj sie bo zachowujesz sie gorzej niz rozkapryszony gnoj z gimbazy.
nie podoba ci sie to sie kur** nie wypowiadaj w tym temacie i tyle na ten temat.

O co ta spina?:). Od tego ten temat jest ?eby dyskutowa? i wyra?a? swoj? opinie. Wi?c co to znaczy -"nie podoba ci sie to sie kur** nie wypowiadaj w tym temacie i tyle na ten temat." ? . Mia?em pomaga? w robieniu mapy w tym projekcie ale admin jest jaki? poryty.. Zgodzi?em si? na wsp??prace i poinformowa?em go ?e robie prace dla innego projektu i ?e jak sko?cze to wezme si? za robienie mapy dla Valturia. A ten do mnie po kilku dniach z mord? ze s?owami "lecisz w ch*ja" itd.. Nie lubie takiego zachowania. Szczeg?lnie po osobie kt?ra studiuje, my?la?em ?e to powa?ny projekt ale zachowanie admina pokazuje ?e to jaka? kpina. I nie rozumiem po co dawa? zapowiedz, robi? ludziom nadzieje ?e serwer wystartuje a za jaki? czas ?e brak czasu, sesja i inne pierdo?y. Tak si? nie robi, wi?c nie dziwcie si? ?e niekt?rym puszczaj? nerwy i krytykuj? ten serwer i administracje.

tylko ze Eiko jest poprostu uprzedzony do Anbu i dlatego sie tak wypowiada...

a niedawno jeszcze sam chcial zebym mu zalatwil dost?p do test serva a teraz tylko krytykuje -.-

Dobra wyja?ni? kilka rzeczy.
Anbu Forum jest do wyra?ania swojego zdania tak?.Ja si? nie Zajmuj? robieniem OTS'ow itd. To tak jak ja bym ci kaza? co? zrobi? czym si? nie zajmujesz,tak mo?na spr?bowa? ale to proste ?e tego nie zrobisz dobrze tak,A ju? przejecha?em si? nie raz wi?c teraz tylko uprzedzam jak napisa? Barti,bo start mia? by?.

start przewidziany na kwiecien, maj. tak slyszalem.
gdyz jeszcze jest duzo pracy do udoskonalenia servera. trzeba pododawac nowe respy itp. <Tak Ty Barti tak pisa?e? we wcze?niejszych postach.
Mamy Czerwiec i gdzie ten start,My?l? ?e do startu jeszcze 5 lat i mo?e co? z tego b?dzie.

Dobra Nast?pny As MaZik Nie wiem kim jeste? ch?opczyku ale nie oceniaj kogo? kogo nie znasz bo mo?esz si? lekko zdziwi?,i bardziej bym powiedzia? ?e ty nie masz co w ?yciu robi? czekaj?c na serwerek tibii kt?ry i tak nie wystartuje,i piszesz ?eby wystartowa? zanim Gimbazy zaczn? wakacje tak,ale bez tej gimbazy nie b?dzie ludzi na Ots bo to my?l? ?e 80% graczy to gimby(80% mo?e b?dzie jakies 20 os?b:).)

Asimov dobrze pisze i tyle w temacie.

Dzi?ki i czekam na spiny koty wy!:)

Nie wiem sk?d s?ysza?e? o kwietniu, ale w tej zapowiedzi pojawi? si? jedynie termin podany przez Anbu, pod kt?rym napisa?em, ?e nie ma co si? nim sugerowa?, ?aden inny termin nie by? oficjalnie podany.

No Karpio. Jak tam sesja? Bo ja juz uwalilem rok i czekam na valturie.

Specjalnie uwali?e? rok, aby na Valturii zagra?? :O

kiedy start cos wiadomo?

Zamierzacie w og?le kiedy? z tym wystartowa??

Jak nie zamierzamy jak zamierzamy :3
Ja p?ki co powoli dalej skrypty klepi?, ale od nowa musz? ekip? posk?ada?, bo mi si? wysypa?a :D

@edit:
Nie pogardzimy mapperem i skrypterem (musi ogarnia? funkcje lua z najnowszego tfsa)

Ostatnia edycja:

Ludzie.. Valturia wystartuje..nawet je?li mialoby to by? za rok. Znam Karpia i wiem ?e nie odpu?ci. Nie ma w tym projekcie op??nie? bo nigdy nie by?o daty startu.
Karpio jest zajebistym skrypterem ale chujowym mapperem XD (sorry Mati, taka prawda XD).
Ch?op za du?o w?adowa? w Valturie by odpuszcza? i wyrzuci? j? do kosza, czy wrzuca? do sieci (!!). Nie pojawiaj? sie nowo?ci bo skok z 8.7 na 10.31 przy wielkiej ilo?ci skrypt?w i okrutnie zblenderowanej mapy trwa bardzo d?ugo. Najpierw trzeba wyj?? na zero, aby zacz??y pojawia? sie innowacje i nowo?ci. CIERPLIWO?? - jedna z najpot??niejszych umiejetno?ci. Jak poczekacie to na pewno si? nie zawiedziecie, obiecuje!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry