[Van Bolter] Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: [Van Bolter] Gallery

No nic musze przyzna?, ?e mapki ?wietnie wydetalowane pod wzgl?dem Etyki i techniki.
Prace s? wykonane tak aby by?y przyjemne dla oka.
Cho? gdy spojrza?em na to 3 ZDJ?CIE od g?ry troche mnie zniech?ci? ten taki Piecyk jakby ale reszta jest Zupe?nie przyjemna dla oczu... .
Pozdrawiam;).

Prace wzorowe, zaryzykuje stwierdzenie, ?e jeste? najlepszym mapperem jakiego widzia?em na tym forum, je?li chodzi o detalizacje i og?lny pomys?, brawo!

No nic musze przyzna?, ?e mapki ?wietnie wydetalowane pod wzgl?dem Etyki i techniki.

Etyki? wiesz co to jest Etyka? czy poprostu pierdolne?e? pierwsze co ci do ?ba przysz?o?

@temat
prace s? bardzo ?adne, nie za du?o, nie za ma?o, idealne pod rpg.
masz ciekawe pomys?y i wiesz jak i gdzie ich u?ywa?.
?adnie mieszasz borderami i wallami, jest na co popatrzy?.

Bardzo spodoba?y mi si? te twoje bambusowe domki, dobre wykonanie dach?w no i ca?kiem niez?y klimat. Gratulacje pomys?u i wykonania.
Expowisko rotworm?w te? niczym sobie, du?o detali a co najwa?niejsze wykonane z pomys?em.
Og?lnie wszystkie twoje prace przypad?y mi do gustu i bardzo mi si? podobaj?. Powodzenia w kolejnych pracach : )

no jak nikt nie chce to ja skomentuje ;p
Prace robisz zajebiste xD miasto ?adne fajny styl depo te? niczego sobie cho? nie b?dzie chyba zbyt wygodne do gry ;p
Ta chmurka to jest w map edytorze czy graficznie doda?e? ? ;p
Wyj?tkowo mi si? spodoba?o miasto tiquandy fajny pomys? z dachami i t? s?om? na nim! Czekam na wi?cej takich prac ;] i sie spytam czy masz jakie? zaj?cie w jakim? projekcie czy co? tego typu ? jak nie to m?g? by? mi pom?c z map? ? jak jeste? zainteresowany to napisz do mnie PW =]
temat oceniam 9/10 bo nikt nie jest idealny ;p

Ostatnia edycja:

Ode mnie nic nowego nie przeczytasz;) Prace bardzo ?adne, estetyczne i dok?adne, wed?ug mnie NICZEGO im nie brakuje. Po prostu bra? i skleja? w mape ;)
Oby tak dalej!

masz u mnie 10000/10 zawaliste pomysly ladnie przerobione evo i te ss z motywu xD jak zrobiles ;p? a po za tym musiales siedziec dluuuugi czas xD
pozdro ! ;]

Miasto mi si? podoba.Znam akurat prace Blackq'a i wida?, ?e si? inspirujesz na nim.Patrz?c na to z drugiej strony twoja praca posiada du?ej ilo?ci szczeg??y oraz co najwa?niejsze ma detale.Next work give.

Pozdrawiam.

Znam akurat prace Blackq'a i wida?, ?e si? inspirujesz na nim.
Pwn3d. Przecie? on to napisa? wyra?nie...
-
Wej?cie do miasta (Inspirowa?em si? na pracach Blackqa)

#top.
Prace ?adne, nie nawali?e? niczego za du?o. Wszystko si? trzyma kupy. Brawo. Prace od pocz?tku tematu trzymaj? poziom zaawansowanego.
9/10 / czekam na co? epickiego :)

Screen zrobiony w grze wygl?da ca?kiem ciekawie. Wszystko jest ?adnie i fajne pomys?y.
Ten screen z ME wydaje si? strasznie pusty. Po bokach nie ma ?adnych ciekawych rzeczy. ?ciany mog?e? zrobi? troch? bardziej zniszczone.

Reszta prac poza t? jest bardzo ?adna. 7/10

"Wej?cie do miasta (Inspirowa?em si? na pracach Blackqa)", praca ta bardzo ?adnie wykonana, pomys?owo i ?adnie pomieszane bordery.
Depo te? rewelacyjne, ?adnie wygl?da i fajnie wy detalowane.
Ostatnia praca r?wnie? dobra, wykonana z pomys?em, mog?e? zrobi? jeszcze jedn? prace i potem da? 2 zdj?cia innych prac ; ) Og?lnie jak zwykle twoje prace na bardzo dobrym poziomie.

?adne, schludne mapki dobrze rozplanowane i jak wida? dobre do gry, nie ma zaa du?o jaki? ?mieci itp. i dobrze bo to cz?sto przeszkadza w grze.
Moja ocena 9.5/10 dlaczego ? A bo dlaczego nie .

Nowe prace bardzo ?adne, wspania?y pomys? z budowlami no i bardzo ciekawe wykonanie, du?o detali. Kolejna bardzo ?adna twoja praca. Czekam na kolejne zdj?cia z twoich prac.

Detalika to co?, co wyr??nia Twoje prace od prac setek szarych posiadaczy edytora.
W skali stupunktowej 90. Sto da?bym, gdybym widzia? jakie? niespotykane nigdzie sprity :)
Pracujesz dla jakiego? projektu? :hah:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry