-Tibia 8.54 vaneria.pl - NEW RL, start: 26 grudnia 19:00

Status
Zamknięty.

ximek

Active User
Lipiec 14, 2008
Liczba reakcji
4
Bez_nazwy_1.jpg

IP - vaneria.pl 24/7
A wi?c zaczynam, g??wne zalety, jakie maj? wyr??nia? VaneriaOTS to:
- nie jest to kolejny FUN, w kt?rym co trzeci dzie? robiony jest restart postaci, kt?ry jest tworzony g?ownie dla zarobku, staramy si? aby?cie prze?yli niezapomniane chwile wsp?lnie z nami
- darmowy Premium Account!
- serwer dedykowany 24/7, ktory posiada uwaga 12 GB RAM! Niema wiec mowy o ?adnych lagach
- ??cze o przepustowo?ci 1 Gbps
- antycrash system, dzi?ki czemu nie stracicie swoich przedmiot?w
- dobrze dobrane przedmioty w sms shopie
- dobrze przygotowana RL MAPA, kt?ra dodatkowo posiada Gengie, Pyre oraz nowe, w?asne miasto stworzone przez naszych mapper?w - Anakaros
- dodani nowi NPC do miast dla Waszego komfortu
- addon dolle

Stages:
8-50lvl - x230
51-100lvl - x120
101-130lvl - x70
131-150lvl - x35
151-170lvl - x25
171-190lvl - x15
191-200lvl - x9
201-250lvl - x5
251-300lvl - x4
301-xxxlvl - x3

rateSkill x19.0
rateMagic x8.0
rateLoot x2.0
RedSkull - 5 zabi?

Nasza mapa posiada takie miasta jak:
Thais
Venore
Carlin
Edron
Ankrahmun
Ab dendriel
Port hope
Darashia
Svargrond
Goroma
Anakaros
Oken
Gengia
Pyre
Yalahar

Dost?pne Questy to
- POI
- Anihilator Room
- Demon Helmet Quest
- INQ
- Arena Svargrond
I wiele innych

Ju? wkr?tce przewidywany jest update:
nicgu.jpg

Na razie dost?pne jest tylko jedno miasto, jednak?e nasz zesp?? pracuje nad kolejnym nowym kontynentem

Oto sprz?t, na kt?rym hostowany b?dzie nasz server:
Kod:
Intel Xeon W3520 (technologia Nehalem i7) 4x 2x 2.66+ GHz 
AMD Phenom Quad Core 9550
Pami??: 12GB DDR3
??cze: 1 Gbps
Intel SSD X25-M 2x 80 GB - SATA2
Serwer dedykowany wykupiony mamy w firmie OVH

Nad projektem czuwaj?:

: Mefisto
- g??wny dyrygent tej orkiestry, rozdziela obowi?zki w zespole, dba r?wnie? o map? jak i skrypty.
: Digiel
- to cz?onek zespo?u, kt?ry swe si?y w?o?y? w tworzenie nowego miasta, r?wnie? dzi?ki niemu w mie?cie Thais poczu? mo?emy i?cie zimowy klimat.
; Ximek
- dzi?ki niemu mamy nasze wspania?e forum, r?wnie? to on odpowiada za stron? techniczn? serwera, baz? danych i strony www
-----------
Jeszcze par? s??w na koniec
W ramach mo?liwo?ci b?dziemy dodawali coraz to nowe funkcje dla graczy dzi?ki czemu gra nabierze koloru.
Dla wszystkich ch?tnych lider?w swoich grup przewidzieli?my kana?y Ventrilo 2.1.4. U?atwi to z pewno?ci? komunikacje bior?c pod uwag?, ze b?dzie panowa? na nich niski ping.

Na koniec kilka SS:
01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

@edit (nowe dwa screeny)
Obraz_1.jpg

Obraz_2.jpg

---
drodzy moderatorzy, post by? pisany wed?ug Regulaminu wszystkie punkty zosta?y zachowane.

Odp: vaneria.pl - NEW RL, start: 26 grudnia 19:00

No i co to jest ?
Dlaczego ka?dy musi robi? te beznajdziejne rate exp ? Musicie ?ci?gac od innych ludzi co sobie tak wymy?lili ? =/

A Co nie pasuje ci exp rate ?:) Rate nie zosta?o sci?gni?te z OTS'a wi?c nie czepiaj si? okej :)

Mapa jest bardzo dobrej jako?ci ;-) nic tylko czeka? na sobotni wiecz?r i cieszy? si? graniem !

Zapraszam

http://vaneria.pl/

Narazie sprawdzamy server przez ten czas (testujemy) aby?cie wy gracze mogli cieszy? si? gr? bez bug?w

Co do rate nie zostaly sciagniete poniewaz jestem zalozycielem tego projektu i my nie sciagamy od innych, zapraszam wszystkich na server start juz niebawem naprawde dobra mapka.

damian_nec (Mefisto)

No i co to jest ?
Dlaczego ka?dy musi robi? te beznajdziejne rate exp ? Musicie ?ci?gac od innych ludzi co sobie tak wymy?lili ? =/

Kolego, stages tak si? sk?ada, ?e jeszcze by? negocjowany przeze mnie aby by? obni?ony i stan??o na tym - je?li jest podobny do innych to jest zbieg okoliczno?ci.

- pozostaje mi zaprosi? Was na sobot? - godzin? 19:00. Uwa?am, ?e serwer jest dobrze przygotowany, w?o?yli?my w niego wiele wysi?ku - nie jest to kolejny server z serii - tibia.net.pl -> download -> start, tutaj naprawd? wiele pracy i czasu zosta?o w?o?onych w ten projekt.
Nie twierdz?, ?e nie ma b??d?w bo z pewno?ci? drobne niedoci?gni?cia zdarz? si? - zreszt? jak na ka?dym OTS - nawet tych z g?rnej pu?ki.

Jako, ?e wiele czasu i pracy w?o?yli?my w przygotowanie tej mapy, skrypt?w to te? chcemy osi?gn?? g?rn? p??k?. Zale?y nam na du?ej popularno?ci - tu? przed startem jaki i po jeste?my otwarci na nowe pomys?y. Specjalnie dla tego otworzyli?my forum, na kt?rym ka?dy b?dzie mia? szans? przedstawi? sw?j pomys? na update.

Tak jak w pierwszym po?cie zawarte zosta?o - przygotowywany jest update. Do dyspozycji graczy oddany zostanie nowy kontynent ale o nim wi?cej informacji pojawi si? ju? wkr?tce na naszej stronie jak i forum gdzie b?dzie mo?na skomentowa? je.

No ca?kiem fajnie sie gra ots godny uwagi .

Zapraszamy na testy, kt?re potrwaj? do dnia jutrzejszego do godziny 23:59 :)

na marginesie

?ycz? wszystkim szcz??liwych, radosnych i przede wszystkim rodzinnych ?wi?t Bo?ego Narodzenia.

Ostatnia edycja:

Bardzo mi?y serwer. Czego? takiego szuka?em :D Mi?a administracja, mo?na pogada?, dopyta? si? ,udzielaj? pomocy. Czeka? tylko do 25 na 12 w nocy ;d

@up

25 To oficjalne testy b?d? skonczone :) a Oficjalny start nie spe?na pare godzin p??niej ;-)

@Topic
Zapraszam ! bo warto

Server bardzo mi sie podoba! Bardzo fajnie przerobiona mapka, mili gmowie, zawsze pomagaja gdy sa dostepni ;p

PS: Oficjalny start 26.12 o godz.19.00

nie wiem jak reszta ale wiem ?e napewno ss z takim depo pustynnym jest z projektu elysium! czy mo?esz to wyja?ni??

By?em w projekcie Elysium ;) wtedy na Pustyni bylo praktycznie miasto i sam piasek ,Reszta w?asna
Pozdrawiam i zapraszam do testowania

Bardzo mi?y serwer. Czego? takiego szuka?em :D Mi?a administracja, mo?na pogada?, dopyta? si? ,udzielaj? pomocy. Czeka? tylko do 25 na 12 w nocy ;d

Kolego ale wtedy to ko?cz? si? ?w testy i zapewne nie b?dziesz mie? okazji po nich zagra? a? do dnia nast?pnego i godziny 19:00 :)

Dzi?kujemy wszystkim tym, kt?rzy ju? zalogowali si? i pomagaj? nam znale?? niedoskona?o?ci.

No serwer zapowiada si? fajni :)
Rate exp jest spoko, podobaj? mi si? takie ots aby wbi? szybko 200lvl a p??niej na wojny i questy :)
Tylko jestem ciekawy ile ludzi b?dzie na nim gra?o :) bo je?li b?dzie niewypa? i 20-30 ludzi online to troch? s?abo b?dzie si? gra?o :/
Postarajcie si? reklamowa? tego OTSa wsz?dzie aby ludzi by?o tak minimum 150 online :)
Wtedy jest fajna zabawa :)
Ale nie przesad?cie jak to zrobi?a Minera - Latest News tam kompletnie same dzieci graja :)

Pozdro "Radu"

Zapraszamy na ostatnie godziny test?w dzi? praktycznie ca?y ?wi?teczny dzie? zostal przeznaczony na poprawki w mapie,spellach,potworach wszystko dzi?ki naszym graczom kt?rzy wszystko zglaszaj? na forum :)

Zapraszam bo warto to nie b?dzie byle jakis server.

Ostatnia godzinka test?w...

Kilka rzeczy poprawili?my ale o nich napisze jutro.

Mam nadzieje ze ten serwer b?dzie wypa?em z du?? liczb? os?b online ;] bo czekam na niego ;p dawno jaki? fajny ots wyszed? ;p

Umil nam czas i zareklamuj go ;)
W?asnie skonczylismy balansacje profesji !
Wszystko skonczone oprocz yalahar ktore b?dzie jutro. Start gwarantowany
ZBIERAC SI?

Hmmm... ?adna przer?bka mapy, kt?r? ukrad? mi u?ytkownik damian_nec. Modyfikacje Gengi oraz Oken s? autorstwa mojego oraz 'Ricardo17'. Olympia, kt?rej jak widz? mimo, ?e jest w opisie nie zd??y?e? doda? r?wnie? jest moja. Dobrze, ?e wys?a?em ci du?o starsz? map? od tej kt?r? ju? wtedy posiada?em.

Pozdrawiam i ?ycz? milion?w zarobionych na z?odziejstwie.=)

Hmmm... ?adna przer?bka mapy, kt?r? ukrad? mi u?ytkownik damian_nec. Modyfikacje Gengi oraz Oken s? autorstwa mojego oraz 'Ricardo17'. Olympia, kt?rej jak widz? mimo, ?e jest w opisie nie zd??y?e? doda? r?wnie? jest moja. Dobrze, ?e wys?a?em ci du?o starsz? map? od tej kt?r? ju? wtedy posiada?em.
Pozdrawiam i ?ycz? milion?w zarobionych na z?odziejstwie.=)

kolego, widz? przypisujesz sobi? rzeczy z kt?rymi nie mia?e? zwi?zku. Rozumiem, ?e masz co? podobnego, tworzy?e? co? w podobnego ale uwierz mi, ?e to nie jest Tw?j projekt.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry