• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.57 VanillaRPG 8.57

Status
Zamknięty.

ChechenFighter

Active User
Liczba reakcji
2
Witam
Mam dzi? do zaprezentowania wam, drodzy u?ytkownicy forum, Jest to Vanilla map z mocn? edycj? mapy, dobrze zbalansowanymi profesjami i idealnie dobranymi stages:
Exp Rates:
Skills: 30
Magic level: 15
Loot: 3
Spawn: 1
level: 1-50 exp: 150
level: 51-100 exp: 50
level: 101-130 exp: 40
level: 131-150 exp: 30
level: 151-170 exp: 25
level: 170-190 exp: 20
level: 191-200 exp: 10
level: 201-250 exp: 7
level: 251-xxx exp: 4
Mapa:

Questy:
- Annihilator Quest;
- Demon Helmet Quest;
- Demon Oak Quest;
- Blue Legs Quest;
- Pits of Inferno Quest;
- Banshee Quest;
- Arena Quests;
- Yalaharian Set Quest;
- oraz wiele wi?cej!
Pot??ny serwer dedykowany:
* Marka: Intel
* Model: i7 920
* Cz?stotliwo??: 4x 2x 2.66 GHz
* NIC: GigaEthernet 1gbits
* RAM: 8 GB
* Dysk twardy: 4 x 1 TB
Mo?e si? zastanawiacie, dlaczego vanilla map? Jednym przekonaniem by?o by to ?e teleporty s? DO 60 levela (w celu poznania mapy, potem gracz nie b?dzie m?g? przej??) jest to nowo?? wi?? nie spotkasz sie z tym na innych ots
Nie b?d? was przekonywa? o tym. Wystarczy, ?e zajrzycie na i sami si? przekonacie.
Server wystartowa? 30 czerwca o godzinie 18, a wi?c ka?dy mo?e si? wybi? i by? najlepszym Nie przegap okazji.​

Odp: VanillaRPG 8.57

No mia?e? racje ,ots przyci?ga uwage ;P
No spoko mo?e wbije zobaczy? co i jak ;D

Ostatnia edycja:

TP na expa s? tylko DO 60 LVLA! Tego nigdzi indziej nie znajdziesz bo wprowadzi?em tak? ma?? nowo?? dla graczy zeby podkrywac sobie troche mapy a po 60 lvlu nie ma juz tam wst?pu :) my?le ?e to bardzo dobre rozwi?zanie szczegulnie ze teleport?w jest bardzo ma?o a 60 lvl wbija si? dosy? szybko tak wi?c nie krytykuj tego servera tak szybko

Naprawd? dobry ots, tylko ten sms to kompletnie ca?y ots burzy.

Ostatnia edycja:

ots wystartowa? 30 czerwca czyli zobacz ze w jeden dzien byl redkord 14 osob a nie jest speclajnie zareklamowany. :) , jesli chcesz to reklamuj zobaczysz jak sie rozkreci obiecuje ci ze bedzie jeszcze ze 100 osob :)

Nooo ots godny uwagi !
mam ju? 107 Ed i mam nadzieje ,?e dzisiaj jakie? questy porobimy :p

haahaahahahhaah co za zalosny ots fakt mapka jest przepiekna ale gram sobie ok 10 min a tu gm robi ghazbarana przed temple i zaczyna kazdego teleportowac stracilem ok 5 lvli < po czym wylaczyl otsa < uff dobrze ze nie wyslalem esa bo softy mialem kupic widze ze to jakis nnoob ots wiec stad lece < zapowiadal sie ciekawie ale coz zegnam ! zapraszam na zaneria.com start o 18

Prosze nie reklamowa? tu innego otsa, nic nie straci?es na serverze a baza jest zabezpieczona.

Ostatnia edycja:

Gdyby? by? wyrozumia?y to by? wiedzia? ,?e kto? zdoby? passy gma ,b?d? z hackowa? baze danych ,na jedno wychodzi.
I ta osoba w?a?nie usi?owa?a rozpierniczy? serva ,lecz gm szybko zareagowa? i wy??czy? serva ,teraz mo?na normalnie gra? ,bez obawy ,?e kto? ci? teleportuje i zabije ;)

Ludzie wbijajcie !!! Naprawd? warto !!

ja juz tam nie wbijam mimo ze mi sie nawet spodobal skoro jakis nobek wchodzi i zlatwoscia sie dostaje do postaci gma to nie bd tego komentowal narqa.

Nic z?ego sie nie sta?o poniewa? szybko wy??czy?em server pozmienialem hasla i zrobilem backup nic nie straci?e?, baza zosta?a zabezpieczona. Mo?na grac nie obawiajac sie nastepnego hacka.

tak mowisz ale stracilem 50cc ktore kupilem w sms shopie... mialem jescze softy kupic ale nasczescie cos mnie przytrzymalo... a nie chce mi sie odnowa ciulac gp do gp.... narqa

Bardzo fajny serwer, na prawd? polecam!
Jedynym minusem jest niska frekfencja graczy, ale my?l?, ?e to si? zmieni :)
?wietne rate dobrane do pi?knej mapy tworzy prawdziwe RPG! Na prawd?.. warto zagra?.. Nie wiem co was trzyma przy real map OTS.. Ka?dy taki sam praktycznie.. Mi?o widzie? co? odmiennego ;)
M?j nick w grze to Nineve.
Pozdrawiam!

Server chwilowo Offline ,miejmy nadzieje ,?e zaraz to si? zmieni;D

Ju? nied?ugo b?dziemy organizowa? pierwsze POI ch?tni pisa? do gracza o nicku Seya Kuroya!

Przed wy??czeniem servera!!!
Players Online: 71 / 1000
Zapraszamy!!!

Players Online: 71 / 1000 chyba ci sie cos pomylilo nie wierze zeby tylko osob bylo skoro teraz jest 4 online

Zmieniam zdanie.. poje*any OTS.. knight z exori mas wali po 1000 :o Nie do przyj?cia..

14:39 35 player(s) online:
Na razie ma?o ale spokojnie powoli dochodzimy do 50 :P
Exori mas Dzia?a poprawnie !! tak jak reszta czar?w
Monstery te? dzia?aj? jak na rl tibi!!

Status
Zamknięty.
Do góry