Vardius RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Vardius RPG

Teleport do Grote, nie mog? zej?? z g?ry -.-

Server nie wypali? :D
Pisa?em par? dni temu do Admina tego serva ,?e mog? mu pom?c w reklamie (oczywi?cie za darmo) ale Admin mnie zignorowa? ,wi?c ma to na co zas?u?y? :P
Jak wida? server nie wypali? przez g?upot? Administracji :D
Przede wszystkim za p??no zareklamowali?cie server na innych Forach zwi?zanych z tibi? :P

Fajny otsik tylko szkoda ?e ma?o os?b gra i ?e trainy za soule bo za te 100 souli nawet skilla 50/50 nie wbi?em... Og?lnie przyda?o by si? to usun?? (te soule na trainach) albo przerobi? ?e jak kto? si? nie rusza przez 5 min to mu zabiera 10 souli :D Poza tym god wbijaj czasem na serwa ^^

@down
Wiele os?b zaczyna ferie? ja ju? mam :d Reklamowa? nawet teraz mo?esz ^^ nie trzeba do tego resetu...

Ostatnia edycja:

Jedynym rozwi?zaniem jest reset servera, wy??czenie go na tydzie?, zajebista reklama, start 14 lutego, wiele os?b zaczyna ferie, wi?c znajd? sie ci, kt?rzy w ferie b?d? ci?gle grali ;s

Odby? si? Update i od teraz jest Free Premium! Wi?c zapraszam do gry jest warto. Oraz zosta? wprowadzony Vip system! Dzi?ki niemu mo?na odwiedza? nowe wyspy oraz jest mniejszy cooldown na spelle.

Ostatnia edycja:

Zosta? graczem vip!
Skorzystaj z nowych mo?liwo?ci ju? teraz!

Czary dla graczy z mniejszym exhaustem !
(nie ma nowych czar?w sa to te same ze zmniejszonym cooldown system)
Nowe expowiska !
Nowe questy!

mountains2.png

2i7456e.jpg

1elyl0.png

Teraz to ju? po ca?o?ci pojechali?cie...
Ten serwer z takim czym? mo?na nazwa? "orszem" - bo rpg to z pewno?ci? nie jest.
Mia?em wielkie nadzieje co do tego serwa, ale widz? (za przeproszeniem), ?e to po prostu g?wno. Macie dobr? map? + ciekawe systemy, a wprowadzacie jakie? drugie promocje dzi?ki, kt?rej mana zapierdziela jak po*ebana + jakie? vipy :O
Co do ma?ej ilo?ci graczy - sami jeste?cie sobie winni. Reklamy wam si? kompletnie zrobi? nie chcia?o. Gdy napisa?em, ?eby?cie na torgu zrobili reklam? dosta?em odpowied?, abym to ja zrobi? bo wy konta nie macie ( nawet si? tego wam zrobi? nie chcia?o ).
Dla mnie to jest ?mieszne po prostu.

Po co od?wie?asz? Bez restartu nic nie zrobisz. Sami sobie zawdzi?czacie tak ma?? ilo?? graczy. Ots ma potencjal, ale co z tego skoro go wykorzysta? nie potraficie. Zamiast reklame jak?? wywalon? w kosmos zrobi? + res char?w to wy wolicie od?wie?y? temat.

@Down
Zgadzam si? co do tych detali. Nasrane tego wsz?dzie jest tak, ?e oczy bol?.

Ostatnia edycja:

Mia?em przyjemno?? grania tu na test Servie, bardzo dawno temu, nie wiem chyba miesi?c. Mimo ?e exp jest totalnie niski, to z blokerem (35 ek) ja (30ms) wpadli?my na Serpenty z Exp Shared w 10 minut wbi?em 45 lvl, skoczyli?my po SD i gwa?townie mia?em razem z nim 70+. Co do mapy, jest fajna, aczkolwiek no niestety za du?o w niej detali itp bardziej nadaje si? pod Showoff.

now exp raty !
Experience Stages
* Level 8~30: 15x
* Level 31~80: 10x
* Level 81~100: 5x
* Level 101~200: 4x
* Level 201~300: 3x

Nie no wy to serio giganci jeste?cie :O haahahah
Zrobili?cie reset nie daj?c info chocia?by na tym forum. Znowu zero reklamy i co wida??
1 Gracz online!!! GRATULACJE

Kristo ty to powiniene? zosta? s?wanym krytykiem ots?w :D do ka?dego sie przyczepisz, tak samo krytykowa? valturi?. Kristo jezeli twoim zdaniem ka?dy ots to dno to zr? sw?j.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry