-Tibia 10.36 Vastoria 10.36 | Real Full Map|Roshamuul - Achievements | Wystartowa?!

Status
Zamknięty.
Odp: Vastoria 10.36 | Real Full Map|Roshamuul - Achievements | Wystartowa?!

Ja tam 90 ms dawa?em rade solo lurowa?em i z thunderek :}.

Lol 70lv to ty jeszcze dostajesz kase za lvl a lvl wbijasz w pare sekund nie gadaj ;o zebys nie mial kasy do 100lv to bys musial po stracie free blessow wyje*ac sie 3x-4x na aolu... a i napewno na te nightstalkery straciles bp cc na poty nie?

Tu sie z toba zgodze. Zreszta planuje teraz dodac w miare duzy update z eventami typu gotowanie potrawek i pare innych przydatnych rzeczy. Jezeli nie bedzie update stale robionych, poprawianych bugow itp to nikt nie bedzie grac. Jezeli ludzie widza ze serwer sie rozwija to beda wbijac proste.

Ps : Svag zostaje niszczony argumentami Xevisa XD

Zniszczony? Mnie si? nie da zniszczy?. Wol? assassinki, bo sobie kupi? ich kilkaset i latam 8 godzin na bocie i w tym czasie sobie gram w csa, a z be?tami bym musia? si? pierdoli? z reffilami itd. Z reszt?, aby lata? z tymi boltami, musz? mie? lepsz? kusz?, przecie? nie b?d? na zwyk?ym crossbow biega?, a questa te? mi si? nie chce robi?. Przyznam szczerze, ?e pierwsze co zrobi?em na ots po zalogowaniu to w?a?nie szuka?em kuszy w markecie i gdyby by?a to ?ADEN z moich problem?w by nie powsta?, bo bym sobie spokojnie boci? i nawet nie zwr?ci? uwagi na te assassinki. Przez chwil? nawet chcia?em wys?a? smsa, ?eby mie? itemki, ale zabrak?oby mi 25 punkt?w do soft?w + yala legs?w. Powiniene? zrobi? cen? soft?w 125 punkt?w to wtedy ludzie wysy?aliby smsa za 7z? i mieli 2 itemki, zamiast 3 z? i jeden. I btw zniszczony to pr?dzej Ty jeste?, bo zamiast sam si? broni? zrobi? za Ciebie to Xevis.

Chcia?bym tylko doda? ?e nikogo nie bronie, i tak samo nie mam zamiaru nikogo *niszczy?*, moim zamiarem by?o tylko podyskutowa?, pozdrawiam.

Zaparaszamy wczoraj rekord 93 osoby. Mam nadzieje ze dzis przebijemy 100 graczy jednoczesnie online!

Zapraszam.

Zapraszam na serwer do niedzieli trwa konkurs dekorowania domkow!!!

Musz? si? przeprosi? z Laharosem, mimo pocz?tkowego marudzenia na serwer, a to ?e nikt nie gra, a to ?e kawa?ek strony by? niedopracowany - teraz mog? z czystym sumieniem stwierdzi? ?e serwer jest naprawd? dobrze przygotowany, i co dziwne, nienaturalne w dzisiejszych czasach bardzo rzadkie - Administrator naprawd? dba o serwer i si? nim zajmuje, jeden z nielicznych przypadk?w serwera kt?ry na starcie ?wieci pustkami i z czasem zdobywa graczy, a jak kto? zagra to nie odchodzi - bo naprawd? wida? jako?? i po?wi?cenie supportu.
Ponadto sam zacz??em gra? tydzie? czy dwa po starcie i naprawd? nie ma ogromnej r??nicy, raty s? dopracowane tak ?e gracze w topce dziennie zdobywaj? maksymalnie 1-2 poziomy.
Je?li szukasz dobrego serwera z real-map? to naprawd? gor?co polecam :)

chuj tam, ?e 80% siedzi na full afku

No to kolega sie na matematyce nie zna raczej. :)

Mi si? server podoba, gram tam jak ma?o staminy na realu :P

tzAPBW3.jpg

Po wielu staraniach nareszcie magiczna liczba zosta?a osi?gni?ta.!!!

Serwer suuper !!! A @Skajowski jedzie na r?cznym!

Naprawd? nie rozumiem dlaczego na tym serwerze jest tak ma?o online...
Ma praktycznie wszystko, jest jak shadowcores a ludzi ni ma. Pogra?bym , jednak obawiam si?, ?e nie?le tam wieje nud? :D

Naprawd? nie rozumiem dlaczego na tym serwerze jest tak ma?o online...
Ma praktycznie wszystko, jest jak shadowcores a ludzi ni ma. Pogra?bym , jednak obawiam si?, ?e nie?le tam wieje nud? :D

Bo ludzi? wol? gra? na shadowcores:) osobi?cie mnie w cholere irytuje jak wychodzi drugi prawie taki sam serwer.. Chcia?by? ?eby codziennie w radiu lecia?a ta sama piosenka bez pezerwy??eby w tv,codziennie lecia? ten sam film??eby wszyscy arty?ci spiewali t? sam? piosenke? W?tpie.. Nie zagram poniewa? nienawidze rl map itd,ale ?ycze powodzenia.

Ostatnia edycja:

Ja te? jako? nigdy nie lubia?em gra? na RL Mapie, ale na tym serwerze jest pe?en klimat. Zapraszam do wsp?lnej gry. M?j nick to Sopel.

Jedyne co mi si? nie podoba na tym serwerze to skromny acc maker, a tak to jest gitara.

Bo ludzi? wol? gra? na shadowcores:) osobi?cie mnie w cholere irytuje jak wychodzi drugi prawie taki sam serwer.. Chcia?by? ?eby codziennie w radiu lecia?a ta sama piosenka bez pezerwy??eby w tv,codziennie lecia? ten sam film??eby wszyscy arty?ci spiewali t? sam? piosenke? W?tpie.. Nie zagram poniewa? nienawidze rl map itd,ale ?ycze powodzenia.

Shadowcores jest przepe?niony i stoi do?? d?ugo. Za p??no ?eby dogoni? topk? i co? osi?gn??, dlatego taki sam nowy serwer wyda? mi si? dobr? perspektyw?. Jak wida? wi?kszo?? jest innego zdania ;D

Ja wr?ci?em na shadow'a bo nie widz? przyszo?ci na tym serwerze. Obiecanek cacanek by?o du?o, do p?ki ma hajs z ots'a zostawi go, ale pr?dzej czy p??niej go wy??czy.

PS 25.04 startuje reptera.net, yo?

Zapomnia?e? doda? ze reptera.net startuje chyba 10 raz i zawsze jest to samo :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry