-Tibia 10.41 Vastoria.net | FULL REAL MAP| Roshamuul - Achievements| Start 1.07.2014r

Status
Zamknięty.
Odp: Vastoria.net | FULL REAL MAP| Roshamuul - Achievements| Start 1.07.2014r

Do??czam si? @up :D

Zak?ada? i do??czamy xddd

Mniej ni? 2h do startu. Zapraszam i prosz? zg?asza? wszystkie bugi do [Admin]Laharos i [Admin]Xevis oraz na forum i naszym fanpage. B?d? stara? si? wszystko na bierz?co naprawia? bo po zmianie silnika moga by? drobne b?edy bo funkcje si? pozminia?y niekt?re.

Panowe, mo?na do gildii? :> (nick Zabuz)

@topic.

Nie ma opcji, ?eby nie wypr?bowa? serwera. Zapowiada si? bardzo dobrze.

DOBIORE LUDZI DO TEAMKU GAJS, ZWLASZCZA ED/MS VT 3.0.1 PISZCIE DO Hi I'm Verson.

Ostatnia edycja:

Ja tak?e dobior? ludzi do gry w gildii "Limited". Potrzebujemy przede wszystkim ED/MS ogar PVP. W sprawie inva pisa? do Sopel lub Xarvixu.

Ten serwer mia? ruszy? o 16 czy 17?;d

Zapraszam na Server naprawde fajny brakuje tylko wiecej ekip do wojny potem

Ten npc od prezent?w mia? by? przez 24h? Bo ju? go nie ma ;/ niby mia? dawa? w miare fajne itemy a dawa? jakie? smieci. 1 frag 6h co jest dla mnie bardzo ?mieszne :). No ale powodzenia, nie dziwota ?e gra ma?o ludu.

Wy nie mieli?cie kiedy? przypadkiem takiego layoutu co w linku poni?ej?
Link: http://img809.imageshack.us/img809/4537/jqsf.png

Co do projektu to wykonane naprawd? ?adnie i solidnie i mo?na poleci? do gry szczeg?lnie, ?e to wersja 10.34, prawda? Licz?, ?e gracze na pewno s? zadowoleni z pobytu na serwerze, a projekt b?dzie si? tylko coraz to bardziej rozwija? i rozwija?.
Chcia?em zapyta? czy planujecie jak?? wi?ksz? aktualizacj? serwera?

Nic o tym nie wiem, je?li chodzi o layout.
Na naszym ostatnim serwerze by? taki:
n4gusu.jpg

Ale na t? edycje postanowi?em go przerobi? i jest jaki wida? aktualnie.
Jak w nazwie tematu jest to 10.41

## Gifter b?dzie, jedynie by? SS i b?dzie zaraz postawiony, ze wzgl?du na chwilowa niedyspozycje b?dzie dost?pny d?u?ej. Nie wiem o jakich ?mieciach m?wisz.

Ostatnia edycja:

## Gifter b?dzie, jedynie by? SS i b?dzie zaraz postawiony, ze wzgl?du na chwilowa niedyspozycje b?dzie dost?pny d?u?ej. Nie wiem o jakich ?mieciach m?wisz.
Nie no, pelen profesjonalizm, bo napisac 3 linijki kodu zeby summonowalo i usuwalo npc o okreslonej godzinie zeby wszystko sprawnie dzialalo to juz problem?
Jest masa takich drobnych niesmaczkow ktore psuja jak dla mnie ogolny odbior serwera. Nie znaczy to, ze serwer jest slaby. Ale w porownaniu z niektorymi ktore sa zrobione na prawde sensownie i profesjonalnie to wychodzi dosc srednio. Jest grywalny. Pare osob jest nawet do bicia. Moze bedzie wiecej? Gralo 100 osob 1 dnia prawie. Ponad 200 sie logowalo w ciagu 10 godzin od startu. Takze zle nie jest.
Jesli chodzi o te smieci, to pewnie mial na mysli te itemy addonowe... Miala byc niespodzianka, niespodzianki powinny byc fajne, a tu bierzesz 3 razy gifta i co? I dostajesz jakies smieci ktore co najwyzej za 10k sie sprzeda w przyszlosci jesli w ogole ktos kupi... Juz bym wolal dostac dsma niz 25 syfizard leather... Jakies przydatne itemy trzeba bylo dac. Nie wiem, chociazby eq na podstawowe poziomy 50 do 150 zeby bylo cos sensownego. Zawsze by sie przydalo i mozna by bylo sprzedac. A nie itemy addonowe ktore sa do wywalenia tylko. Bo jak ktos chce robic konkretny addon czy dwa to i tak pewnie trafi jakies smieci a nie to co potrzebuje. A sprzedac ciezko, bo tu jednak nie gra 1000 osob. A jeszcze to pisanie o wartosciowych przedmiotach tutaj na forum... Ehh... Trzeba bylo tak nie pisac to by sie nikt nie napalal na fajne itemy.
Moze i sa w kodzie itemy z sms shopa, z szansa 0.00001%. Takze to nie ma sensu. Odebralem nagrode 3 razy jak wbilem na serwer zeby to sprawdzic. Kazdy mowil ze dostaje smieci tak jak ja. Wiec chyba jednak cos w tym jest.

Ostatnia edycja:

Nie widz? sensu kiki pisa? chocia? jednego s?owa w kodzie je?li wystarczy jak dwa razy dodam go na map?.
Jak dla mnie nie smaczek jest jeden, ma?o ludzi, na start rekord by? 103 graczy, w por?wnaniu do ostatniej edycji, gdzie wbi?o na start 30, po 2 tygodniach by?o 150, mam nadzieje ?e teraz wyjdzie to lepiej.
Je?li chodzi o ma?e bugi, jeste?my ich ?wiadomi i sk?adamy podzi?kowania na r?ce: Talaturenowi, kt?ry wydaj?c now? wersje TFS'a zmienia kilkana?cie metod, nie informuj?c nikogo, ani nie prowadz?c dobrego bugfix changeloga.
Mo?liwe ?e co? mo?e dzia?a? wadliwie, aczkolwiek wszystko co by?o mo?liwe zosta?o przez nas przetestowane.
Zapewniam was ?e naprawd? nie ma serwera kt?ry jest tak dopracowany. Nie wzgl?dem ilo?ci graczy, mo?e nie wzgl?dem reklamy i og?lnego profesjonalizmu, ale mo?emy si? spokojnie ustawi? w kolejce za serwerami Twifysoftu.

Ale patrz ?e Placek te? pisa? o tych ?mieciach kt?re mia?y by? fajn? niespodziank?... Ale to jaka? kicha;/, mia?o by? co? fajnego a ja dostaje jakie? g?wniane addon itemy kt?re s? nic nie warte... I jeszcze 6h czekania na fraga... Mia?em co? ok 40/50 lvl chyba, poszed?em na bog raider i pad?em bo paralowa? jak op?tany... Ja exura itd a to nie dzia?a i zgon.

Ostatnia edycja:

Ja dosta?em kolejno: 25 bonelord eye, 25 eye patch, 25 yellow poc, 25 behemoth fang, moon backpack, 25 bonelord eye, 25 heaven blooms, 25 heaven blooms.
Wi?c nic ciekawego :D

Og?lnie serwer spoko, po za tym, ?e jak na razie nie dzia?a djinn quest i brakuj? troch? os?b ;)

Tak jak m?wi?em, o 13 sprawdz? tego NPC'ta, mo?e jaka? metoda z 10.41 si? zmieni?a.
Co do nagr?d, 80% na trafienie item?w addonowych, na serwerze nie ma addon dollli dzi?ki temu gospodarka z itemami addonowymi zostanie lekko podbita.

Je?li graczy b?dzie wi?cej, ok 100. Organizowany b?dzie codziennie konkurs zwi?zany ze zdj?ciami z serwera. Nagrodami b?dzie premium scroll.
Za tydzie? odb?dzie si? pierwszy konkurs dekoracji domk?w.

Wszystko b?dzie si? odbywa?o na forum serwera, jak ju? b?dzie odpowiednio skonfigurowane przez Laharosa.

Ale patrz ?e Placek te? pisa? o tych ?mieciach kt?re mia?y by? fajn? niespodziank?... Ale to jaka? kicha;/, mia?o by? co? fajnego a ja dostaje jakie? g?wniane addon itemy kt?re s? nic nie warte... I jeszcze 6h czekania na fraga... Mia?em co? ok 40/50 lvl chyba, poszed?em na bog raider i pad?em bo paralowa? jak op?tany... Ja exura itd a to nie dzia?a i zgon.

Jak ju? Xevis powiedzial zmiana silnika to i w potwrokach formula za paraliz sie zmienila. Poprawilem to juz wczoraj jak zglosiles.

Ps : Npc od giftow juz jest , djin quest dziala wiec nie mam pojecia co wam nie dziala.

Wiemy ?e npc od gift?w jest, beznadzieja ?e trzeba robi? misje na djinny, nie wiem czemu ka?dy stara si? by? jak ten shadowcores -.-. Prawie ka?dy serwer rl map ma to samo co shadow, bez sensu wg mnie takie co?, ten g?upi npc daje ca?y czas addon itemy, gra ponad 60 os?b i ka?dy co chwile dostaje te addonowe itemy, wi?c nie idzie na tym zarobi? kiedy kto? bd chcia? sprzeda?, poniewa? ka?dy je ma. Mogli?cie da? lepsze itemy bo przy loocie x3 to takiego g?wna w chwile mo?na nazbiera?. Mi si? osobi?cie znudzi?o robi? ci?gle te same questy na ka?dym serwerze, nie r??nicie si? niczym od innych serwer?w z rl map. I to czekanie a? frag zniknie;/ masakra.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry