-Tibia 10.41 Vastoria.net | FULL REAL MAP| Roshamuul - Achievements| Start 1.07.2014r

Status
Zamknięty.

Laharos

Active User
Maj 11, 2013
Liczba reakcji
1

Bn9XcEM.png

This is one of best real map server for tibia version 10.41 with most features what global tibia can offer.

SERVER START: 1.07.2014 at 17:00 CET +1

Warlock.gif
Connection:
Warlock.gif

IP: Vastoria.net

Port: 7171

Client: 10.41 (Download)

Vastoria.net

9gemg4M.png

Server Details:

Stages:

1-30 60x

30-50 50x

50-70 40x

70-90 30x

90-120 20x

120-150 15x

150-200 10x

200-250 5x

250+ 3x

Magic: 3x

Skill: 20x (Offline Trainers)

Loot: 3x

Pvp protection: 1 level

Party Xp share: 80%

Daily server restart at: 10:00 CET +1

9gemg4M.png

redskull.gif
yellow.gif
greenskull.gif
Black_Skull.gif

PvP:

White skull: 15 minutes

Red Skull: 4 kills

Black Skull: 8 kills

Frag time : 6h

9gemg4M.png

Umbral_Axe.gif
Features:
Fire_Sword.gif

- 95% quests like real tibia

- 100% mount real tibia

- Real tibia Npcs

- Real tibia raid system

- Balanced Vocations and Spells

- Balanced monsters

-Achievements points system

- Offline traning system and traning dummies located in telas hose

- Real house auction system

- Friendly Staff

- Simple donation shop wihout any OP items

- Frequent updates

9gemg4M.png

Crystal_Coin.gif
Rewards:
Crystal_Coin.gif

Level 30: 10,000 gold coins

Level 50: 30,000 gold coins

Level 75: 50,000 gold coins

Level 100: 100,000 gold coins

- Money deposited in bank account

- Druids & Sorcerers get free wands at 20 and 35 level

- Paladins get free bow and arrows at 25,30,35 level

- Knights get free dragon shield and based on your highest skill, you will also recive either: wyvern fang, knight axe or dragon hammer

- Items don't drop till 100 level

9gemg4M.png

Screenshoots:
Nxe8wxW.jpg

k0kGdZJ.jpg

7xplcMS.jpg

UX9GAVb.jpg

04gT0s9.jpg

wGt3bBQ.jpg

RuFiGcU.jpg

UqP5cOd.png

9gemg4M.png

Like Us on Facebook:

facebookIcon.png
/Vastoria

Best regards, Vastoria Team

Odp: Vastoria.net | FULL REAL MAP| Roshamuul - Achievements| Start 1.07.2014r

No oczywiscie ze wbije . Pomoge w reklamie .

Wbita z teamem, a jak !
Mam pytanie, czy b?dzie mo?na zalogowa? si? na otsa z kilku klient?w? Mam namy?li "przedzia?" np. od 10.31 do 10.41.

Wbita z teamem, a jak !
Mam pytanie, czy b?dzie mo?na zalogowa? si? na otsa z kilku klient?w? Mam namy?li "przedzia?" np. od 10.31 do 10.41.

Pracuje nad tym. Mam nadziej? ,?e uda mi si? ogarn?? na czas.

Recha# Nie mo?esz korzysta? z 10.41? Napisz w czym problem, na 90% go rozwi??e : )

Nie o to chodzi, ?e nie mog?, bo mog?, tylko nie chce mi si? sci?ga? nowej tibijki, jak mam 10.31 na kompie i gram sobie przez tego klienta na lunarce :P

Siemaneczo!
Z przyjemno?ci? zagram na serverku bo wydaje si? bardzo fajny,lecz zniech?ca mnie tylko liczba za?o?onych k?t.
Porozmawiam z paroma osobami z mojego miasta czy b?d? gra? ;)

Pozdrawiam.

Siemaneczo!
Z przyjemno?ci? zagram na serverku bo wydaje si? bardzo fajny,lecz zniech?ca mnie tylko liczba za?o?onych k?t.
Porozmawiam z paroma osobami z mojego miasta czy b?d? gra? ;)

Pozdrawiam.

Wszyscy praktycznie wczoraj zacz?li si? rejestrowa?, wi?c liczba za?o?onych kont nie powinna dziwi? ;)

Pogra?bym ale... Serwer z lekka podchodzi chyba pod rpg, wolny exp, trenowanie, misje itd... A sms shop ?e o bosh... Nie wiem jak inni ale ja wole mordowa? ludzi zamiast expi?.

Awesome Asimov# Tibia i RPG to do?? oddzielne tematy, czy exp jest wolny? Nie wiem w jakim znaczeniu 'wolny', bo stage zosta?y ustawione tak aby by?o naprawd? przyjemnie, a gracz przechodzi? pomi?dzy 'mapami' liniowo, tak aby wszyscy nie zajmowali jednego miejsca.

Pierwszego dnia nie b?dzie 200 leveli, ale zapewniam ?e przez kr?tki okres czasu, troch? teraz strzelam: ale 2-3 godziny i masz 80 poziom.
Trenowanie: jak na real Tibia: Na start polecam zrobi? 2-3 postacie (magiczna+fizyczna). Paladyna lub Rycerza da? na offline trening na te kilkana?cie godzin, a gra? profesj? magiczn?, kt?r? mo?na od razu expi?.
Po jednej sesji umiej?tno?ci powinny opiewa? na oko?o 70~.

Misje? Nie wiem troszk? do czego pijesz, wiele funkcjonalno?ci z prawdziwej Tibii zosta?o lekko naruszone na rzecz ?atwo?ci gry, niekt?re questy s? lekko uci?te z nudnych i m?cz?cych element?w.
Np. Je?li chcesz sprzedawa? u Djinn?w: Wystarczy ?e zrobisz tylko jeden quest(green lub blue) a mo?esz ju? sprzedawa? u obu za 100% ceny. Je?li natomiast jeste? leniwy i nie chce Ci si? po?wi?ca? 20-30 minut na t? misj? - mo?esz od razu sprzedawa? u nich za 50% ceny, co wi?cej Djinnowie s? ju? w Thais!

Sms shop? Nadal nie ma w nich najlepszych item?w, jest ma?o addon itemk?w, tak samo z mountami.
Jedyne co mo?e graczy troch? odrzuca? to pieni??ki, bo o te w pierwszych chwilach do?? trudno, jednak?e po kr?tkim huncie - zobaczycie ?e pieni?dze rosn?, a co najwa?niejsze przynajmniej si? wszystko zwraca.
Potwory zosta?y przerobione przez Laharosa, na rzecz statystyk z tibia wiki, nie u?ywamy paczek potwor?w do??czonych oryginalnie.

Je?li nadal Ci? to zra?a: Zapraszam na start i sam si? przekonaj jak jest, dobrze wiemy ?e reklama i s?owa nikogo tak nie zach?c?, jak empiryzm, prawda?

Pogra?bym ale... Serwer z lekka podchodzi chyba pod rpg, wolny exp, trenowanie, misje itd... A sms shop ?e o bosh... Nie wiem jak inni ale ja wole mordowa? ludzi zamiast expi?.

jeden lub max 2 dni expienia i masz 200+ lvl i od tego lvla praktycznie zaczyna si? pk'owanie ;)

lu?no si? warujesz. na poprzednich edycjach spokojnie po 2-3 dniach by?y wary/snejki non stop, tak?e easy. w razie czego to odezwij si? pm.

Mo?e dacie mo?liwo?? za?o?enia gildyjki od 8 levela to zawsze by to jako? lepiej wygl?da?o, s? gildie to inni gracze stwierdz? "O, tutaj b?d? teamy, wbij?".

propsuj?.

Mo?e dacie mo?liwo?? za?o?enia gildyjki od 8 levela to zawsze by to jako? lepiej wygl?da?o, s? gildie to inni gracze stwierdz? "O, tutaj b?d? teamy, wbij?".

Done.

Start Vastorii ju? za dwa dni!

Jeste? gotowy aby zmierzy? si? z najsilniejszym bossem w ca?ym ?wiecie Tibii?
Zbierz dru?yn? i przygotuj si? do walki i zdob?d? najsilniejsze przedmioty!

h58x1u.jpg

Mamy te? dla was prezenty!

Przez dob? od startu, NPC zlokalizowany w depot'cie Thais b?dzie rozdawa? bardzo ciekawe prezenty nowym graczom!
Ka?da posta? co trzy godziny otrzyma prezent niespodziank?!
Nie zapomnij odebra? swojego prezentu!

ptzg26.jpg

Last joined us: Insane xxx, player number 120. Welcome and wish you a nice game!

Ja bym sobie darowa? start narazie i zaj?? si? reklam? ?eby by?o gdzie? z 1,5k acc wtedy to b?dzie mia?o jaki? sens.

Last joined us: Insane xxx, player number 120. Welcome and wish you a nice game!

Ja bym sobie darowa? start narazie i zaj?? si? reklam? ?eby by?o gdzie? z 1,5k acc wtedy to b?dzie mia?o jaki? sens.

W takim razie udziel mi porady jak zrobi? ?eby wbi?a taka ilo?? os?b. Ka?dy potrafi tylko pepla?. Przy obecnym rynku jest to ma?o prawdopodobne. Albo g?wnixy ala 8.6 albo shadowcores i wybi? si? jest naprawde ci?zko. S?ucham ch?tnie przyjme porady co mog? zrobi?.

A c?? ja mog? Ci poradzi? po3ebna napewno jest reklama nie wiem mo?esz wbi? na mc i reklamowa? na innych ots'ach.?ycz? powodzenia z ots'em je?eli nie masz pomys?u jak zebra? ludzi na serwer sami napewno nie przyjd?.

@up
Sie wypowiedzial specjalista ktory wszystkie rozumy pozjadal... Nie tak latwo sie rozreklamowac jesli sie nie ma dobrej bazy do reklamy i dobrej marki to raz. Dwa, ze jesli serwer ma 100 osob to nie znaczy, ze to totalny fail bo na takim sie da tez grac. Moze ty wolisz serwer gdzie jest "800" osob, z czego 400 to spoof, 300 to boty, 50 to afki a 50 to gracze... Serwery po 50 czy 100 osob tez stoja i sie trzymaja. Jak sa dobrze zrobione to dlugo, a jak bardzo dobrze, to nawet moze wbic wiecej ludzi.
Spam na serwerach gowno daje. Do pewnego stopnia to ma sens. Ale jak juz wbija ci co mieli wbic to reszta i tak nie przejdzie na twoj serwer tylko cie bedzie ignorowac... Wiec z samego spamowania pare setek ludzi sciagniesz moze na jakies evo albo rl 8.6. Na cos wlasnego albo na inna wersje tibii nie sciagniesz wiecej niz 200 osob. Pozostaja ot listy, fora i najlepsza reklama czyli bezposrednia do kazdego gracza(gg, sms, zapraszanie konkretnych ekip po kilkadziesiat osob)...
Kolejna sprawa to to, ze do startu jeszcze prawie 3 dni... A przez te 3 dni zakladaja ludzie najwiecej kont. Na jednym starcie sam mailem 14 kont 3 dni przed startem, a na starcie 320 osob. Moze nie rekord, bo bywalo wiecej, ale byly tez problemy z hostingiem i pare innych serwerow startowalo...
@top
W kazdym razie. Na serwer pewnie wbije ze 100 osob. Jak dobrze pojdzie to moze troche wiecej. Ja sie troche nudze ostatnio z nadmiaru czasu wolnego, wiec moze nawet wejde zobaczyc jak wyglada nowa tibia xD Chociaz pewnie tak jak z rok temu znudzi mi sie po 20 minutach. No ale, serwer jest i bedzie. A co z niego wyjdzie to sie zobaczy. Wszystko zalezy od ekipy, czy bedzie ogarnieta i czy serwer bedzie grywalny...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry