IP: 185.38.249.228
Za jakis czas powinna normalnie znow dzialac juz domena przy logowaniu do gry.
Jak na razie gra 70 osob. Takze zle nie jest, biorac pod uwage to, ze polowe dnia serwer byl niedostepny.
Rekompensata jest. Wieksze raty mlvl, skill, loot. Npc gift w depo ktory daje itemy do jutra do ss. Jutro kazdy kto mial konto zalozone przed problemami z serwerem dostanie punkty prosto na konto.
Co do serwera. Jak na razie sa 3-4 ekipy po 10-15 osob, wiec moze sie cos bedzie powoli dzialo.
@edit
No niby by bylo wszystko ok, ale znow serv ded... No nic, ale widac, ze nawet jak problem jest, to ludzie graja. Przeczekac tylko i moze w koncu bedzie mozna normalnie pograc. A rekompensata na pewno bedzie![]()
ta xdd marne 100pkt do sms shop, ?mieci mo?na za to kupi?;d, zamiast da? wszystkim te pkt czy co? to trzeba czeka? a? admin wbije i ka?demu rozda te pkt, za du?o z tym pieprzenia wg mnie, no ale to nie ja trace czas tylko kto? inny ;d. Nie gra?em jaki? czas ale wbije jak serwer znowu ruszy i zobacze czy warto gra?![]()
No tak ale po co Ci te 1kk za scrolla?;d Wystarczy ?e wbijesz ten 100+ porobisz all questy i ju? masz kase, wi?c ten scroll si? nie op?aca, lepiej ju? kupi? co? innego, ale te? mountowy item nie daje Ci 100% pewno?ci ?e z?apiesz mounta, te? ka?demu nie dadz? tych pkt bo si? obsraj? ?e ?le na tym wyjd? xd ale je?li kto? wbi? przed tymi problemami a nie dobi? 100 to b?dzie p?aka? ?e nie dosta? pkt ale te? nie m?g? si? wyexpi? przez te b??dy.
Haha, beka pad?em przez tego ca?ego crasha. W??czam tibie, a tu nagle w temple jestem. Co? czuj?, ?e to nie koniec problem?w tego serwera z crashami i atakami. Gracze p?ki co s? cierpliwi, ale je?li sytuacja si? nie zmieni zmieni? po prostu serwer ;/
Nom offline again... No ?al;/ sie expi? nie da ani nic... Najgorzej jak ded i po loocie;d
Powiem ci Asimov, ?e jak serwer hula dzie? w dzie? to ty go krytykujesz a jak s? z nim problemy to grasz bez oporu xD
Really? Blessy ciezko kupic? xDNajgorzej jak ded i po loocie;d
Really? Blessy ciezko kupic? xD
Czy nosisz loota, suppli i eq wartego mniej niz 50k? Albo nawet te 30k na aola?
No szkoda troche, ze slabo dzisiaj jest. Trzeba liczyc tylko zeby jak najszybciej sie ustabilizowalo xD
Ale i tak zle nie jest, dalem rade sobie w momencie kiedy dzialal serv wbic i nawet ludka jednego zabic, bo lekka walka o respa wyniknela. No i sie okazalo, ze jeszcze co nieco pamietam z tej gry. Paral, trap z mw i dobic z sdka co to gosciowi utamka spadla i dostal strzala![]()
To nie sa crashe, odrazu m?wie ?e to te? nie moja wina, technik-sieciak nawala, mam nadzieje ?e wko?cu ogarnie wszystko i b?dzie mo?na spokojnie grac.
no a po co mi;d wydam te 100k na blessy czy 50k na aol a serwer zaraz znowu padnie a jak nie odrobie to jestem w dupe xd . Serwer znowu offbez sensu...
50k na blessy, 30k na aol. Toz to ci ceny podalem nawet a ty cos piedzielisz xD
Odrobic nie ciezko. Kilka minut hunta, jakis dsm spadnie i juz masz na aola zwrot. A potem jeszcze godzinka hunta i masz profit 20cc albo lepiej...