• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 9.83 Vastoria.net [Real Map, WARZONE, MOUNT, NEW VENORE]!! JOIN US!

Status
Zamknięty.
Odp: Vastoria.net [Real Map]

serwer tw?rc?w skuners.net ?:D nie wiem po cholere zak?ada? co chwile inny serwer:p skoro tam co? by?o ?le to po co robi? drugi raz to samo ?:D troche chujowo ?e kto? rozda? itemy i skille no ale dobra:)

Ostatnia edycja:

Server godny uwagi. Zapraszam do wsp?lnej zabawy ; )

@Awesome Asimov
Powtarzam, ale po raz ostatni, bo zaczynam odczuwa?, ?e feeduje trolle - ?ADNYCH ITEM?W NIKT NIE ROZDAWA?. A tam gdzie skille zosta?y rozdane tam zosta?y usuni?te i posta? w gruncie rzeczy by?a w plecy. Koniec tematu.

Pozdrawiam.

@Awesome Asimov
Powtarzam, ale po raz ostatni, bo zaczynam odczuwa?, ?e feeduje trolle - ?ADNYCH ITEM?W NIKT NIE ROZDAWA?. A tam gdzie skille zosta?y rozdane tam zosta?y usuni?te i posta? w gruncie rzeczy by?a w plecy. Koniec tematu.

Pozdrawiam.

taaa :) a ten domek na thais? g?re od dp? item?w od zajebania.. nie chce mi sie wierzy? ?e kole? sam je sobie kupi? -.- Ty miales domek ktory byl wart sporo a jakos zaraz po starcie go kupi?e? -.-

Najwiekszym minusem tego servera jest to ze z lapy wale 19239129319321 z czaru bardzo malo ekiem i tak ide na hydry 70lvlem daje utito tempo manas manas a tu z lapy 510 :O po czym wale exori min za 250 a otem exori za 190...koles mnie 300 z lapy tyral a z grana po 200 (nie mam tarczy) wiec troche to jest nie tak szczegolnie ze z czarow bedzie sie expic na h-lv

Panie Kolego Hejter. Je?eli chodzi Ci o guild house Chaosa to jest jego domek i wydal na serwer on okolo 60-100$ na serwer . Wiec tak mo?e mie? tyle przedmiot?w skoro wydal tyle pieni?dzy w ko?cu kto bogatemu zabroni :) Panie kolego hejter sko?cz wa? pan i wstydu oszcz?d?.

Co do czar?w knighta . Zerkn? na to lecz dmg z czar?w by? za duzy i dmg z ?apy wydaje sie by? w porz?dku aczkolwiek przed kolejnym update skonsultuje si? z lud?mi i wsp?lnymi si?ami co? na to zaradzimy. Obecnie pracuje nad du?ym update i nie mam czasu.

laharos co ty pierdolisz;] kurwa sie nauczysz slowa hejter i srasz. mam prawo do wyra?enia swojej opini na temat tego serwera. dobra wyda? kase a reszta tez wyda?a tyle kasy? wiec mnie nie wkurwiaj. ktos 2h po odpaleniu serwera mial 80 dista jakim cudem?.. jak moj char sta? prawie 4h i mialem 61 dis. wiec mnie nie wkurwiaj.

Czy ty jeste? debilem za przeproszeniem czy takiego udajesz? Podczas zamkni?tych test?w mia? taki dyst i zapomnia?em mu cofn??. Po starcie serwera odrazu zosta?o cofni?te. Wi?c mo?e ju? sko?cz wymy?la? swoje teorie spiskowe ? Wgl nie wiem czemu karmie trolla -.- jako? tak mam.

laharos co ty pierdolisz;] kurwa sie nauczysz slowa hejter i srasz. mam prawo do wyra?enia swojej opini na temat tego serwera. dobra wyda? kase a reszta tez wyda?a tyle kasy? wiec mnie nie wkurwiaj. ktos 2h po odpaleniu serwera mial 80 dista jakim cudem?.. jak moj char sta? prawie 4h i mialem 61 dis. wiec mnie nie wkurwiaj.
Ty jeste? upo?ledzony czy poprostu zdrowo jebni?ty? T?umaczy Ci , jak to sie sta?o a Chaos, nawet na skuners.net wyda? na serwer w chuj hajsu, wi?c jak nie wiesz to sie nie odzywaj.
"W dupie byles , g?wno widzia?e?" elo.

Czy ty jeste? debilem za przeproszeniem czy takiego udajesz? Podczas zamkni?tych test?w mia? taki dyst i zapomnia?em mu cofn??. Po starcie serwera odrazu zosta?o cofni?te. Wi?c mo?e ju? sko?cz wymy?la? swoje teorie spiskowe ? Wgl nie wiem czemu karmie trolla -.- jako? tak mam.

tak tak. a ten debil st kt?ry na kanale przeklina i wyzywa wszystkich to te? normalne?:) nie wydaje mi sie.

Ty jeste? upo?ledzony czy poprostu zdrowo jebni?ty? T?umaczy Ci , jak to sie sta?o a Chaos, nawet na skuners.net wyda? na serwer w chuj hajsu, wi?c jak nie wiesz to sie nie odzywaj.
"W dupie byles , g?wno widzia?e?" elo.

jeba? cie pies.

Dobra nie chce mi si? karmi? trolla. Peace yo posty zg?oszone jako spam.

Fajny serwer, powoli si? rozkr?ca, fajnie si? gra, zobacz? mo?e zostan? na d?u?ej :)
Super Sonic Speed :)

REFRESH!!!111!!oneone!11one!!1

11111png_nnexrwe.png

Z?a wiadomo?? dla tych, kt?rzy nie robili jeszcze svargrond areny :c

Odp: Vastoria.net [Real Map, WARZONE, MOUNT, NEW VENORE]!! JOIN US!

Od?wie?am!

Zapraszam na serwer, tak zbalansowanych profesji jeszcze nigdzie indziej nie widzia?em :D:D Serdecznie polecam, rozgrywka na najwy?szym poziomie.

Ja pierdziele tutaj nawet pand nie ma... draptopry, undead beary, pantery respia sie jak normalne potwory ( chociaz item mounta do pantery nie da sie zalatwic )

@ up 2 osoby dzi? w pandach biega?y. Respi? si? regularnie dlatego ze nie ma item?w w sms shop. Dost?p na vengoth musisz kolego zrobi? i bd mie? item :}

Zapraszam na server, mi?a atmosfera i dobrze si? gra ^ ^.

ziomu? popraw buga na robienie hajsu to ots bedzie spoko ;d

Status
Zamknięty.
Back
Do góry