-Tibia 8.60 Venuria OTS 8.6

Status
Zamknięty.

Help3R

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
262
banerke.png

Witam!
Chcia?bym zapowiedzie? serwer o nazwie Venuria.
Startu jeszcze okre?lonego nie mamy,bo dopiero znalaz?em mappera i czas,aby zrobi? dla was serwer.
Przypuszczalne dane jakie b?d? na serwerze:
Tibia:8.6
Port:7171
Skill: x40
Magic: x20
Loot: x2
4kd5jd.jpg

2wd7qt5.jpg

330fuwj.jpg

30us293.jpg

Odp: Venuria OTS 8.6

Mo?e by? ciekawie ,lecz ma jeden minus. Nie potrzebnie wystawia?e? silnik do dzia?u Download.
A tak to bedzie oks. :) Pewnie zagram :)

To co widzisz powy?ej na screenach to ?aden element nie b?dzie taki sam.
Wszystko zostanie zmienione.

To co widzisz powy?ej na screenach to ?aden element nie b?dzie taki sam.
Wszystko zostanie zmienione.
To po co dawa?e? te zdj?cia w takim razie? Zr?b od razu "zmienion?" wersje i wtedy wstaw bo z tego wynika, ?e patrzymy na co? czego nie b?dzie.

To po co dawa?e? te zdj?cia w takim razie? Zr?b od razu "zmienion?" wersje i wtedy wstaw bo z tego wynika, ?e patrzymy na co? czego nie b?dzie.
Nie martw si?.
Nied?ugo maperzy przerobi? mapk? to wrzuc? screeny.

No zapowiada si? ciekawie ;]

Na 100% wbije.

POLECAM !

Ostatnia edycja:

Runy i Poty b?d? si? ko?czy? ?
Je?li tak to licz na 40-80 os?b online.
Je?li NIE ! to ok. 100-250 os?b ;]
Co raz mniej jest ots?w z niesko?czonymi runami /potami .
Wi?c nak?aniam Ci? do zrobienia ,aby si? NIE KO?CZY?Y.
Ju? Cie poinformowa?em na GG, ale powiem wszystkim.
Wpad?em na pomys? zrobienia dw?ch ?wiat?w Rl Map? i Evolutions.
Jak wszystko p?jdzie zgodnie z oczekiwaniami serwer wystartuj? tak pocz?tek czerwca lub jego koniec.
Planujemy, ?eby na serwerze Evolutions potiony si? nie ko?czy?y.
A na Rl mapie ko?czy?y, lecz viali nie b?dzie bo to za?mieca serwer. Po prostu ko?czy si? np. mana potion i nie ma z niego empty viala.

Ps. Nie d?ugo jak wi?ksza os?b wypowie si? w tym temacie og?osz? co? odno?nie serwera.

Ostatnia edycja:

Gdzie chcesz kupowa? dedyka?? W jakiej firmie i ile masz na to funduszy? To jest moje pytanie...
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Znalaz?em hostera, kt?ry preferuj? serwerem dedykowanym.
Informacje o sprz?cie, ewentualnie zdj?cie: 4x 2.3Ghz 8Gb ram, przepustowo?? portu 100mb/s na ??czu 150Gb/s. Aktualnie zwirtualizowa?em 2 systemy na tym dedyku dziel?c go na VPSy. Zasoby jakie przeznacz? na projekt ugadamy bezpo?rednio. Pisz? tylko dlatego, ?e preferujecie linux'a a ja na nim znam si? doskonalne.
407580670.png

9rzhI.png

Zapowie? Niez?a Musz? Wbi? i obejrze?
Pozdrawiam.

hmmm kolejne g?upie evo polegaj?ce na bezmy?lnym t?uczeniu potwor?w i bezmy?lne pvp w mie?cie?
Jak tak to gratuluje!

To nie b?dzie w?a?nie takie evo jak ty powiedzia?e?.
B?dziemy p?yn?? do miast, expowisk na kt?rych znajdowa? si? b?d? potwory.
Je?eli chodzi Ci o to, ?e wchodzisz w tp i od razu masz potwory , zapomnij.
Po??czenie odrobinki RPG.

Ostatnia edycja:

Hmm, ciekawe po??czenie, evo z chodzeniem na expowiska :d Jeszcze na takim nie gra?em, wi?c mo?e to by? ca?kiem ciekawe :) A propos, pisa? kto? tam up, ?e jak poty b?d? si? ko?czy?, ?eby? Helper liczy? na 50 os?b. BZDURA! W?a?nie nie ko?cz?ce si? poty s? do niczego. One s? na servery x9999, ?eby nie trzeba by?o biega? co chwil? do sklepu jak bijesz si? z pro Orszabumb?. A evo/rl mapka z podobnymi ratami (mo?e troch? mniejszymi) polega w?a?nie na tym, ?eby si? ko?czy?y, ?eby kto? si? wysili?, a nie kupujesz ma?ego pota, ?redniego, du?ego, sdka i mw, i masz do ko?ca grania potki z g?owy... A po po?cie wy?ej przypuszczam, ?e Admin chce zrobi? server evo, z elementami rpg, a na serverze rpg nie ma nieko?cz?cych si? pot?w...
Tyle mam do powiedzenia,
Dzi?kuj?, dobranoc

Witam!
Postanowili?my zrobi? serwer Evolution/Rpg.
B?dzie to po??czenie miasta evolution.
Od razu m?wi?, ?e o serwerze Orsh mo?ecie zapomnie?.
Exp nie b?dzie zbyt du?y, a do miast na kt?rych znajdowa? si? b?d? r?znego typu potwory(expowiska) p?yn?? b?dziecie mogli ze statku z g??wnego miasta, czyli Evo.
Do wyboru b?dzie 5- 6 miast, na kt?rych b?d? poukrywane questy,przedmioty, r??nego typu ?amig??wki i r??nego typu przej?cia i zasadzki.
Czego mo?ecie si? spodziewa??
Serwer b?dzie na serwerze dedykowanym.
Ilo?? os?b,kt?ra b?dzie mog?a gra? bez ?adnych jakichkolwiek lag?w, crashy wynosi oko?o 650 os?b.
Nie d?ugo (jaki? tydzie?) nasz WebMaster przygotuj? dla was stron? Acc Makera, na kt?rym b?dziecie mogli rejestrowa? si?, zak?ada? postacie, rozmawia? i kontaktowa? si? z nami.
Potiony b?d? si? ko?czy?y ze wzgl?d?w i? b?dzie to wymagaj?cy bardziej lepszego do?wiadczenia w grze serwer.
Strony (IP) serwera jeszcze nie podam.
Wi?cej informacji ju? niebawem.
Pozdrawiam,
Help3R.

Ostatnia edycja:

Witam!
To znowu ja :)
Dzisiaj prezentuj? wam par? screen?w z naszego projektu.
Strona serwera, na kt?rej b?dziecie mogli ju? rejestrowa? si? i zak?ada? konta b?dzie gotowa 1 czerwca.
Miasto:
mlgu34.png

2qastnt.jpg

3532jxs.jpg

Expowisko:
v62kas.jpg

1z57l01.jpg

Ostatnia edycja:

te ss'y to sam auto border..
mo?e ogarnij mappera?
bo ja nie widz? sensu grania na kwadratach...
napisz mu aby u?ywa?:
RAW Palette
oraz
Przycisku "a"

Miasto jest okropne ;/ ( Zdecydowanie za ciasne )
Poszerzcie je, aby by?o wi?cej miejsca itp bo tak to ?miesznie wygl?da. No i deczko ma?e to miasto. Po kiego grzyba robi? miasto bez expowisk? Chyba, ?e to po prawej na g?rze b?dzie po??czone i tam s? expa.
Expowisko z gs'ami ?adnie wygl?da, a to z tarantulami jest do przyj?cia, ale expowiska nie zawsze maj? si? podoba? wi?c tego za z?e nie mam bo i z czego? Screen jest ma?y wi?c trzeba poczeka? na wi?cej.
Osobi?cie z ch?ci? na takim ots'ie zagram wi?c czekam na wi?cej informacji.

Dzi?kuje za wypowiedzi ;)
Miasto, kt?re wam ukaza?em nie jest jeszcze doko?czone, chcia?em pozna? wasze opinie na niego temat, by m?c dowiedzie? si? czy ten styl wam odpowiada.
Kto? wspomnia? o tym, ?e miasto bez expowisk, s? ju? dorabiane tereny do oko?a owego miasta i nie tylko expowiska.
Oczywi?cie miasto zostanie powi?kszone i b?dzie w nim wi?cej miejsca na poruszanie si?.
Poinformowa?em mappera, aby to Raw Pallete by?o g?r?.
Ps. Kolejne screeny ju? pod koniec tygodnia.

Mapka nie ocieka zajebisto?ci?. Bym pom?g?, ale nie mam czasu, gdy? jestem zaj?tym innymi projektami. Ogarnijta RAW i b?dzie cacy.

Pozdrawiam.

Kolejna porcja screen?w mam nadziej?, ?e wam si? spodoba ;)
4kd5jd.jpg

2wd7qt5.jpg

330fuwj.jpg

30us293.jpg

Komentarze mile widziane :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry