-Tibia 8.60 Venuria.pl | Custom Map | PVP&RPG | Low Rates.

Status
Zamknięty.
Odp: Venuria.sytes.net Custom Map/Wlasna Mapa RPG!

Polecam gra sie zajebiscie, mam nadzieje ze liczba graczy wzrosnie bo nie ma kogo bic :D
Pozdrawiam Rekin

Kolejne screeny nades?ane przez jednego z graczy

hgEBrSe.png

K1VarDZ.png

Zapraszam Was do gry w imieniu wszystkich graczy!

Og?lnie dobry ots rpg ale nie gra za du?o graczy bo ka?dy woli teraz evo ots z tp na expy albo rl mapy. Az si? nie chce wie?yc

Kolejne screeny, jeden z expa dla nowych a drugi z najazdu ork?w oraz zrzut z systemu task?w na stronie g??wnej!

Zapraszamy kolejnych graczy :D

IBN7gVO.png

kB4Tm2m.png

HDYpPVe.png

dot4.png

Ostatnia edycja:

Witajcie!

Pami?tacie Venuri?? Pami?tacie dobrze sp?dzony czas na tym serwerze, kiedy panowa? doskona?y klimat i czerpa?o si? przyjemno?? z gry? Na pewno, bo ja te?. Potwierdza to ilo?? zarejestrowanych i zadowolonych graczy.

Teraz Venuria powraca z now?, lepsz? ods?on?. Dziesi?tki graczy, tak jak ja czekali na ten moment, jak na nowy update w Real Tibii. Zosta?y przygotowane nowe miasta, tereny, funkcjonalno?ci a przy tym zosta? po?o?ony nacisk na detale mapy oraz wielu innych rzeczy, kt?re z pewno?ci? si? Wam spodobaj?. W planach jest wiele praktycznych pomys??w, kt?re wkr?tce wejd? w ?ycie serwera, co jeszcze bardziej zach?ca do gry na Vernurii.

Nasi GMowie s? bardzo zdeterminowani i otwarci na nowe wyzwania, warto tu zajrze? ! :)

Pozdrawiam i polecam,
Need Stalk.

Kolejna porcja SS, tym razem z miast, kt?re na Was czekaj? wraz z mn?stwem nowych expowisk! Wystarczy biec do Tirmala na statek.

dot1.png

dot2.png

dot3.png

dot4.png

dot5.png

dot6.png

dot7.png

dot8.png

dot9.png

dot10.png

dot11.png

dot12.png

dot13.png

dot14.png

Ostatnia edycja:

Gra?em chwile ale si? wkurzy?em :P dragon ci?gle wali tyle ?e musze przy schodach sta? ?eby nie pa??;d a jak pad?em to mi kto? bp zakosi?... xddd ale serwer dobry, mo?e jeszcze pogram jak najdzie mnie nadzieja.

Gdyby by?a wieksza frekwencja, to otsik by?by kozak.
Zr?bcie nowa edycje i lepsza reklame

Gdyby by?a wieksza frekwencja, to otsik by?by kozak.
Zr?bcie nowa edycje i lepsza reklame

To jest nowa edycja- a reklama przecie? jest- nie da si? zrobi? 'lepszej' reklamy. Je?li gracz graczowi poleci, to wtedy co? wychodzi dobrego ;d

Gra?em chwile ale si? wkurzy?em :P dragon ci?gle wali tyle ?e musze przy schodach sta? ?eby nie pa??;d a jak pad?em to mi kto? bp zakosi?... xddd ale serwer dobry, mo?e jeszcze pogram jak najdzie mnie nadzieja.
aola si? kupuje :D albo trafi?e? na cleana. Graj graj, tacy gracze jak Ty s? nam potrzebni :P

Gra?em kiedy? na serwerze, klimat by?, przyjemnie si? gra?o. Jedynie na co mo?na by?o ponarzeka? to na ilo?? os?b online.

+

nie da si? zrobi? 'lepszej' reklamy. Je?li gracz graczowi poleci, to wtedy co? wychodzi dobrego ;d
w tej branzy owszem, da sie, ale bazowala by ona glownie na czynnikach zewnetrznych, ktore ciezko kontrolowac

projekt poza tym wyglada strasznie nieprofesjonalnie. jak juz korzystacie in-game z angielskiego, to wypadaloby, zeby byl poprawny gramatycznie (a fakt, ze to i tak raczej mialoby bardzo maly wplyw na frekwencje, to inna sprawa)

Hmm, wszystkie ot listy; licznik na stronie; zapowied? na forum z miesi?c wcze?niej; przypominanie o sobie; zach?canie graczy; reklamatorzy... .jest tego masa, samo polecenie gracz -> gracz mog?o by by? dobre z "reflinkami" kt?re by co? dawa?y w zamian za aktywne konta...

Co do ots'a co? mi on przypomina ale nie wiem co dok?adniej, najprawdopodobniej jakie? evo w kt?re gra?em kiedy? kiedy? : ) no nic mo?e wbije i zobacze co w trawie piszczy

w tej branzy owszem, da sie, ale bazowala by ona glownie na czynnikach zewnetrznych, ktore ciezko kontrolowac

projekt poza tym wyglada strasznie nieprofesjonalnie. jak juz korzystacie in-game z angielskiego, to wypadaloby, zeby byl poprawny gramatycznie (a fakt, ze to i tak raczej mialoby bardzo maly wplyw na frekwencje, to inna sprawa)
???

Hmm, wszystkie ot listy; licznik na stronie; zapowied? na forum z miesi?c wcze?niej; przypominanie o sobie; zach?canie graczy; reklamatorzy... .jest tego masa, samo polecenie gracz -> gracz mog?o by by? dobre z "reflinkami" kt?re by co? dawa?y w zamian za aktywne konta...

Co do ots'a co? mi on przypomina ale nie wiem co dok?adniej, najprawdopodobniej jakie? evo w kt?re gra?em kiedy? kiedy? : ) no nic mo?e wbije i zobacze co w trawie piszczy
Niee, to nie jest evo. Ale ka?da mapa mo?e wydawa? si? podobna, bo depo jest na lewo od temple.

Dzi? update. Wprowadzone zostan? poprawki w skrypcie gry. NPC'tach itd.

Kolejny update, kolejne zmiany! I wi?cej rejestrowanych graczy- to cieszy oko.

Dwa nowe NPC; Yasir, skupuj?cy addon items, oraz Pustel, skupuj?cy trofea i ?mieci z lota.
dot16.png

dot17.png

Ostatnia edycja:
Odp: Venuria.pl | Custom Map | PVP&RPG | Low Rates.

Kolejny update, kolejne zmiany! I wi?cej rejestrowanych graczy- to cieszy oko.

teraz ss z podrasowanego (z?o?onego w sumie) questa Yahalari. Zbierz itemy i oddaj je NPC aby uzyska? list, kt?ry zaniesiesz nast?pnie do kolejnego, kt?ry nada Tobie klucz do drzwi Yalaharii.

dot18.png

dot19.png

Zapraszamy wszystkich ch?tnych! Jest nas co raz wi?cej!
[url]www.Venuria.pl[/URL]

---------- Tre?? dodana o 02:30 ----------

dot21.png
Jak na RPG OTS przysta?o, wchodzimy w faz? tajemniczych zagadek oraz tworzenia quest?w, kt?re b?d? s?u?y? nie tylko pojedynczym wyprawom, ale tak?e podziwianiu pi?kna, kt?re tkwi w prostocie wykonania takich miejsc. Powy?szy zrzut ekranu z wej?cia do Miasta Kr?lewskiego- Roviria, kt?re po?o?one jest wysoko w g?rach, a jego opustoszenie spowodowane zosta?o gwa?townym och?odzeniem si? klimatu w tamtych rejonach ?wiata poprzez ci??k? prac? g?rnik?w, kt?rzy obudzili tajemnicze potwory siej?ce ch??d i l?d. ?aden z obecnych ?mia?k?w nie wr?ci?... czy podejmiesz si? tego wyzwania?

Wi?cej na www.Venuria.pl - jedyny taki OTS z tak szybko rozwijan? fabu?? gry.

Serwer nie jest mo?e 'oblegany' przez graczy, lecz z dnia na dzie? do??czaj? do nas osoby, chc?ce odczu? klimat prawdziwej gry... gry w Tibi?, nie w pokemony.

Ostatnia edycja:

www.venuria.pl

Jeste?my ju? po Udate, wejd? i zobacz, co nowego! Ja ju? wiem, a Ty? :smile:

Przed Wami kolejny nowy screen z gry, tym razem osi?gni?cie 100 poziomu.
dot20.png

DO ZOBACZENIA NA VENURII

Co raz wi?cej graczy! Zapraszamy :D

---------- Tre?? dodana o 00:07 ----------

doa7.png

Update v0.2! Czytaj wi?cej tutaj.

No fajnie fajnie, du?o update. Ale nie moge si? zalogowa? nie wiem czemu :P wczoraj normalnie wbi?em a teraz nie moge.

W ?adnym stopniu nie podoba mi si? ten server, Mapa w niekt?rych miejscach bynajmniej ?mieszna, nie gra?bym :)

No fajnie fajnie, du?o update. Ale nie moge si? zalogowa? nie wiem czemu :P wczoraj normalnie wbi?em a teraz nie moge.

Serwer ju? dzia?a!

W ?adnym stopniu nie podoba mi si? ten server, Mapa w niekt?rych miejscach bynajmniej ?mieszna, nie gra?bym :)
A wszed?e? chocia? na serwer, skoro jest offline od 1 w nocy (a Tw?j post o 8?). Wi?c moje pytanie brzmi tak- kt?re miejsca Ci? ?miesz?, z wielk? ch?ci? podejmiemy stara?, aby Twoja (pewnie narzucona tak o, z dupy) opinia uleg?a jakiej? metamorfozie.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry