Venuria-RPG | Nowa edycja | Nowy support | Nowy mo?liwo?ci | Co s?dzicie?

Status
Zamknięty.

Never Give Up

Forum friend
Przyjaciel forum
Lipiec 7, 2010
Liczba reakcji
69

141419l.jpg

Witam Was,
na wst?pie chcia?em og?osi? i? ten temat jest za?o?ony po to, by us?ysze? Wasze opinie na temat tego serwera oraz wasze propozycje. PODKRE?LAM, AKTUALNIE ROBI? SAM TEN SERWER.MAPA POSIADA 45 MB

Te? mam par? pyta? do was, a o to one:

• Pacc ma by? p?atny? [Je?li nie, to co ma by? p?atne na prawdziwym serwerze RPG?]
  • Czy mam wprowadzi? rookgard(Lub w?asne miasto tutorialowe)?
  • Jaki exp stage/sta?y proponujecie
  • Anty-bot?

I to na tyle by by?o pyta? do was,zdj?cie z mini-mapy:

5rrm16.jpg

Szukam paru os?b kt?re by mi pomog?y z serwer, wymagam jedynie pomys?owo?ci, a nie ?e JA co? wymy?lam, a wy to robicie. ?eby ka?dy z przysz?ej dru?yny w?o?y? co? od siebie. W tej sprawie prosz? pisa? do mnie na PW. NIE W TEMACIE
Poszukuj?:

Mappera(Aktualnie sam robi? map?)
Skryptera
I ew. Webmastera.

Pozdrawiam, i my?l? ?e zainteresujecie si? tematem.

Odp: Venuria-RPG | Nowa edycja | Nowy support | Nowy mo?liwo?ci | Co s?dzicie?

• Pacc ma by? p?atny? [Je?li nie, to co ma by? p?atne na prawdziwym serwerze RPG?]

• Tak ale ?eby nie by?o a? tak du?ej wielko?ci czyli ?eby tylko nowe tereny/misje/outfity by?y dla pacca a nie spelle bo to zbyt du?o.
  • Jak tam chcesz i tak na serwery wbijaj? ogary z Elfami wi?c znaj? si? na Tibii.
  • Exp stage? ja bym wgl stagesu nie robi? bardziej by odpowiada?o expo od pocz?tku gry np: 4.5 ?

• Tak ale ?eby nie by?o a? tak du?ej wielko?ci czyli ?eby tylko nowe tereny/misje/outfity by?y dla pacca a nie spelle bo to zbyt du?o.
  • Jak tam chcesz i tak na serwery wbijaj? ogary z Elfami wi?c znaj? si? na Tibii.
  • Exp stage? ja bym wgl stagesu nie robi? bardziej by odpowiada?o expo od pocz?tku gry np: 4.5 ?
My?l? nad sta?ym expem x3.

Pacc ma by? p?atny? [Je?li nie, to co ma by? p?atne na prawdziwym serwerze RPG?] - No Pacc by m?g? by? p?atny albo po prostu tak jak wcze?niej by?o ?e tylko itemy by?y chod? nie wiem ;s I by?o by to wtedy podzielone jak na rl tibi? ?e miejsca dla pacc i facc?
Czy mam wprowadzi? rookgard(Lub w?asne miasto tutorialowe)? - Nie ;s
Jaki exp stage/sta?y proponujecie - Nie mam pomys?u mo?e by? leciutko wy?szy od tego co by?
Anty-bot? - dla mnie mo?e nie by?, poniewa? bez bota to tylko na ots'ach z k levelami nie da sie gra?

Oraz Polecam wszystkim Venurie! Dosz?o wiele zmian! A g??wn? zmian? jest Nowy W?a?ciciel Serwera

• Anty-bot?
  • p?atny, ale ?eby by?a jeszcze mo?liwo?? zdobycia go ingame (po?wi?cenie ~20h dla 200 levela na 1 PACC, huh)
  • ale masz wyb?r - chcesz robi? tutorial (zapewnione wbicie 8 levela + jaki? tam exp za potworki) albo od razu wyrzuca na main z 8 levelem
  • exp le?y w gestii tw?rc?w, przynajmniej wg mnie
  • dop?ki nie b?dzie minimum 100 graczy to odradzam

Jaki to ma klient wgl? Pewnie standardowe 8.6...

ghenovbogiingame.png

Na zach?t?

---------- Tre?? dodana o 13:31 ----------

@Boom ref
Wyspa dla pacc(B?dzie ich trosze wi?cej od tych dla facc):
paf3d2.jpg

Ostatnia edycja:

Id? si? powie?.

Pacc ma by? p?atny? [Je?li nie, to co ma by? p?atne na prawdziwym serwerze RPG?]
- Nie oszukujmy si?, ale PACC jest czym?, co musi by? p?atne ze wzgl?du na to, ?e w innym wypadku, b?dziesz musia? wyk?ada? grube pieni?dze na utrzymania dedyka. Moim zdaniem powiniene? zrobi? PACC'a ta?szego ni? wsz?dzie, a wtedy wi?cej os?b b?dzie si? na niego decydowa?, a pod premium zrobi? jakie? specjalne expowiska. Ostatnie co mam do powiedzenia, je?li chodzi o pacca, a dok?adnie p?atno?ci, to najlepiej aby tylko on by? mo?liwy do wykupienia.
Czy mam wprowadzi? rookgard(Lub w?asne miasto tutorialowe)?
- Oczywi?cie, ?e tak. W niczym to nikomu nie zaszkodzi, a wielu osobom pomo?e.
Jaki exp stage/sta?y proponujecie
- Jestem zwolennikiem bardzo niskich rate exp?w, wi?c je?li o mnie chodzi to niech si? waha mi?dzy 1-3.
- Z tego co dotychczas widzia?em to nie ma jeszcze stabilnych Anty Bot?w do ots?w, wszystkie jakie zd??y?em pozna? to niestety wyszukuj? boty w programach codziennego u?ytku, typu: gg, tlen, hamachi, bo o programach do wymieny plik?w P2P ani Torrent nie wspomn?.

@Od?wie?am.

---------- Tre?? dodana o 10:50 ----------

@REF

Po 1 kolego m?g?by? wstawi? prawdziw? mini mapk?, bo ta co jest w twoim 1 po?cie pochodzi z mojej zapowiedzi, s? na niej miejsca kt?rych nie ma w datapacku kt?rym ty masz :) Po?wi?? du?o czasu na szukanie bug?w, bo jest ich kilka, a datapack pewnie z otlandu sci?gni?ty, tak?e troch? pracy ci? czeka, inaczej na starcie , ludzie kt?rzy tu grali szybko sobie nabij? np lvl a ty nie bedziesz mia? poj?cia, piona!

Ostatnia edycja:

Widz?c w twoim 1 po?cie ss mini mapy stwierdzam ?e podstawa nie jest twoja ; ] ju? to widzia?em gdzie?.

Virtum je?li szukasz mappera napisz priv. Mog? ci podes?a? nieco miast i expowisk.

Virtum je?li szukasz mappera napisz priv. Mog? ci podes?a? nieco miast i expowisk.

Obecnie pracuj? nad w?asnym projektem od 0, a ?e ju? d?ugi czas w to si? bawi? za mappera robi? sam:D ale dzi?ki za info:D mo?e tw?rca tego tematu skorzysta z Twojej pomocy.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry