• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.60 Venuria-RPG.pl | 8.6 | W?asna Mapa | Low exp |

Status
Zamknięty.
Odp: Venuria-RPG.pl | 8.6 | W?asna Mapa | Low exp |

Ahaa to powiem Ci ?e doda?e? w ch*j na mainie. Bardziej poszed?e? w rooka kt?ry graczy nie utrzyma ni? maina. A tak poza tym to we? zmie? tre?? ,,prezentacji otsa" bo jest skopiowana z poprzedniej i troch? rzuca si? w oczy
,,Ostatnia oficjalna odslona serwera odbyla sie 6 miesiecy temu! Przez ostatnie miesiace caly czas pracowaliœmy nad serwerem. Aktualnie jestesmy w fazie dodawania Cast Systemu. Chcialbym r?wniez wspomniec o mapie, kt?ra poszerzyla sie o kilka nowych, a zarazem ciekawych miejsc."
Jakie 6 miesi?cy temu to mo?e pasowa?o do poprzedniej edycji a nie do tej. Tak samo cast co zapomnia?e? ?e ju? wprowadzi?e? czy po prostu ,,kopiuj/wklej" ?
Jak co? robisz to r?b to na 100% i nie resetuj servera co jaki? czas bo to ju? chyba z 8 edycja tylko r?b co? ca?y czas ;). Tak czy inaczej zapraszam bo w tych czasach tylko rl mapy nudne albo evo 999x na spam ue.. ;/

Our partners and their custom servers:

Napisa?em "m.in." bo nie zosta?y dodane tylko sea serpenty, co do informacji to zmienione specjalnie dla Ciebie mistrzu.
Gdyby ca?y czas by?o du?o os?b online to przecie? serwera bym nie resetowa?.

Ostatnia edycja:

Serwer wystartowa?, wi?c przenosz? do dzia?u "serwery".

Ostatnia edycja:

Wbi?em z teamkiem ale nie ma kogo bi? mo?e kto? wejdzie co? si? pobi?? :)

Wida? ?e po?wi?ci?e? du?o czasu na serwer fajnie wszystko wygl?da. Ale sam widzisz ma?o graczy mo?e przenie? OTS na wi?kszy protok?? mo?e to pomo?e

Polecam ots, pozostaje godny uwagi chocia?by ze wzgl?du na map?! Kiedy? uda?o mi si? do niej dorzuci? swoje 3 grosze :)

SERWER WCI?? ONLINE! Mimo i? wiele os?b zwiastowa?o ded po miesi?cu!
Sprawd? nowe update'y!

Advance screen
screen2.jpg

Wbi?em na serwer poniewa? mia?em ochot? na RPG na 8.6 i tak si? sk?ada, ?e dzisiaj zobaczy?em screena na forum i mnie zach?ci?o :) ale ju? ci m?wi? dlaczego zawita?em tylko na chwile. RPG na 8.6 jest totalnym nie porozumieniem ciekawe czemu.. my?l?, ?e to ju? siedzi w g?owie 8.6 + elf bot + pvp i tego si? nie zmieni, druga sprawa to ju? nie te czasy by expi? bez bota heh komu by si? chcia?o gra? w tibie 5h by wbi? dobry lvl :P ka?dy chce pu?ci? bota i zrobi? wara i jazda. Co innego tibia 10.98 tutaj exp jest g??wnie przedstawiony na shared exp warzone itd. i to g?ruje jako RPG w dzisiejszych czasach. Tak?e nie wa?ne co by to by?o RPG na 8.6 nie ma prawa wypali? poniewa? w g?owie jest tylko jedno elf i napierdalanka. Chyba to jest kluczem je?eli chodzi o 8.6 oczywi?cie to nie jedyny pow?d na nie powodzenie serwer?w RPG mowa tu o 8.6 :P

Co kto lubi, jedni wol? na venuri si? wbi? level i si? bi?, drudzy(a jest ich wi?kszo??) wol? expi?, wykonywa? taski i odkrywa? dost?p do g??wnego questu na serwerze jakim jest ultimatum tower, dodatkowo jest on po??czony z taskami, wi?c dostarcza to rozrywki na d?ugie tygodnie.

Kiedy? by?em fanem RPG dobrze wspominam Ron ots na pandorii gdy by? max 300lvl i wbicie tego lvl zaj??o jakie? 3 lata oraz Orion ots 8.11 tych otsik?w nie zapomn? i z ch?ci? bym pogra? ale dzisiaj nie ma czego? takiego jak RPG :P

A mnie si? ten serwer zdecydowanie podoba i powiem szczerze, ?e nie ?a?uj? ani jednej godziny, kt?r? po?wi?ci?am na gr?. Mimo tego, ?e faktycznie jest nas jak na razie niewiele, to w ostatnim czasie da?o si? zauwa?y? stale zwi?kszaj?cy si? procent graczy co nie ukrywam bardzo mnie cieszy :) Ciekawy system task?w, g??wny quest, kt?rego jeszcze nie uda?o si? wykona? oraz mi?a atmosfera sprawiaj?, ?e gra jest na tyle przyjemna, ?e mo?na po prostu pozosta? na d?u?ej. Poni?ej podrzucam kilka zdj?? :) Je?li zdecydujesz si? zagra? i b?dziesz mia?/a jakiekolwiek pytania, ch?tnie udziel? wszelkich odpowiedzi oraz pomog? rozpocz?? przygod? na Venurii :) Tak wi?c mam nadziej?, ?e do zobaczenia w grze !

1_zps2iqrv8h3.png

100_zpsartdsoo0.png

6_zpsjauaqfdq.png

2_zpsvnt7gtlx.png

5_zpsvzx6g3q8.png

Ostatnia edycja:

Kurde zacz??em gra? na tibi 7.6 wi?c na Venurie raczej nie wbije na ten moment, bardziej stawiam na zabaw? ni? na expienie nie twierdze, ?e tutaj tak nie ma ale poprzez ma?y exp musz? przeznaczy? wi?cej czasu by wbi? np. 200lvl by si? pobawi? :P ale powiem ci, ?e mnie troch? przekona?e?. Na czym polega g??wny quest? brakuj? mi takich starych otsik?w ale przez ostatnie lata bardziej przestawi?em si? na serwery evo itd. Postaram si? wbi? jak nie spodoba mi si? na mazurku :P

Przygod? z g??wnym questem mo?esz rozpocz?? u npc Werowiusz w g??wnym mie?cie, zaczyna si? od przyniesienia mu pary rzeczy, w trakcie questu trzeba rozmawia? z innymi npc, wykonywa? dla nich przer??ne misje, podr??owa? po mapie i odkrywa? miejsca, kt?re s? schowane g??boko w podziemiach miast, a kt?re s? niezb?dne, aby dosta? si? na wie??.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom