-Tibia 8.60 Venuria-RPG.pl |Custom Map RPG| [15.06.2012] You have to be there

Status
Zamknięty.
Odp: Venuria-RPG.pl |Custom Map RPG| [15.06.2012] You have to be there

Zeksio ja wiem czego ty tak krytykujesz bo nie mo?esz wbi? lvl i nie masz teamu ?eby nam da? rade?:<
z tymi GM'ami/Cm'ami to nie k?am bo dzie? w dzie? mnie sprawdzaj?,mo?e do takich lamusk?w jak ty nie wpadaj? bo szkoda.
A co do wyboconego Levela to znajdz mi teraz otsa na kt?rym nie ma bota Bedziesz dla mnie mistrzem(oczywi?cie 8.6).
Znajd? te? taki Rpg co nie jest dla kasy tylko graczy,tak samo b?dziesz moim Guru!
Nie s?uchajcie Krytyk?w co nie wied? co pisz?,zapraszam na Server je?eli by kto? potrzebowa? pomocy pisa? do mnie;)

Arkam Shadow poka? mi jakie? ekspowisko kwadratowe na mapie, b?d? co? innego.
Graj? bo im si? server podoba tak my?le:)

Co do Zeksia no to jestem pare razy dziennie na serverze zazwyczaj na ghoscie udzielam si? na Help ale je?eli Ci si? tam nie chce wej?? i pogada? o swoich problemach no to to juz nie m?j problem...

Zapraszam.

Zeksio ja wiem czego ty tak krytykujesz bo nie mo?esz wbi? lvl i nie masz teamu ?eby nam da? rade?:<
z tymi GM'ami/Cm'ami to nie k?am bo dzie? w dzie? mnie sprawdzaj?,mo?e do takich lamusk?w jak ty nie wpadaj? bo szkoda.
A co do wyboconego Levela to znajdz mi teraz otsa na kt?rym nie ma bota Bedziesz dla mnie mistrzem(oczywi?cie 8.6).
Znajd? te? taki Rpg co nie jest dla kasy tylko graczy,tak samo b?dziesz moim Guru!
Nie s?uchajcie Krytyk?w co nie wied? co pisz?,zapraszam na Server je?eli by kto? potrzebowa? pomocy pisa? do mnie;)

lamuskiem jestes ty zerowcu. wybocicie chary i cieszycie dupe;) owszem sa wybocone chary na innych ots ale tam gra po kilka set osob wiec support nie db spr kazdego po kolei a tutaj ok 50 wiec.. ;]

Arkam Shadow poka? mi jakie? ekspowisko kwadratowe na mapie, b?d? co? innego.
Graj? bo im si? server podoba tak my?le:)

Co do Zeksia no to jestem pare razy dziennie na serverze zazwyczaj na ghoscie udzielam si? na Help ale je?eli Ci si? tam nie chce wej?? i pogada? o swoich problemach no to to juz nie m?j problem...

Zapraszam.

siedze na helpie. i tych tutorow ktorych wybrales tak ?adnie pisza na helpie ze szok ;) dziwie sie ze ich wybrales ciekawe za co. spamuja na help wyzywyja innych itd. ?adna postawa tutor?w.

Omg i burak wylecia? z tibi.net.pl ... K?amca .. Zapraszamy do Gry

No to tak jak obieca?em,dodam kilka ss'?w;)
zaczniemy od magic levela;)
71mlvl.png

Teraz stary ma?y Awansik;)
venuria50.png

Teraz wi?kszy awansik; )
venuria100.png

Niebawem wklej? co? nowego;)

Zapraszam Wszystkich Na Server Bo jest ?wietny,rzadko co taki si? spotyka;)
W razie pomocy prosz? pisa? do mnie;)

Eiko kiedy ty mia?e? 100 level xd To jakie? stare zdj?cia ale fajne ;]

W sms shop napewno nie zawitaj? Golden Legs, Soft Boots etc...

A mo?e jednak panie Jopek ;[

Soft Boots (360 points)
You see a pair of soft boots that is brand-new. It weighs 8.00 oz.

Nie wiem czy to problemy z pami?ci? mo?e i co? innego w ka?dym b?d? razie nie zagram na pewno bo tak b?dziesz podwa?a? ka?de zdanie kt?re zaprzeczy?e? w pierwszym po?cie.

To nie graj jak ci to tak przeszkadza... id? na jakie? jebane evolution. Zapraszamy wszystkich do gry. A co do tych soft?w to dlatego ?e serwer musi sie z czego? utrzyma? i to pewnie dlatego jopek doda? softy.

To nie graj jak ci to tak przeszkadza... id? na jakie? jebane evolution. Zapraszamy wszystkich do gry. A co do tych soft?w to dlatego ?e serwer musi sie z czego? utrzyma? i to pewnie dlatego jopek doda? softy.

zachecam zwrocic uwage na to iz nie ma wielu serwer?w rpg. praktycznie wgl nie ma. venuria to chyba jedyny choc teraz startuje 2. i skoro RPG to wiadomo jaki jest sms shop i wiadomo ze ciezko jest sie utrzymac z takiego serwera. wiec nie wmawiaj ze zosta?y dodane tylko dlatego zeby miec z czego utrzymac dedyk.kazdy wie ze rpg to s?aby zarobek. choc wiekszosc ludzi nie docenia takich serwer?w jakim jest Venuria. niby ci?zko sie gra ale uwierzcie ze nie jest tak ?le.ja swoim expieniem na frostach zarabiam fortune. w ciagu dnia. jestem w stanie uzbierac kilka kk. rozda?em items bo nie chcia?em juz grac. wr?ci?em i swoim 120+rp nie maj?c nic jakos da?em rade. w chwile uda?o mi sie zdobyc troche kasy na assassiny i poszedlem na frosty. zarobi?em troche kasy i gra jakos idzie. nie ma takiego drugiego serwera rpg jak Venuria. choc ma?a jest s?aba(bo zawiera wiele b??d?w) questy s? dosyc ciezkie do zrobienia,poniewaz sa mocne potworki. a wiadomo jak to na rpg nie wbijasz 150+ w pare godzin jak na evo czy rl map. Detalion nie podobaja mi sie Twoje wypowiedzi skierowane do u?ytownik?w wypowiadaj?cych sie w tym temacie. maja prawo do swojej opinii ktora ukazje prawd? o serwerze. a Ty wmawiasz ludziom ze k?ami? ;) sam k?amiesz rzucaj?c niew?a?ciwie oskarzenia na ich wypowiedzi. wiec nie pierdol g?upot bo moge zrobic ssy co sie dzieje na serwerze i wtedy nie bd mia? jak udowodnic ze kto? k?amie. w sumie nawet teraz nie masz ?adnych dowod?w przecz?cych krytyki venuri. napisa?em na forum posty. zg?osi?em wiele b??d?w i nadal zg?aszam. nikt mi za to nie podzi?kowa? w ?aden spos?b. wiec nie obra?aj mnie i nie m?w ?e k?amie itp. bo pisze prawde o serwerze i nie chce zniech?cac ludzi do gry. bo uwielbiam serwery RPG tj. Venuria. ale jesli praca Supportu jest byle jaka to sie troche denerwuje. jak np wybocone top lvl. pobocili i sie ciesza. wyzywaja kazdego ktory nie jest z ich szereg?w. wbi?em na serwer zobaczy?em co sie dzieje i by?o ma?o akcji pvp. w??czy?em sie do gry ?eby zachecic ludzi do wsp?lnej zabawy pvp. i po chwili zacze?y leciec wyzwiska ze str w?asnie tych top lvl. nawet tutorzy ktorzy zostali wybrani wypowiadali sie w spos?b wulgarny i agresywny.. wi?c nie wiem jak wy wybraliscie te osoby do pomagania ludziom skoro ?wiec? takim chamstwem. ale to juz wasz wyb?r. reprezentujecie takimi osobami sw?j serwer? powodzenia. mam nadzieje ze cos zmienicie w te strony. gram i bd grac przez nastepne edycje ale jesli dalej tak bd robic to uwierzcie ze ludzie przestana grac ze wzgledu na takie olewanie ze str supportu i za tak? prace. moze zmienicie sw?j tok my?lenia. zachecam do prz?gl?dania forum bo jest tam duzo post?w ktore oczekuj? na wasza wypowiedz. i zachecam ludi do gry. poznajcie ?wiat RPG w kt?rym jest wiele ciekawych miejsc do zwiedzenia,misji do uko?czenia i ludzi do zabicia!:D wez si? Jopek do roboty! jak nie masz zbyt wiele czasu lub checi to wez kogos kto Ci pomoze. jesli chce ja Ci moge pom?c w czym? i nie chce sporego wynagrodzenia. satysfakcj? dla mnie bedzie to ?e bede m?g? pom?c Tb i ludziom na serwerze.

1200pc.jpg

Gralem na venurii. Fajnie sie gralo do czasu az ludzie nie zaczeli bocic. Wybocili sie, pozniej pofarmili - rozdali itemy a Jopek jak to Jopek zrobil res charow i wylaczyl serwer. <-- troche bez sensu. Pewnie dlatego ze nie zarobilby wiecej pieniazkow z racji iz wszyscy mieli wszystko. Ale tak to juz jest. Na RL tibi wiele osob rozdaje itemy - i co? CipSoft ma robic reset? Ma zamyka? serwery? Jopek jezeli ty chcesz zarobi? to nie bierz si? za serwery RPG : )

ja pier... nie wiem po co jest ten serwer jopek wgl nie wprowadza jakis sensownych zmian! jedyne co zrobi? dobrego to doda? sporo items do sms shop ale to dobro jedyne dla niego. juz tydzien czekam na ulepszenie rp i dalej nic. !! to s? kpiny jakies pieprzony 90ek walnie wiecej z exori hur niz ja z exori con czy z innego czaru! mam 140 lvl 24 mlvl 101 dis a hity takie ?e szok. po prostu jedno wielkie nic. NIC NIE ROBICIE DLA GRACZY!!! ROBICIE WSZYSTKO ALE TYLKO DLA SIEBIE! pzdr jesli taka jest wasza taktyka na utrzymanie serwera.

Nie wiem co Wy zrobili?cie ale Google Chrome gdy chc? w??czy? wasz? stron? m?wi mi ?e jest ona ?r?d?em z?o?liwego oprogramowania a gdy kontynuuj? "mimo wszystko", avast zacz?? szale?, ?e wykry? zagro?enie.

Admin nie wbija juz na serwer;] ostatnie co zrobil to doda? do sms shop softy. serwer upada support nim sie nie interesuje. te same b??dy od 1 edycji. poinformowa?em o tym support lecz b??dy nadal s? . nikt ich nie naprawi? i raczej nie naprawi. nie ma co wbijac i grac dalej.

I zowu piszecie bzdury. My?licie ?e jopek b?dzie wydawa? fortun? na dedyka ze swojej kieszeni chcia? troche pobudzi? sms shop? Pierw narzekacie ?e ma?o w smsshopie a potem narzekacie ?e nowe przedmioty s?. Tylko problem?w sie doszukujecie. ~~ZAPRASZAMY NA SERWER !!!!!~~

kto pisze bzdury ten pisze. myslisz sobie ze bd ludziom wciskiwac bajke ze jopek sie serwerem zajmuje? od kilku dni nic nie robi ani go nie ma. sobie grajcie. 2 top gildie odesz?y z serwera na inny ;]. nie bedziemy tolerowac takiego olewania

Ostatnia edycja:

Koniec bo off top sie robi. Serwer to gowno i upada kropka!

Zapraszamy na serwer ;]

Detalion Nie pisz tak ?e wszyscy k?ami?,nie chc? wam zaszkodzi? ale to jest prawda na pocz?tku Serwerem si? zajmowali Wszyscy,eventy,raidy,Updaty itd.
Teraz to co,mia?a by? nowa wyspa i wgl i nagle nic koniec.....
Wczoraj Wszedz?em na server powiedzieli ?e jest Orshabaal pobieglem z 205 ekiem i co patrzymy No jest ale jak na Evo Otsie.Pamietasz co by?o z Ghazbaranem?Orsha te? mieliscie ogarna?....Albo teraz jeszcze lepsze dowiedzia?em si? ze jest Ferubrass to co lecimy,dobiegli?my na sam? g?r? i patrz? a tam 3 Feru i z 40 demon?w,Restart?w nie ma(nie chodzi mi i te postaci).Je?eli myslisz ?e res postaci co? za?atwi to si? mylisz,ta wersja jest dobra ludzie wam pisz? na forum bugi,zr?bcie REAKTYWACJE ludzie jak zobacz? ?e co? sie dziej? wbij? nie martw si? je?eli innym si? nie chce to chocia? ty co? zr?b.;)
wiesz co wam trzeba Ogarn?c bossy,drakeny,doda? jaka? nowa wysepke z huncikamy ciekawymi,INQ,Demon Oak,i kilka bog?w na mapie i zajmijscie sie bo jak roszycie z nowa wersja to ka?dy b?dzie pamieta? t? venurie i nikt ju? nie bedzie chcia? wbi?;/

Nie zajmowa?em si? serverem bo nie mia?em intenetu przez 8 dni.

Prosz? moderator?w o odklejenie tematu.
Nied?ugo nowa, a zarazem ostatnia edycja Venuria-RPG.pl.
Zapowied? wkr?tce.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry