-Tibia 8.60 Venuria-RPG.pl|Great Return|RPG!|Custom Map|Start 31.03.2012

Status
Zamknięty.
Odp: Venuria-RPG.pl|Great Return|RPG!|Custom Map|Start 31.03.2012

Bardzo dobry serwer bardzo polecam.

Kantevek

Administracja naprawila bledy mozna grac no coz malo osob ale atmosfera jest fajna

Przy nastepnej edycji trzeba zrobic lepsza reklame bo sama tibia.net.pl nie wystarczy
Trzeba wykupic licznik na otslist.eu itd to duzo daje

i ogarnac administracje z prawdziwego zdarzenia a nie "pjonow" jakis

Wbijajcie na server robimy trzode

Zibio bug na crystal coin zosta? wyeliminowany 10 minut po starcie exp jest niski oraz boty zabronione.. Tylko Ci gracze;/

Bug by? przez conajmniej 30 minut, i starczy?o to bym zrobi? sobie bp cc ;)
Server zbugowany masakrycznie, nie op?aca sie gra?.
Je?li kto? by chcia? jakie? 30kk to pisa? na pm. [drogi gm'ie mo?esz banowa? m?j nick, moje ip, wszystko. I tak mam kase na 6 r??nych postaciach, ka?da zrobiona z innego ip wi?c nic ci nie da banowanie mnie jbc. :>]

Bug by? przez conajmniej 30 minut, i starczy?o to bym zrobi? sobie bp cc ;)
Server zbugowany masakrycznie, nie op?aca sie gra?.
Je?li kto? by chcia? jakie? 30kk to pisa? na pm. [drogi gm'ie mo?esz banowa? m?j nick, moje ip, wszystko. I tak mam kase na 6 r??nych postaciach, ka?da zrobiona z innego ip wi?c nic ci nie da banowanie mnie jbc. :>]

dobre xD

Nie polecam. Co to za respawny? Nawalone map? byle by?o ?adnie 0 sk?adni. Zobacz jak na rl jest k??eczka ?eby fajnie si? biega?o a tutaj? 50 zej?? na 15 potwor?w. Zero ogarni?cia, CM jaki? 14 latek pisze z ka?dym jakby to by? jego kolega i do tego z b??dami ortograficznymi. G?wno nie ots

Co do respawn?w to si? nie wypowiadaj poniewa? nie ma tam ?adnych na kt?rych potwor?w jest nawalonych mapa jest wielka i to odpycha? Nie mamy w Supporcie os?b poni?ej 16 Lat, wi?c nie pisz tutaj o 14.
Zr?b sam swojego ots i podaj IP...
Trudno skrytykowa?e? przyjmuj? krytyk?.

Zapraszam Wszystkich Serdecznie!

Tu chodzi o jaki? schemat respa. A nie w ci?gu 10 min wracanie 20x w to samo miejsce. I na rl NA KA?DYM respie da si? robi? k??eczko. Zr?b w?asny i podaj ip? Widz? ?e ponios?o coooo? Po to jest forum ?eby si? wypowiedzie?. No to ten wasz 16 letni CM ma spore problemy z Polskim. Mapa jest wielka i to odpycha? Tak dla por?wnania, wychodz? z temple w ?apie 1 spear kt?ry si? ?amie po hicie, no ale ogarniam sobie 6 i ide na trolle no bo taska chc? zrobi? ?eby mie? kase i poczu? ten wasz rpg. No i co? Padam 5 razy bo dali?cie 1 resp obok 2 i lataj? 2 archery kt?re s? zbugowane i bija po 150+. No nic ogarn??em kupi?em poty, mam speary i ide na trolle. Ale jak to trolle? Jest sobie budyneczek ma 2 pi?tra po max 5 trolli i to wszystko. I co mam czeka? na respawn? Co to jest BK? No nic zrobi?em trolle chce i?? na gobliny no bo next task. Pytam na help "Gdzie s? gobliny?" W dos?ownie 20 sec zostaje teleportowany przez CM'a kt?ry pokazuje >>> TU S?. No nie?le, ale nie zra?am si?. Wchodz? na respa biegaj? 2 osoby, a resp? 2 wzniesienia i prosta. To jest nazywasz respem? No to logaut i dzi?kuje za taki RPG.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry