-Tibia 8.60 Venuria-RPG.pl PVP&RPG Server [Start 22.09.2012].

Status
Zamknięty.
Odp: Venuria-RPG.pl PVP&RPG Server [Start 22.09.2012].

chcecie SS'?w? nie ma problemu. w najbli?szy czwartek jezeli nie zapomne dodam ssy ze starej Edycji servera na ktorej sie Gra?o cudnie <3
jest to dobry serv o ktory gmowie dbaja a nie jak inne evo ktore jakies dzieci odpalaj? nie robiac pozniej nic.
od czwartku mozecie sie mnie spodziewa? na serverze i B?DZCIE PEWNI ze wniose na ten serv ?ycie ;)
do zobaczenia Mi?ki <3 :D

Barti <3

rozwali?e? mnie tym komentarzem ;) same pozytywne tylko dlatego ze dostajecie pkt do sms shop. tez tak tutaj kiedy? ?adnie pisalem ale si? sko?czy?o ;) na tym serverze mozna boci? do woli. mozna postawic na ca?a noc i dzien bot na mlvl i kogos takiego nikt nie zbanuje. admin rzadko kiedy wchodzi na server;) na forum wiecznie burdel ile ludzi napisa?o post?w zwi?zanych z pomoc? czy co? i odpowiedz dostali po tyg albo wog?le. nie ma ?adnych konkurs?w ani nic. 0 atrakcji. nie ma nic co moze zach?cic ludzi do gry. gra te 20 os?b czy iles tam tylko dlatego ze lubi? rpg. te? lubie ale nie co? takiego jak venuria. server nie jest dobry bo nikt o niego nie dba. co kilka tyg nowa edycja i tyle tego.

rozwali?e? mnie tym komentarzem ;) same pozytywne tylko dlatego ze dostajecie pkt do sms shop. tez tak tutaj kiedy? ?adnie pisalem ale si? sko?czy?o ;) na tym serverze mozna boci? do woli. mozna postawic na ca?a noc i dzien bot na mlvl i kogos takiego nikt nie zbanuje. admin rzadko kiedy wchodzi na server;) na forum wiecznie burdel ile ludzi napisa?o post?w zwi?zanych z pomoc? czy co? i odpowiedz dostali po tyg albo wog?le. nie ma ?adnych konkurs?w ani nic. 0 atrakcji. nie ma nic co moze zach?cic ludzi do gry. gra te 20 os?b czy iles tam tylko dlatego ze lubi? rpg. te? lubie ale nie co? takiego jak venuria. server nie jest dobry bo nikt o niego nie dba. co kilka tyg nowa edycja i tyle tego.

Zeksio si? mylisz bo tak na prawd? ja ani razu na ten serwer nie wbi?em i mam wy^@$!*e na PKT bo nie wiem czy b?d? mia? czas siedzie? na PC ;)
A pisz? o serwie ?e polecam bo to wida?;)

Zeksio.. Co do Twojej beznadziejnej wypowiedzi powiem Ci tyle...
Na serverze jestem dziennie minimum po 2H, Eventy by?y, co do atrakcji no to by? chcia? free pointsy? Na ostatniej edycji gra?e? z 2 dni, nie wypowiadaj si? w takim razie i nie psuj opini sobie i serverowi, ostatnia edycja trwa?a prawie 2 miesi?ce (Do ostatniego gracza=0!)

Zapraszam do Gry.

Zeksio si? mylisz bo tak na prawd? ja ani razu na ten serwer nie wbi?em i mam wy^@$!*e na PKT bo nie wiem czy b?d? mia? czas siedzie? na PC ;)
A pisz? o serwie ?e polecam bo to wida?;)

jednak wbi?e? ;) o ile wiem multi konto grozi banem czy warnem ;) mam nadzieje ze cos z tych rzeczy dostaniesz.

@jopekziom

Lubie Twoj server ale przez ostatnie 2 edycje wkurzy?o mnie to ?e powozili?e? ludziom bocic ;) pare osob przez kilka dni i nocy wbija?o mlvl w magic shop. jakos bana nie da?e?. napisalem kilka b?ed?w ktore s? i to ola?e?. przy next edycji dalej by?y a napisa?e? ?e je poprawi?e?. Moze teraz jestes 2h dziennie ale wcze?niej nie by?e?. a Eventy mam na mysli takie ?e hmm konkurs na naj?adniejszy domek, jaka? nagroda za top lvl czy skill,mlvl. Raidy nie tylko dla h lvl ale te? dla l?w. Ma?o quest?w jest i wog?le. jako tutor?w bierzesz byle kogo. nikt nie nadzoruje bot?w itd.

@Zeksio
Hmm mylisz si? warna to ty powiniene? dosta? za post bez sensu jak mo?esz tak os?dza? :D!

@Zeksio
Hmm mylisz si? warna to ty powiniene? dosta? za post bez sensu jak mo?esz tak os?dza? :D!

albo ja ?le zrozumia?em albo Ty. bo napisa?em komentarz do kogo? innego a Ty odpisa?e? jako niby on zreszta sam juz nie wiem gubie si? ;D. ja nie zniechecam ludzi do gry tylko prowokuje Admina albo sie wzi?? do roboty. Bo server dobry ale ?a du?o b??d?w w mapie i za ma?o atrakcji.

Mapa mo?e i spoko, ale admin nieogarni?ty. Z tego co pami?tam to na tym serwerze maksymalnie gra?o kilkadziesi?t os?b, wi?c sza?u nie ma. Dopracuj tego OTS-a porz?dnie i zmie? exp_stages, to mo?e wreszcie dobijesz do tej setki ;d

Admin nieogarni?ty poniewa? na serverze nigdy nie by?o 100 os?b... M?dre my?lenie.
No i powiem Ci, ?e by?o nawet wi?cej, rekord 135 os?b.
Exp Stage mam da? pod orshabaala?
Co jest niedopracowane? Wiem, ?e jeste? najlepszy w tworzeniu ots.

Siemanko przestaniecie si? ci?na? i zr?bmy co? z Otsem...OTs jest Dobrt Tylko Trzeba Ludzi Pisa?em z godem i zaczyna ogarnia? ju? otsa...
Wkleje kilka Ss?w i my?l? ?e to Zach?ci Kogo? Do Gry Je?eli by kto? mia? problemy pisa? do mnie w grze :)
Tu Setny Poziom uzyskany na Frostach;)
100venuria.png

Tu Pierwsza i Druga Arena.
1arena.png

2arena.png

Zapraszam Wszystkich Graczy Kt?rzy Lubi? RPG Servery.I Nie Patrz Na Ilo?? Os?b Online Bo Ka?dy Z Nas J? Zwi?kszy!;)
Niebawem Dodam Nast?pne Zdj?cia 3Majcie sie;) i Zapraszam!

Zeksio.. Co do Twojej beznadziejnej wypowiedzi powiem Ci tyle...
Na serverze jestem dziennie minimum po 2H, Eventy by?y, co do atrakcji no to by? chcia? free pointsy? Na ostatniej edycji gra?e? z 2 dni, nie wypowiadaj si? w takim razie i nie psuj opini sobie i serverowi, ostatnia edycja trwa?a prawie 2 miesi?ce (Do ostatniego gracza=0!)

Zapraszam do Gry.

Admin nieogarni?ty, bo po prostu nie potrafi zrobi? otsa. Przez 2 tygodnie kiedy? nie chodzi?a wam strona (edit: wchodzi?a, ale wyskakiwa? komunikat o z?o?liwym oprogramowaniu co odstrasza?o graczy), problem z gr? na pocz?tku dla magicznych profesji, trzeba by? jasnowidzem, ?eby wiedzie? gdzie s? questy i skargi na to, ?e nie poprawia bug?w. Nie chodzi mi o to, ?e gra ma?o graczy. To jest tylko SKUTEK nieogaru admina, teraz ju? kumasz o co mi chodzi?

Dobra, edycja trwa?a 2 miesi?ce, nie wiem czy a? tyle, ale nawet jakby, to co to za gra jak przez wi?kszo?? czasu gra kilkana?cie os?b? Pod koniec kilka. No nie oszukujmy si? na si?? trzymali?cie serva i tyle :)

Koncepcja serwera spoko, ale z tego co widz?, to nie macie poj?cia o tym jak wygl?da gra na otsach i macie w og?le ma?? wiedz?. Sam nie mam wi?kszej, ale pisz? jak jest. :)

Dopracujcie to wreszcie, wprowad?cie co? co u?atwi eksploracj? mapy, to pogadamy, p?ki co by?o/jest chujowo. Czekam na nast?pn? edycj?.

@edit2
Co do exp_stage. Orshabaal? Stary, nie chodzi o to, ?eby po tygodniu lata?y 800 levele, ale ?eby ?atwiej wbija?o si? chocia? ten 70, 80, czy 100 lvl, bo wtedy w?a?ciwie zaczyna si? zabawa (lepsze eq, zabawa w pvp itp). Przy tak niskim expie jaki masz teraz gracze musieliby bardzo dobrze zna? map?, wiedzie? gdzie s? questy, expy i tak dalej. Niby macie map? spawn?w, ale jak wida? to nie rozwi?zuje problemu. ;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry