• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Versa] Galeria

Status
Zamknięty.

Versa

New User
Liczba reakcji
0
Moje pierwsze skorzystanie z map edytora, i m?j 1 post :D
Wiem, ?e ?enada lecz jestem amatorem i pierwszy raz u?y?em map edytora :/...
Jaskinia...
screenshot2010052175028.png

Pod jaskinia (1 Pi?tro)
screenshot20100521862.png

(2 Pi?tro) Pod jaskinia
screenshot2010052182322.png

Notka moderatorska:
Zmieniam nazw?

Odp: 1 Mapa, a zarazem 1 Post...

Odp: 1 Mapa, a zarazem 1 Post...

Jak na 1 prac? ca?kiem nie?le. Popracuj troche nad szczeg?lami(pierwszy Screen), natura, kwiatki itp. 1 jaskinia ju? lepsza,a 2 jaskinia taka sobie .
Pracuj dalej.
6/10

Odp: [Versa] Galeria

Pami?taj o rozk?adaniu ro?lin w kupkach(drzewka + krzaczki + kwiatki +kamyki idt.)z przewag? krzaczk?w. Na brzegach ro?liny wodne(nie za du?o). Nie pasuje ta zgni?a trawa w ?rodku g?ry.
W podziemiach nie r?b takich d?ugich roz?am?w ziemi, nie za?miecaj tyloma kupkami kamyk?w, dodawaj grzybki, mieszaj r??ne ziemie, za du?o paj?czyn.
Jak na 1 raz to: 4.5/10:confused:.
Poprawiaj b??dy i r?b dalej, nie zniech?caj si?.

#up
M?g?by? napisa? jakie b??dy robi bo wtedy ich nie poprawi.

Wielkie Thx... za rad? ;-)
A oto Pierwsza Cz??? "Kopalni", pr?bowa?em pos?ucha? si? rad ale nie wiem czy si? uda?o :/
screenshot2010052193359.png

Notka moderatorska:
Post pod postem, ??cze

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Pora co? napisa?, zaczn? od tej galerii ;D
No to jak na pocz?tek podziemia w pierwszym po?cie ca?kiem nie?le ci wysz?y, troch? zbyt du?o u?y?e? p?kni??. Tak ?le nie jest. Wej?cie do jaskini ju? tak ?adne nie jest, g?ra ma brzydki kszta?t, natura r?wnie? nie za specjalna ale najgorzej nie jest, przyda?o by si? wi?cej k?pek trawy. W najnowszej pracy znowu g?ra nie zbyt mi si? podoba, te przej?cie w?wn?trz g?ry do?? kwadratowe, no i znowu natura monotonna. Og?lnie jak na pierwsz? prace ?le nie jest, bywa?o gorzej. Polecam poczyta? jeszcze troch? poradnik?w.

Teraz lepiej, widz? ?e jako? u?o?y?e? t? ro?linno?? w kupce, pos?ucha?e? ?eby zrobi? grzybki i lepsze wn?trze g?ry. Mog?y by si? tam znale?? kamyki i wi?cej kwiatk?w. Dobrze ze doda?e? Kamienne pod?o?e za g?r?.
Lecz jeszcze s?abo 6/10.
Dalej !!

Taki ma?y problem, ?e ja w og?le nie czyta?em ?adnego poradnika wi?c musz? zacz?? :D
Od jutra bior? si? do roboty :-) Thanks for all za all ^^

Prace nawet ?adne tylko popracuj nad detalami i natura ;P

Popracuj nad mappingiem bo jak na razie to widz? ten sam element jeden obok drugiego.
A po dok?adniejszym przejrzeniu widz? (6 takich samych kamieni :S). 7/10

Status
Zamknięty.
Do góry