-Tibia 8.50 Vesterworld

Status
Zamknięty.
Odp: Vesterworld

Polecam serwerek :D korzystaj?c z okazji chcia?bym powiedzie? ze serwer poszukuje reklamatora:P

Polecam serwerek, mi?a atmosfera, mi?a administracja! Zero lag?w! polecam!

Ja r?wnie? mog? go tylko polecic!! server super wszystko super Administracja, gracze niewiem co jeszcze pisac poprostu najlepszy ots na jakim gralem :D

o pierwsza pomoc powolywac sie w grze do Laterina :cool:

Taa, jak to wczesniej chlopaki sie wypowiedzieli jest to jeden z najlepszych ots?w na jakim gralem, atmosfera zajebista, z administracja mozna dogadac sie szybko i bez przeszkod
tylko wbijac i grac :d

wyskokich skili i leveli w 2010 roku :D
pozdrawiam

Taa wszystko juz zostalo powiedzine powyzej.Wystarczy chyba tylko Wbic na Otsa Pozdro

pozdro ;p

Polecam Serwer Vesterworld.pl

Mili GM'owie, kultura, ciekawa mapa, ci?g?e aktualizacje i pomoc dla graczy.
Jeden z Najlepszych OTS'?w na jakich gra?em.

Co Moge Powiedziec O Tym Otsie ? Wysokie Skile Duzy Exp Ale CO z Tego To Jest Ots For Fun na ktorym sie nie gra przez cale zycie... JA POLECAM I ZAPRASZAM DO MILEGO FAZZZzZZzZzowania na Otsie... :))

P O L E C A M :cool::cool::cool:

Dlaczego opinie o ots leca od samych osob co maja po 1 poscie??
A tak o ots jesli lubicie ots z takim exp to mozecie grac lecz ja nie poleca ots naprawde beznadzieja.

Ja Polecam Ots Mila Atmosfera,Mily support !,Bardzo Fajny OTs Zapraszam Na Niego !!! :))))

Nio serwer godny polecenia ;) tak jak koledzy up powiem ze jest mila atmosferka gm iyo ;)
Zapraszam wbijajcie ;P

Dlaczego opinie o ots leca od samych osob co maja po 1 poscie??
A tak o ots jesli lubicie ots z takim exp to mozecie grac lecz ja nie poleca ots naprawde beznadzieja.

Co w tym z?ego ? Nie gra?e? to si? nie wypowiadaj >.<
Zapraszam na serwer :)

Vesterworld podczas nocnego eventu dokona? na serwerze wiele zmian mi?dzy innymi:

-dodano loteri?, co 3 godziny system losuje jedn? osob? z aktualnych graczy online, kt?ra zgarnia zupe?nie za free a? 15 punkt?w do sms Shopa!

-zastosowali?my system aukcyjny

-dodali?my system wojen mi?dzy gildiami

-zosta?y poprawione b??dy, wprowadzono zmiany do anty-crash system

-zosta?y uruchomione nowe u?lugi, dzi?ki kt?rym mo?esz wys?a? sms za 2.44 za kt?rego otrzymasz 75 punkt?w premium, oraz sms za 7.32 za kt?rego otrzymasz, a? 250 punkt?w premium!!

-oczywi?cie jak przy ka?dym evencie nie zabrak?o mocy nowych item?w, dost?pnych w grze i tych bardziej rare dost?pnych w sms shopie!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry