Odp: Vexera.pl Najlepsze Evo
Jak tobie si? nie podoba to twoja sprawa(...). A co do serwa czy nam straty przyniesie to nie jest twoja sprawa.Pozdrawiam
Przed chwil? pisa?e? co innego:
Stworzyli?my Projekt Vexera.pl z my?l? o Graczach. Co najlepiej by pasowa?o dla Was, by?cie po tygodniu gry nie znudzili si?... W?a?nie TO jest naszym celem. Posiadamy odpowiednie forum, gdzie mo?ecie sk?ada? w?asne propozycje Event?w, zmian, konfiguracji.. Jeste?my otwarci na wszystko. Na Pozytywy jak i Negatywy.
Wszed?em tutaj z czystej ciekawo?ci po zobaczeniu s?owa "najlepsze" w temacie.
A co do tego co "sam bym nie zrobi?" mam datapack na 9.81 robiony na bazie TFSa i czystej mapy evo, gdzie wykorzystuj? swoje koncepcje bazuj?c na dopracowanej mapie(co jest akurat zgodne z prawd? w przeciwie?stwie do wi?kszo?ci zapowiedzi na tym forum) i serwerach sprzed 5 lat, kiedy to dobra rozgrywka nie ogranicza?a si? do miliona event?w, ustawienia bota i wys?ania setki sms?w, gdzie nad ka?dym aspektem zastanawiam si? oddzielnie przed dodaniem czegokolwiek ale to r?wnie? nie twoja sprawa.
Mam wi?kszo?? skrypt?w na eventy kt?re sobie zer?n??e? z innych gotowc?w, po prostu ich nie dodaj? bo nie zamierzam z nich korzysta?.
Skoro to nie materia ani megaevo to zgaduj? dalej: vestia, moonot?
Je?li chcesz propozycji to proponuj? ci sprawdzi? frekwencj? na eventach i powywala? te z kt?rych i tak nikt nie korzysta.
M?g?bym jeszcze zaproponowa? co? czego nie wymieni?e? gdyby nie fakt ?e zer?n?li?cie eventy ze wszystkich datapack?w jakie s? w sieci.
O! Cast system, to 8.60 wi?c kod powinien dzia?a? stabilnie, tego chyba nie wymieni?e? a z tego co wiem ludzie lubi? ogl?da? bitwy na ?ywo ale pewnie jeste? zbyt chytry ?eby co? zakupi? do swojego serwera.
A wiesz co? Zagram tam ale nie kupi? ani jednej rzeczy z sms shopu, po prostu zagram z ciekawo?ci ile wam si? ten gotowiec utrzyma zanim wszyscy si? znudz? i wyjd?.