-Tibia 8.60 Vexis.pl REAL MAP Start 14 Maja (19.00)

Status
Zamknięty.
Odp: Vexis.pl REAL MAP Start 14 Maja (19.00)

no fakt x3/4 na koniec moze byc, a skoro beda addon bonusy to tym bardziej nie powinno byc addon dolla.. tylko zbierasz itemy zeby miec bonus...

To co proponujesz w przypadku addon?w? Zbieranie wszystkich itemk?w na w?asn? r?k??

Oczywiscie ze tak... Zbierasz, i za poswiecony czas bedziesz mial bonus z addona..

Zebranie takich itemek to jest nie caly dzien... czlowieku, zadnych zasranych addon dolli nie ma byc w IS... -.-
A co do exp ma byc jak najmniejszy bo wbijesz 100pallem i juz masz najlepsza bron (assasinki)
a nie lepiej sie pomeczyc wbiciem 80lvl i miec frajde ze sie doszlo do takiego lvl?
Bo co ci da wbicie 150lvl masz lvl i najelepsze eq... i juz gra jest nudna jak ogorki w majonezie...
A gdy lot bedzie 2x i exp mniejsze to codziennie mozna zdobywac nowe lepsze eq... a nie ze pojdziesz zabijesz pare DL i leci dsm/RH/i t shield i 150lvl i co potem bedziesz robil na serwie? -.-

PS: Tylko bez zadnego wyzywania tak na przyszlosc (nikt sie nie wyzywa ale na przyszlosc) to ma byc kulturalna rozmowa w sprawie serwera :)
Nefrix widze mamy podobne poglady na temat serwera :)

Dokladnie tak jak zlyczarburzy pisze.. co do expa, to ostatecznie mogloby byc nawet od x20 do x3, i wtedy nie bedzie za wolno ani za szybko, i sie nie znudzi szybko...

Do zlyczarburzy:

Kolego, ten ots to nie ma by? RL i wiele rzeczy powinno by? u?atwionych i mnie osobi?cie wkurzaj? OTS, gdzie trzeba si? m?czy?, by wbi? 100 lv. Wola?bym, aby exp lecia? wolno dopiero oko?o 200 lvl i m?c si? cieszy? ci??ko wbitym 300 lv. Uwa?asz, ?e lot x3 to du?o? Bo ja na takim locie na demonach rzadko kiedy zdobywa?em mpa czy golden legi, taki lot jest odpowiedni. Jak ja chce si? podnieca?, ?e zdoby?em dsm na dl, to id? gra? na rl, ale nie na ots. Wracaj?c jeszcze do expa, to ju? w zasadzie wisi mi to, jaki b?dzie, ale mam nadzieje, ?e ostatni pr?g to b?dzie xxx+ - x4, bo nie wiem jak inni, ale ja nie zamierzam expi? ca?y dzie?, by wbi? 5 lv maj?c 100 lv.

Ka?dy ma swoje pogl?dy na temat ots. Dla Ciebie i Nefrixa maj? by? hardkorowe, gdzie 100 lv to co?, ja wol? troch? bardziej luzackie (ale bez przesady), gdzie 250 lv to co?. No ale zobaczymy jak to b?dzie po starcie serwera.

Co do expa to dalej przystaj? przy swojej wersji, poniewa? po?owa z was chce mniejszy, po?owa wi?kszy, wi?c s?dz? ?e moja propozycja jest kompromisem.
Co do Addon dolla to nie b?dzie go, ze wzgl?du na addon bonus system.
A co do item?w do sms shopu to dali?cie mi ?adnie do my?lenia i nie wiem co z tym zrobi?.

Chodzi o exp podany poni?ej, poniewa? komu? mo?e si? pomyli? z tym co da?em wcze?niej.

Stages
 1-50 - x50
 51-80 - x30
 81-100 - x20
 101-120 - x10
 121-140 - x7
 141-150 - x5
 150+ - x2

Skills: x15
Magic level: x8
Loot: x3

Aha i kto? tam jeszcze czepi? si? forum.
Forum zostanie, poniewa? to nasza najwi?ksza reklama i my?l? ?e nie jest to wielkim problemem ?eby po?wi?ci? 2 minutki na stworzenie konta.

@Down
Pomy?limy nad tym. Niech wi?cej os?b wypowie si? co do zwi?kszenia ostatecznego expa do 3x

Ostatnia edycja:

Mo?esz zwi?kszy? magic do 10, a ostateczny exp do x3? Przecie? jak b?dzie x2 to naprawd? w choler? d?ugo b?dzie si? wbija? lvl. :/

@UP: Z tego ca pami?tam, to Nefrix by? za, aby ostateczny by? x3. Serwer na pewno na tym zyska, na x2 wg. mnie zdecydowanie wolniej b?dzie si? wbija? lv. A magic lv zostaje, czy zwi?kszysz do 10? No i jeszcze dopytam, czy b?d? soft bootsy w SI?

Ostatnia edycja:

Gdzies tam pisal Kernor ze mpa nie bedzie lootac to dobrze, a co lotniesz 3 mpa i na **** ci to?
a Jesli nie chcesz szybszego expa masz duzy wybor ots, jesli nie potrafisz znale?? pomoge Ci jesli zechcesz :)
Aaa i dalej prosilbym GG Sasuke

Co do tego lota, to nadal uwa?am, ?e x3 jest idealny. Gra?em na ots z taki lotem i wszystko by?o w porz?dku. Takie przedmioty jak dsm czy rh wcale nie wypada?y cz?sto z dl itd. Co do ostatecznego expa, to przecie? mo?na chyba zwi?kszy? go do x3, czy nawet temu jeste? przeciwny, Panie Hardkor?

Ostatnia edycja:

Mowie Ci poraz 2 takich serwerow gdzie jest loot 3-5 i wiekszy exp jest masa !!! To dlaczego ten ma byc kolejny taki sam? -.^ jakbym chcial taki loot i exp to bym gral na juz postawionym serwerze :) Pzdr takie moje zdanie

Czy ja m?wi?em co? o locie x5? Nie, ja proponuje lot x3 i jest idealny. Exp x2 to jest zdecydowanie za ma?y. Jak chcesz tak d?ugo wbija? lvl, to id? na rl, to jest OTS i z za?o?enia gra na OTS ma by? ?atwiejsza, ni? gra na rl. Czy zwi?kszenie tego expa z x2 do x3 to naprawd? dla Ciebie tak du?o, na tyle du?o, ?e ten OTS stanie si? n00b serwerem podobnym do innych?
Zapewniam Was, jak serwer b?dzie mie? ostateczny limit expa x3, napewno na tym nie straci, a tylko zyska.

Ostatnia edycja:

Na serwerze to pewnie bedzie tak ze Knight set to bedzie syf itp!

No ok, ale powiedz mi, czy jeste? za tym, aby ostateczny exp by? x3? I tak na pewno nie b?dzie - k set b?dzie uwa?any za normalny ekwipunek. ;)

EDIT: Dobra koledzy, jednak podzi?kuje Wam za gr?. Wbijam na dragemia.pl. Serwer bardziej mi odpowiada. Nefrix i zlyczarburzy, m?wili?cie, ?e na takich ots, gdzie jest du?y exp i jakie? inne g?wna gra ma?o os?b? Jest tam ju? ponad 300 zarejestrowanych kont. B?d?, co b?d?, ?ycz? Wam powodzenia.
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Nikt nie mowil ze gra malo ludzi.. Przeciwnie, gra duzo, ale szybko odchodza i ots upada.

Na forum serwera pokaza?a si? fajna wypowied? ;D kt?ra mnie roz?mieszy?a, ale najlepsze jest to ?e on m?wi? powa?nie:

Ale wiesz , ludzie lec? na wi?kszy Exp Np. Zerknij na Tiberia.pl , gra na co dzie? 300+ ludu . : )
Prosz? tu exp na Tiberi.pl :
1-1000 99999x
1001-5000 6666x
5001-10000 4444x
10001-20000 3333x
20001-30000 1111x
30001-50000 999x
50001-75000 500x
75001-100000 300x .
Reset Postaci mo?ecie robi? co 1-2 lata , skill zwi?kszy? do 20 max , Magic lvl te? do 15 max lot wystarczy jaki jest , i macie zajebisty serwer . : ) Punkty mo?ecie na sam pocz?tek(Na dwa dni od rozpocz?cia ots,Ma?? Promocj? na pkt.) , ?e pkt. b?d? po 2x wi?cej .
Mog? pom?c z Item Shopem , mam na my?li ,?e jakie Itemki mo?ecie po dodawa? do Item Shopu , i za ile pkt. : )

mo?e taki exp by?cie chcieli? ;D

Smiac sie czy plakac? ;/

Aha... No i chcialbym sie dowiedziec, jak to bedzie z tymi botami? :P Tepione czy "niech sobie beda"?

Ostatnia edycja:

Rzeczywi?cie, post rozbrajaj?cy, ale dalej podtrzymuje swoj? decyzje, aby serwer mial ostateczny exp x3, mimo ?e nie b?d? tam jednak gra?, to zapewniam Cie, ?e serwer tylko na tym zyska. Powodzenia.

Ten exp 2x czy tam 3x to szczerze mowiac wisi mi lecz nalegam aby exp na mniejszych lvl byl mniejszy :)

Dokladnie :P Moglby sie zaczynac od okolo x20 chociaz :/

I jeszcze raz pytam. Co bedzie z botami?...

Widze ze sie nie doczekam odpowiedzi.. wiec pewnie bedzie ich masa... A jesli tak, to bedzie kolejny niewypal :P
Ja juz podziekuje.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry