-Tibia 8.60 Vexis.pl REAL MAP Start 14 Maja (19.00)

Status
Zamknięty.
Odp: Vexis.pl REAL MAP Start 14 Maja (19.00)

Witam!
Jak pewnie zauwa?yli?cie, serwer ruszy? bez op??nie? i z wielkim hukiem.
Chcia?bym tutaj wspomnie? o kilku istotnych rzeczach.
Punkty dla pierwszych 200 graczy zosta?y rozdane, ale niekt?re konta zosta?y pousuwane za oszustwo. Wy?apa?em oko?o 50 kont tych samych w?a?cicieli.
Wa?ne informacje kt?rych nie poda?em na stronie serwera to:
Ip: vexis.pl
Port: 7171
Wersja klienta: 8.60

Loot zosta? zwi?kszony do 2.5x, a exp na ko?cu troszk? zmieniony. Od teraz na 150-200lvlu dostaniemy 3x exp, a od 201lvl+ dostaniemy 2x exp.

To chyba wszystko co chcia?em powiedzie?.
?ycz? wszystkim dobrej zabawy!

Zmiencie sms shop chociaz.. zeby nie bylo tak latwo jak sie "n?bki" obkupia..

Nie no, Sasuki, rozwali?e? mnie. OTS posta? 4 dni i ju? upad?. ?al mi tych wszystkich ludzi, kt?rzy w?o?yli sw?j czas w gr? i postanowili kupi? co? poprzez sms shopa (powiniene? im odda? pieni?dze). Odpalacie nowy serwer, nie ukrywam, ?e pomys? na niego jest dobry, ale dali?cie kompletn? klap? z vexis.pl. Wychujali?cie kilkadziesi?t os?b i pomy?le?, ?e ja tam chcia?em gra?. Ca?a Wasza administracja da?a dupy! Jeste?cie zjebami. I wiesz co Ci jeszcze powiem? Gdyby tam exp by? o wiele wi?kszy, to wi?cej ludzi by gra?o, zaufaj mi. Pozdrawiam.

P.S. Mam nadzieje, ?e na Waszym nowym serwerze nikt nie b?dzie chcia? gra?.

serwer dzia?a i b?dzie dzia?a? przez oko?o mniesi?c bez reseta. Nikomu nie zabraniam gra?, ale jak si? okaza?o, takich ots?w jaki zrobili?my jest tyle ?e nie ma sensu go trzyma? i chcemy zrobi? co? oryginalnego.
Prosz? Modelatora o zmian? tematu na "Vexis.pl REAL MAP RPG Bez Hotkey (zasady 7.6)"

Odpalenie serwa zaj??oby Wam z 3 dni, po co czeka? ca?y miesi?c, Serwer na pewno reklam? sam sobie zrobi podczas funkcjonowania. W ci?gu miesi?ca b?dzie gra?o ju? na pewno sporo ludu.

Mo?e nie ca?y miesi?c, ale musz? zda? matur? i bior? si? na niego. Od ?rody ostro zarywam nocki, aby serwer by? jak najbardziej dopracowany.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry