-Tibia 8.54 Vexoria.Net Wileki Start!

Status
Zamknięty.
Odp: Vexoria.Net Wileki Start!

nie warto gra? poniewa? jest to orshaabal ots i w 3 dni b?d? ju? 400 lvle TYPU EK KTOREGO NIE DA SIE ZLOZYC , OTS JEST CRAHSOWANY JUZ DZISIAJ BYLY 4 CRASHE POZDRAWIAM WLADZE OTSA LANDRYNKA :** ,
nie zbalansowane profesje , NO I FIREWALKERY WIELKIE GOWNO! , hmm NIC DODAC NIC UJAC KOLEJNY ORSZABAL OTS KTORY UPADNIE PO 2 DNIACH Hej!

POLOWA MIEJSC robionych na wz?r Z FALANIA.COM typu temple thais itd.

Ots jest spoko, tylko te crashe je?li z tym nic nie zrobicie to nikt na otsie nie b?dzie gra?.
Pozdrawiam Radu

nie warto gra? poniewa? jest to orshaabal ots i w 3 dni b?d? ju? 400 lvle TYPU EK KTOREGO NIE DA SIE ZLOZYC , OTS JEST CRAHSOWANY JUZ DZISIAJ BYLY 4 CRASHE POZDRAWIAM WLADZE OTSA LANDRYNKA :** ,
nie zbalansowane profesje , NO I FIREWALKERY WIELKIE GOWNO! , hmm NIC DODAC NIC UJAC KOLEJNY ORSZABAL OTS KTORY UPADNIE PO 2 DNIACH Hej!
POLOWA MIEJSC robionych na wz?r Z FALANIA.COM typu temple thais itd.

na falanii gra?em i nic nie jest praktycznie przerobionego na jej wz?r
a tak poza tym:
to nie by?o ani jednego crasha,wi?c naucz si? liczy?
problemy z serwerem to nie crashe, ale nie jestem upowa?niony do przekazania wam co to jest
zbalansowane profesje s?
z firewalkery i softy s? takie jakie maj? by?, nie za mocne ani nie a s?abe

pozdrawia
seab

na falanii gra?em i nic nie jest praktycznie przerobionego na jej wz?r
a tak poza tym:
to nie by?o ani jednego crasha,wi?c naucz si? liczy?
problemy z serwerem to nie crashe, ale nie jestem upowa?niony do przekazania wam co to jest
zbalansowane profesje s?
z firewalkery i softy s? takie jakie maj? by?, nie za mocne ani nie a s?abe
pozdrawia
seab

nie ma crashy? To nie zadne problemy z dedykiem wi?c? nie oklamuj nas bo my dobrze wiemy :) ,hsuahushauhsa wez sie nie osmieszaj i pucuj landrynce pucuj hehe :>
DUZO RZECZY JEST Z FALANI :)

Ots godny uwagi, ale niestety chyba server jest ddosowany. Ale nie jestem pewny :(
Mam nadzieje ze to sie skonczy nie dlugo.

Khan z tego co zauwa?y?em to oczerniasz wszystkie Ots-y nie wiem jak? masz z tego korzy??.. Serw jest dobrze dopracowany i godny Uwagi ,po prostu wyst?pi?y drobne problem z dedykiem tyle na ten temat! Czekam na Vexori? ;P:D:D

khan de shady uwierz mi nie by? crashowany ani razu; ja w przeciwie?stwie do niekt?rych nie pucuje elizie, nawet jej specjalnie nie znam :) wi?c swoje domys?y wsad? se w...... kiesze?

oficjalny button serwera

Cicho dzieciaczki, bo tylko pokazujecie jak was z?era z zazdro?ci, ?e komu? si? uda?o, a Wam nie. Dziwne, ?e na tym a? tak krytykowanym przez Was serwerze gra ci?gle po 700 os?b i nikt nie ma takich problem?w.

Tymczasem wszystkich prawdziwych graczy i ludzi, kt?rzy szanuj? czyj? 100% wk?ad pracy oraz lubi? dobrze si? bawi? zapraszam na Vexorie ;-)

Pozdrawiam
Vexoria.

*prezentacja w formie animacji, trzeba poczeka? a? zacznie p?ynnie chodzi?...

1267908183374336.gif

kt?ry to ju? wielki start ? ,
nie polecam ots-a, zwyk?y ca$h maker,

wiesz co oznacza s?owo update?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry