• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 7.60 Vinera World presents

Status
Zamknięty.

rafig8

Advanced User
Sierpień 21, 2010
Liczba reakcji
7
Vinera World​

O projekcie

Dzisiejszego dnia mam zaszczyt przedstawi? oraz zach?ci? was do gry na serwerze kt?ry startuje niebawem....
Prace nad serwerem trwaj? ju? sporo czasu , zbli?amy si? do uko?czenia projektu nie spodziewa?em si? ?e kiedykolwiek si? to stanie.
W serwer w?o?yli?my wiele trudu , stworzyli?my wiele nowych potwor?w wspania?? mape oraz skomplikowane i z?o?one questy.

Dlaczego 7.6?

Czy pami?tacie star? dobr? Tibie kilka lat temu?
?adnych wymaganych leveli to u?ywania ?mierciono?nych runy czy tworzenia ich.(liczy sie mana.)Doskona?y system pvp , licz? si? umiej?tno?ci gracza a nie trzymanie hotkey?w.Od teraz licz? si? umiej?tno?ci!

Profesje

Zdecydowa?em ?e stare profesje s? nudne i zbyt monotonne.
Postanowili?my usun?? stare profesje lub nieco je zedytowa? , dodali?my nowe czary spontaniczne lecz?ce jak i runy.
Rozbudowany system promocji.

Serwer Rate's

Wi?c tak , exp nie b?dzie zbyt niski aby gra nie by?a nudna i monotonna nie b?dzie te? zbyt szybki aby nie zepsu? przyjemno?ci z grania aby co? osi?gn?? trzeba troch? pogra? ;).

Experience :x8-x15
Skill: x25
Loot: 1x-2x
Klient: 7.6
?wiat: PVP

Kilka zdj?? z mapy ;).

Przera?aj?ce potwory...

Budowle...

Pi?kne lokacje...

I co? dla ludzi kt?rym nie chce si? du?o biega? ;)

To wszystko i wiele wi?cej znajdziecie na Vinera OTS.

Podsumowanie
Start w po?owie czerwca
ip testowe : 188.116.4.56
port: 7171

Prosimy o cierpliwo?? , pytania kierujcie na priv.
Pozdrawiam Rafix

Odp: Vinera World presents

Mapa przypomina 8.60..

mo?e przypomina ale po ostatnim ssie mo?emy ?mia?o wywnioskowa? i? jest to 7.6 (po outficie r?wnie?).
Ja osobi?cie nie przepadam za 7.6...
Bo wym?wka ?e chcecie wr?ci? do starych czasow to chujnia... kiedy? by? server pod 8.40 i mia? atuty 7.6 : )
mapka niczego sobie nice : D

Dla mnie tak samo nowsze wersje przypomina... ale mi si? podoba bo 7.6 ;)

Ja bym wbi? na serwer gdy bd online ale te nooby kt?re graj? na extra exp serwerach lub na 8.xx nie bd gra?, dlatego kazdy taki projekt wygas? :/ Ale mi si? wydaje ze tw?j serwer ma lepsz? szanse :P

Ja bd gra? napisz mi wiadomo?? jak bd online

pozdro :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry