Viper vs Don Wakeful

Status
Zamknięty.

Viper xD

Senior User
Czerwiec 22, 2009
Liczba reakcji
110
Tematem pracy by?a pi?ka no?na.Gramy do 10 g?os?w.
Praca nr 1

Praca nr 1

Praca nr 2

Odp: Viper vs Don Wakeful

G?osuje na prac? numer 2, bardziej efektowna. :) Dobrze wtopiony render, fajne kolorki. Tyle, ?e szkoda bo jest du?o rozmazanych miejsc.
Co do 1, te? mi si? podoba ale musia?em kt?r?? wybra? ^^

Ostatnia edycja:

Ja wybiram 1 bardziej mi si? spodoba?a fajne kolorki i render fajniejszy :)

G?osuj? na prac? nr 2. Koloystyka ?adnie dobrana i render wtopiony czego brakuje w pracy nr 1.
W 1 z prawej strony zbyt "skrajna" kolorystyka i porobi?y si? takie brzydkie paski. Kolorystyka marnie zmieniana jedynie teksturami przez co render jest ???tkiem. Zbyt du?o b??d?w ?eby odda? na ni? sw?j g?os. Natomiast w jedynce wszystko do sb pasuje opr?cz teksturki/smudga z prawej strony g?owy rendera. Zbyt bardzo rzuca si? w oczy.

Zdecydowanie 2, posta? jest lepiej wtopiona. Po za tym prace s? na podobnym poziomie.

g?os na 2

G?osuje na prac? numer 2.
Kolory ?agodne, pasuj?ce pod kolor koszulki pi?karza.

W pracy nr.1 nie pasuj? mi troch? ten efekt ognia czy czego? podobnego, jest na koszulce i obok d?oni.

Bardziej podoba mi si? praca nr.2, ?adniej dobrane kolorki, fajnie to razem wygl?da.. jakby to by?a ca?o??.. W jedynce tego nie ma.. i wygl?da jakby to by?o t?o a osobno pi?karz..

G?os na prace nr.2

G?os na prace nr 2

Lepsza kolorystyka , ciemniejsza - lepsza. Piekny niebieski kolor oraz odcien koloru

Oddaj? g?os na prac? nr 2 poniewa? ma lepsz? kolorystyk?. Ta praca podesz?a mi bardziej, ale s?dz?, ?e obydwie s? do dupy ;S

Bardzo ci??ko mi wybra?. Obydwie prace s? na dobrym poziomie, jedynka przedstawia mojego ulubionego hiszpa?skiego pi?karza, Vill?, ale dw?jka ma ?adne wykonanie, jedynka zreszt? te?. Po d?u?szym namy?le wybieram jednak dw?jk?, bo t?o lepiej pasuje kolorystycznie do postaci i render jest ?adnie wtopiony. Niech autor jedynki nie my?li, ?e jest gorszy, bo jego praca te? jest ?wietna.

Bardziej podoba mi si? praca nr 1. Ma bardzo fajne t?o i mojego ulubionego pi?karza ;) Dw?jka fajna kolorystyka, ale taka rozmazana. G?os oddaje na prace nr 1

G?osuj? na prac? numer 1. poniewa? bardziej przypad?a mi do gustu ,kolory s? dla mnie OK ,t?o tak?e i pi?karz dobry ;] Tak?e g?os na 1.

Od?wie?am..Gramy do 10 g?os?w a jest 8:3 dla pracy nr 2

G?osuj? na prace pierwsz?, poniewa? ten "z?oty" wydaje mi si? bardziej optymistyczny.

Sw?j g?os oddaje na prace numer dwa. Jest lepiej wtopiona i og?lnie lepiej podchodzi. Praca numer jeden mi nie przypad?a do gustu.

G?osuj? na prac? numer 2, poniewa? w jedynce mo?e s? ?adne kolory,ale nie spodoba? mi si? ten "blask" ko?o jego r?ki,a dok?adnie pod ni? przy sk?rze.To wg. mnie zepsu?o efekt,a za to w dw?jce jest wszystko ?adnie dopracowane,pi?karz pasuje do t?a lub na odwr?t, i w dw?jce takie lekko "zepsute" moim zdaniem jest to, ?e gracz wygl?da jak smerf.

Nasze jak to nazwa? Viper "granie", w?a?nie si? zako?czy?o, wygra?em.

Glosuje na prace 2.Bardziej przypadla mi do gustu ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry