• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[Viper xD] Galeria

Status
Zamknięty.

Viper xD

Senior User
Od paru dni(dos?ownie) nudzi mi sie i zagladam w gimpa.Poczyta?em troche tutoriali i powstaly moje pierwsze pracki.Nie pami?tam kt?ra by?a pierwsza,kt?ra druga itp ale przedstawiam je tutaj.

B?de dodawa? nowe,oceniajcie czy to dobry pocz?tek

Our partners and their custom servers:

Odp: Kilka piereszych pracek

no c?? 3 jest najlepsza ze wszystkich, fajnie tam wygl?da sub zero, ale napis sux xd
nr. 1 te? nie jest z?a, ale tak jako? nie podoba mi si? =d
nr. 2 mog?e? wyostrzy? o 35%, aby by?o go lepiej wida? ; p

Co tak malo komentarzy xD oceniajcie lagodnie albo surowo czy to dobry pocz?tek czy lipa.
Dodaje nowy obrazek kt?ry zrobilem na zamowienie w pracowni

Moze to was zach?ci do oceniania.

Je?li mam by? szczery, to za dobrze nie jest. Najbardziej mi si? podoba #3, kt?ra ca?kiem ?adnie wysz?a, inne prace nie podobaj? mi si? w og?le, jedynka przede wszystkim za du?a, ma?o w tle itp, w dw?jce te plamy czerwone fatalne, nie podoba mi si? to w og?le, nie wtopione w t?o, tylko jakby za przeproszeniem nasrane czerwonym na niebieskie, mnie si? to nie podoba. Pracka numer trzy ca?kiem przyjemna i w miar? dobra, jak na pocz?tek :up: =)
Czwarta nie podoba mi si?, bo posta? nie wtopiona w t?o, ale kombinujesz z efektami i starasz si?, wi?c mog? by? z Ciebie ludzie. Porada jedna - wiem,?e zaczynasz, wi?c nie obra? si? za te komentarze, ale chcia?em Ci szczerze powiedzie? co wed?ug mnie robisz ?le oraz jak to poprawi?, tak?e porada jedna, a w?a?ciwie trzy: PRACUJ, PRACUJ I PRACUJ!!! =) :P

P.S. Taa, znam b?l niekomentowanej galerii ;( Mam nadziej?, ?e si? odwdzi?czysz =) :D

Pozdrawiam,
Vendeto

Kilka burshy + render 3 sygna naj?adniejsza w 4 praca przeci?tna to tylko stock i 2 brushe , kombinuj dalej.

Te? w?a?nie pr?buje co? w gimpie zrobi?... Mi si? podoba ta 3 z Mortal Combat :D

Poczytaj troch? tutoriali, zawsze mo?na si? czego? z nich nauczy?. Polecam

Co do twoich prac to niezabardzo mi si? podobaj?. Szczerze m?wi?c to ?adna nie przypad?a mi do gustu, ?wicz dalej.

3 jako tako jeszcze kolory powi?zane z rendere.
1 i 2.. kolory nie pasuj?ce do render?w no i s?abe t?o..

Dzi?ki za stosowne oceny,oceniajcie wi?cej zobaczcie w m?j podpis t? sygne te? robilem sam.

Przepi?kne prace!

3 i 4 s? najlepsze!

pracuj dalej!

Pozdro Gream :up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

#5:
Bardzo fajna praca. Odpowiednio dobrany render xD

#6:
Jako? nie podobaj? mi si? te oczojebne kolorki :/

#7:
Czy mi si? wydaje, czy za bardzo go rozci?gn??e? na boki? :p Napis troch? nie pasuje.

Ok, no to ocenka: 6,5/10

Nic ciekawego, rendery sp?aszczone, bez ?adnych ciekawych kolor?w, c4d, teksturek, s?abo, ?wicz, ?wicz.

Zarejestruj si? na grafart.org s? tam r??norodne tutoriale, mo?esz si? tam sporo nauczy?.

D?ugo mnie nie by?o,ale dodaj? za to prack? kt?ra ca?kiem fajnie wysz?a moim zdaniem jest to Scorpion z Mortal Kombat.Nie dawa?em napisu by nie zepsu?.

#Wolfenstein #9

#Sub zero #10

#Counter Strike #11

Komentujcie bez komentarzy nie mam natchnienia:)

Ostatnia edycja:

Ostatnia praca juz wygl?da jako?. Niestety reszta s?abo s?abo. Ocena dla pierwszej pracy 6/10 reszta 2/10! rusz si? ;d Reput leci

Generalnie s? tu w wi?kszo?ci bardzo s?abe prace. Twoj? najgorsz? wad? jest nadmierne walenie efekt?w, bez ?adu i sk?adu. Nie umiesz te? stworzy? dobrej kolorystyki, a to podstawa. No c??, najlepsza, ba, nawet dobra og?lnie praca jak dla mnie to #8 - bardzo ?adne kolory, estetyka, super, brakuje tylko jakiego? skromnego napisu. ;) Trzymaj si? stylu, kt?rego u?y?e? w pracy nr.8. ;)

Pozdro,
Ven. ;D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom