Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Narazie. Nie chce zbyt lagowa? serwera. A chce ?eby gra?o si? p?ynnie.no to fajna ekipa na serwer si? szykuje. Pytanie, b?dzie serwer vt czy ts ? Tak dla gildii rozrywki itp.
Niby czemu ? 15-16 to czas gdy wszyscy wracaj? ze szko?y i ka?dy chce si? zrelaksowa?a to troch? szkoda ale mo?e p??niej odpalisz nie? :>
Raczej startu nie zmienie.Bardzo m?drze. Wyj??e? mi to z ustts/vt bardziej sie oplaca kupic i placisz miesiecznie te 10 zl niz obciazac swoj serwer dedykowany
a narazie poki nie ma duzo stalych graczy nie oplaca sie kupowac
Dzi?ki.Czemu si? palisz ? Cz?owieku daj mi odpocz?c o tego co teraz zrobi?em.Amulet Dont Die b?dzie respi? si? co reset servera w hoganas?
Czy only za sms?
Bo jak tylko za sms to wedle mnie mo?na by?o by zrobi? blessy.
Nie palcie si? tylko dajcie si? nam rozwin??.W poniedzia?ek na 100% ok. 16 max. 17.30Kiedy online bd ten ots wkoncu???

Jeszcze nie. Ten system wprowadz? ok. 14 lutego gdy moje feri? zaczn? si? kr?ci?jak w 99%vip to czy b?dzie ten system pvp gdzie np 300 lvl nie mo?e atakowa? 100 lvl?

xDJak mo?e nie rzeczywi?cie odpali? jak serwer ju? kupi?em ?OOO nie s?dzi?em ?e DriftKing zrezygnuje z otsa my?la?em ?e pracuje nad nim a tu co nowy w?a?ciciel mam nadzieje ?e serv rzeczywi?cie odpali i nie b?dzie ?adnych problem?w jakie mia? Driftking:| Na ots na 100% wbije i ?ycze powodzeniaxD