ViperxD vs. Vendeto

Status
Zamknięty.

Vendeto

First to fight!
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
395
No cze??.

Temat: dowolny,
Typ pracy: sygnatura,
Rozmiary: dowolne (maks. 500x200),
G?osy: do 6 na jedn?, b?d? drug? osob?.

Praca numer "1":
2ryj32r.png

Praca numer "2":
2ecoxef.png

Prosz? o obiektywne, oraz szczerze g?osy.

Pozdrawiam,
Vendeto.

Odp: ViperxD vs. Vendeto

G?osuje na 2.
Fajnie wygl?da, dobre efekty, ?wietne kolorki.
A 1, jest taka zwyczajna - brak efekt?w.

Wszystko fajnie, mowa oczywi?cie o dw?jce, tylko nie rozumiem tego o?wietlenia na w?osach, sk?d ono si? bierze? Skoro ?adnego ?r?d?a ?wiat?a nie ma by mog?o tak pada?.

Pomijaj?c ten b??d, g?os na dw?je.

Ja r?wnie? oddam g?os na dw?jk?. Ma zastosowane fajniejsze efekty, i w og?le bardziej przypada?a mi do gustu. Jedynka, jest taka troch? zwyczajna.

Praca numer 2
ma fajne kolorki estetyczna i bardzo mi si? spodoba?a :)

Nie ka?dy musi mie? ten sam nick na wszystkich forach. Nie, nie m?wi? tutaj o sobie konkretnie, ani o Vajperze. M?wi? og?lnie, pomy?lcie nad tym... :hah:

Wed?ug mnie praca numer jeden jest dla mnie lepsza pod wzgl?dem estetyki i kolorystyki i r?wnie? efekt?w, prezentuje si? ca?kiem nie?le.
Jeden

Nie ka?dy musi mie? ten sam nick na wszystkich forach. Nie, nie m?wi? tutaj o sobie konkretnie, ani o Vajperze. M?wi? og?lnie, pomy?lcie nad tym... :hah:

Mo?e i tak, ale zauwa?, ?e wiek tego go?cia na tamtej stronie to 21, a Ty masz 14, Viper xD chyba 15. ; )

@Topic
G?osowa?bym na dw?jk?, gdyby nie to zamieszanie.

1.

Xer, mo?na sobie ustawi? wiek losowy. Tak?e to niczego nie dowodzi. Ja widzia?em tego samego Furksa na artifice.pl, ma inny wiek. Tak samo na gfxworld. :)

Ja tak samo jak Pan Xervin, gdyby nie zamieszanie g?osowa? bym na prac? numer dwa.

1
:)

Wi?c, gdy kto? wygra pojedynek, "autor" pracy nr.2 na pewno ma zapisany projekt tej pracy :) Tak udowodni?by swoj? niewinno??, a za razem otrzyma?by ode mnie przeprosiny :)

@up
Zak?adam, ?e autor pracy, czyli Viper b?d? ja na pewno si? w tej sprawie odezwie po pojedynku, zatem oboje apelujemy o obiektywn? ocen? prac, a nie ze wzgl?du na te nies?uszne, jak obaj stwierdzamy podejrzenia, kt?re id? w stron? Vipera lub moj?. :)

Od?wie?am...Nadal jest 4:4,a g?osowanie trwa do 6 g?os?w

Vendeto nie pomyli?o mi si?:P
By?o 4:4 a teraz jest 5:4:)

Ostatnia edycja:

Eee, jest 3:4 dla pracy numer dwa, Vajperowi si? pomyli?o. :p

Zdecydowanie praca nr.1
Na wy?ej wymienionej pracy jest wszystko dok?adnie dobrane, wszystko do siebie pasuje.
Na pracy nr.2 Jest wszystko najebane do kupy, nie podoba mi si?. Do tego te palce Kakiego przypominaj? palce ko?ciotrupa.
G?os na 1

Zdecydowanie praca nr 2 poniewa? praca nr to taka nudna jest tam tylko (hitamn) ;D a praca nr 2 jest zywa

Ostatni g?os zadecyduje... jest 5:5
Vendeto ty te? si? pomyli?e? :)

Oddam g?os na prac? numer dwa. Podoba mi si? kolorystyka tej pracy i profesjonalizm wykonania. G?OS NA DWA

Wygrywa Vendeto 6:5.Jego praca to praca nr 2.Nast?pnym razem prosz? g?osowa? bezstronnie ze wzgl?du na okoliczno?ci.Pojedynek by? uczciwy,jednak Vendeto ma konta na innych forach graficznych i jest na nich aktywny,to dlatego ten incydent z sygnatur?.Bardzo dzi?kuje za g?osy i pojedynek,Vendeto:)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry