Vista, grafika tibii 7.6

Status
Zamknięty.

Imraoth

Active User
Czerwiec 2, 2009
Liczba reakcji
10
Jestem posiadaczem systemu operacyjnego - Windows Vista Home Premium. Gdy gram w tibi? na klientach 8.00+ mam grafik? normaln?, tak? jak ka?dy. Za?o?y?em konto na pewnym serverze, pod protok?? tibii 7.6. Zalogowa?em si? do gry. Grafika wygl?da bardzo s?abo.

vzae6t.jpg

Mam nadziej?, ?e szybko dostan? wskaz?wki co robi?.

Pozdrawiam,
Imraoth

Odp: Vista, grafika tibii 7.6

Niestety nie mam poj?cie co z tym zrobi?, ale wiem jedno .. Vista nie jest do gier :P
I widze, ?e pykasz na APO :D

Rozdzielczo?? pulpitu wez na minimum 1024x768
I ustaw rozdzielczo?? tibii na 1024x768 32 bits

Je?li to nie pomo?e, spr?buj zainstalowa? najnowszego directX i sterowniki do karty graficznej.

Po pierwsze, to nie jest apo. Po drugie, nic nie pomaga. Czekam na dalsze wskaz?wki.

Pozdrawiam,
Imraoth

ja sam mam Viste i musz? si? zadowoli? tak? grafik? jak ty

Uruchom w trybie zgodno?ci. Zwi?ksz rozdzia?ke, a spr?buj te? zaznaczy?
Don't stretch/shrink the map.

W trybie zgodno?ci uruchamiam zawsze, w dodatku jako admin =.= (Inaczej gdy naciskam "Change Ip" w Ip Changerze, nic sie nie dzieje, nie ma ???tego kolory na pasku tibii). Bardzo chcia?bym normaln? grafik?, czekam na pomoc.

Pozdrawiam,
Imraoth

A pisz?c temat masz na my?li te wygl?dy postaci itp. czy grafik? og?ln??

Jak postaci to to jest tibia 7.6 kiedy? by?y takie outfit ;d
Jak og?lnie to nie wiem :)

a tak wogole to ile masz cali monitor?? ja mam windowsa7 ale windows niema z tym raczej nic wspolnego to raczej zalezy od monitora bo ja mam 2 kompy na jednym monitor 22calowy o na drugim 17ccalowy.NA 22calowce grafika nie wyglada zbyt dobrze bo no stara sie rozciagnac ten ekran na cala szerokosc monitora a grafika tibi 7.6 no nie jest najlepsza

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry