• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Vix Sokol] Pixel arty!

Status
Zamknięty.

Vix Sokol

Active User
Liczba reakcji
2
Witam

Dzi? chcia?em spr?bowa? 1 raz zrobi? pixel arta , chcia?em zobaczy? jak to si? robi wi?c gdyby?cie komentowali moje prac? prosz? o ?agodne komentarze a nie w stylu "Nie r?b ju? wi?cej pixel art?w.." "Nie r?b ju? nigdy tego!.."

79ta.jpg

a tu samo:
27tak.jpg

Zapraszam Do komentowania!​

Notka moderatorska:
Tworz?c nowy temat musisz umie?ci? przynajmniej 3 grafiki.

Odp: [Vix Sokol] Pixel arty!

Nie r?b ju? wi?cej pixel art?w.. Nie r?b ju? nigdy tego!..

To jest chujowe. Kolorystyka do bani, kszta?t nieokre?lony i wygl?da jakby? je sto razy kompresowa? do .jpg ._.

Nie r?b ju? wi?cej pixel art?w.. Nie r?b ju? nigdy tego!..

To jest chujowe. Kolorystyka do bani, kszta?t nieokre?lony i wygl?da jakby? je sto razy kompresowa? do .jpg ._.

Mo?e troch? ?agodniej? Powiedzia?, ?e robi to pierwszy raz ..

Powiem Ci troch? ?agodniej ni? kolega, a mianowicie : daj sobie spok?j niee

Nie dawaj sobie spokoju jest ?le,ale zawsze mo?e by? dobrze ka?dy od czego? zaczyna? !!

Dobrze by by?o jak by? napisa? co to jest. Tarcza, Pancerz a mo?e He?m? Cieniowanie nie jest a? takie z?e, lecz lineart jest kompletnie do dupy. Zamiast robi? jakie? itemy niczego nie przypominaj?ce, zajmij si? mieczami. S? o wiele ?atwiejsze od pozosta?ych cz??ci uzbrojenia.

What is it?!

Brak cieni, co to przedstawia??, s?aby lineart.
Proponuje ci zajrze? do poradnik?w zwi?zanych z pixel art, zacznij od mieczy s? bardzo ?atwe, jak ju? to powiedzia? Asto... :)

Ocena 2/10

Pozdro

Witam [To ja Vix Sokol]

Chcia?em was o jakie? porady w czym pope?niam b??d , pos?ugiwa?em si? wed?ug >>Tego Poradnika<<

1.rozpocz?cie
99moje1.jpg

2.Tu jak da?em ju? kolorystyk?
56moje2.jpg

3.Cieniowanie
19moje3.jpg

4.Miniaturka
51moje4.jpg

Hmmm latwiej by bylo napisac wczym niepopelniles//uchwyt zadlugi i jest w zlym mjejscu, czubek ostrza jest zaprosty, cieniowanie hmmm 0/10 :O ogolnie wszystko niewymiarowe dotego zapisane w .jpg ...Dam 1/10 bo otworzyles painta i to sie liczy :)

jak na 1 raz to ma bardzo dob?e bo mi te? tak m?wili a teraz jestem bardzo dobry...
jak na pierwszy raz to 7/10 :) ale nie zapisuj w *.JPG bo w tedy sie obraz psuje i bardziej cieniowanie ?eby by?o widoczne! a no i moja 1 praca to dla mnie 0/10 a twoja pierwsza to 7/10 :D

Status
Zamknięty.
Do góry