-Tibia 8.57 Vixeria.eu The Best Real Map Server!

Status
Zamknięty.

God Rasta

User
Maj 7, 2010
Liczba reakcji
0
WIELKIE OTWARCIE VIXERIA OTS
ZAPRASZAMY
START O 18.00 01.06.2010R!
Vixeria OTS 24/7 - Latest News
Szukasz Ots'a, ktory pozwoli Ci znalesc wielu przyjaciol, dobra zabawe, a jednoczesnie rywalizacje??
TO wszystko mozesz znalesc na Ots'ie vixeria.eu .
Ten wspanialy Ots da Ci wszystko, czego nie znajdziesz na Ots'ach z hight expem. Jest to wprost idealny start dla kazdego, kto szuka przygody z rl mapka.
Pare informacji o vixeria.eu
~~ Ots posiada wspaniala administracje z Hosterem, wysokiej klasy skrypterem i mapperem
~~ Ots posiada wiele systemow m.in. Guild War, Most Powerfull players and guild's, videos, top frager's i system powitania!
~~ Nasz Ots posiada swietny balans postaci, wlasna unikalna mapke!
~~ Tylko tutaj przezyjesz najlepsze wojny i swietna przygode RPG! ~~ Na Otsie sa wprowadzane w masowej liczbie updaty, eventy i zapowiedzi.
~~ Mimo, iz na Otsie jest troszke du?y stage na poczatku jak na rl map, to wbijanie lvla to przyjemnosc, a pekowanie z przyjaciolmi to zabawa i chec zwyciestwa.
~~ Ots posiada Forum, na kt?re wchodzi bardzo czesto Administracja i wyjasnia/naprawia bledy.
~~ Zapewniamy, iz rekord graczy szybko wejdzie na 500, a potem 600 playerow online!
Mapka:
~~ Glowne miasto ( czyt. Thais) jest unowoczesnione i powiekszone. Znajduje sie w nim duza salka treningowa.
~~ Codziennie sa dodawane/powiekszane expy jak np. Dl'i, Frost'ow, Demon'ow itd
~~ Regularnie mapka bedzie i jest odswiezana! Caly czas jest dokonywana aktualizacja!
~~ Mapka posiada wszystkie wyspy z rl tibi, a nawet Folda, Gengia, Pyre, Zao, Oken itd!!!
Wszystkie najwazniejsze questy jak i mniej wazne, mozna wykonac bez problemow!
[*]Poi
[*]Yalahar
[*]Anninhilator
[*]Demon
[*]Banshee
[*]Demon Oak
[*]Arena Svargrond
[*]Inquisition
[*]Behemoth
[*]Blue Legs
I wiele.. wiele.. innych
Kilka slow o Ots'ie:
Na Otsie panuje bardzo dobra atmosfera. Hunty, a takze wykonywanie nowych questow z kolegami to przyjemnosc! Codziennie jak wspominalem sa dokonywane updaty, ktore sa uprzednio testowane! Mila Administracja sprawia, ze gra tam to marzenie :)
Wiadomo ze dobry ots, to dobry serwer dedykowany ktory zaoferuje gre bez jakichkolwiek lagow czy crashy!
Dzieki naszemu serwerowi mo?esz zapomniec o tym.
Procesor:Intel Bi Xeon Quad 8x 2.00+ GHz
Ram:16 GB DDR2
Dysk Twardy:Intel SSD X25-M 2x 80 GB - SATA2
Lacze: 1 Gbit- 0 lagow!
Ta konfiguracja serwera pozwoli na spokojne pomieszczenie wielu graczy, oraz gre bez lagow!
Dane do Ots'a oraz kilka informacji:
~~~
IP> vixeria.eu
=
Port> 7171
Protection> Protection level: 90
Typ> PVP
~~~
STAGES
# Skills: x30 #
# Magic: x20 #
# Loot: x4 #
~~~
EXP STAGES
8 - 50 = x800
50 - 100 = x400
100 - 130 = x200
130 - 150 = x100
150 - 170 = x50
170 - 190 = x35
190 - 200 = x25
200 - 251 = x20
251+ =x10=
~~~=
FRAGS & SKULL SYSTEM
# redSkullLength = 1day
# blackSkullLength = 3 days
# dailyFragsToRedSkull = 7
# weeklyFragsToRedSkull = 70
# monthlyFragsToRedSkull = 700
# dailyFragsToBlackSkull = 8
# weeklyFragsToBlackSkull = 75
# monthlyFragsToBlackSkull = 706
~~~
# Free 12cc in 50 lvl.
~~~=
#Commands:#
!serverinfo
!uptime
!changender
!online
!frags
!q
alana res <=house buy (100lvl)
alana grav <=house sell
alana sio <=house kick
aleta grav <=house door list
aleta sio <=house guest list
aleta som <=house sub owner list
alana som <=leavehouse
Zapraszam na Ots'a :)
Screeny:
templethais.jpg

trainingi.jpg

dpthais.jpg

zaomap.jpg

anihilator.jpg

poie.jpg

inqh.jpg

Odp: Vixeria.eu The Best Real Map Server!

Mam pytanie do gm-a mo?e by tak podwy?szy? skile z 30x do 50x a magic z 20x do 35x ??? co wy na to ??? i aol za 1 cc !aol ok ?

Dawajcie swoje propozycje ;];] ;>

Woo Woo Woo ;D
OTs zapowiada si? Bajerancko
My?l?, ?e napewno tam zagram, ja i m?j Team.
Ale te monki to pora?ka
Mam nadziej?, ?e poprawisz.
Exp bardzo dobrze dobrany my?le tak?e, ?e b?da tam nice openki :)

Pozdrawiam,
Erazm.

@Up
Ty prowadzisz sw?j ots czy grasz na innych ? :O

@Topic
Serwer zapowiada si? bardzo fajnie :) - nie lubi? rl map no, ale skoro brakuje ots'?w z w?asn? map? to ju? na takim pogram. Mam nadziej?, ?e gm b?dzie ogarnia? ca?e towarzystwo jak i ots [ ataki ddos itp ]
Tylko przy takim du?ym expie by?cie dali skille wi?ksze, a loot x3 np bo za du?o kasy na serwie b?dzie ;/

18:21 New record on Vixeria: 338 players are logged in.

Czy?by kolejne RL szajstwo? Luuudzie ile mo?na? Opami?tajcie si?! Zapewne wbij? z kumplami na jeden dzie? popekowa?:) Ale to wszystko co dam temu szanownemu RL otsowi (kolejnemu zreszt?) Poza tym: sk?d wiesz, ?e to the best server? Kto? to mo?e potwierdzi?? powinni?cie napisa?: NASZYM ZDANIEM!
PS.: wiem ?e si? czepiam, ale taki ju? jestem ;D

Czy?by kolejne RL szajstwo? Luuudzie ile mo?na? Opami?tajcie si?! Zapewne wbij? z kumplami na jeden dzie? popekowa?:) Ale to wszystko co dam temu szanownemu RL otsowi (kolejnemu zreszt?) Poza tym: sk?d wiesz, ?e to the best server? Kto? to mo?e potwierdzi?? powinni?cie napisa?: NASZYM ZDANIEM!
PS.: wiem ?e si? czepiam, ale taki ju? jestem ;D

To nie jest zwyk?a rl mapa, troche j? robi?em i edytowa?em.Nowe expowiska w miastach, 0 b??d?w. Idealny balans itd....

Status
Zamknięty.
Back
Do góry